Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Bende öyle düşünüyorum. Oysaki 4000 dosyadan bahsediyorlar.

Selam canım nasılsın.

40 bin hastanın dosyası varmış ama onların büyük çoğunluğu önceden tedavi görmüş olanlar. Şuan tedavi gören hastalarda kendi çapında çaba harcıyorlardır ama buraya üye değillerdir hepsi.
Mesela ben şuan beklemedeyim. Eğer zeynep kamile taşınmasına karar verilirse koç hastanesiyle görüşüp orada kalmasını istiycem. Sonuçta parasıyla saklıyorlar babasının hayrına tutmuyor orada.

Selam canım nasılsın.

40 bin hastanın dosyası varmış ama onların büyük çoğunluğu önceden tedavi görmüş olanlar. Şuan tedavi gören hastalarda kendi çapında çaba harcıyorlardır ama buraya üye değillerdir hepsi.
Mesela ben şuan beklemedeyim. Eğer zeynep kamile taşınmasına karar verilirse koç hastanesiyle görüşüp orada kalmasını istiycem. Sonuçta parasıyla saklıyorlar babasının hayrına tutmuyor orada.

Canım il sağlık müdürlüğüne falan dilekçe yazdık sende yaz bence. Sana veya bana sormicaklardır taşınmasını istiyormusunuz bugun embriyolarınız taşınıyor diye. Ansızın taşicaklar ve biz basında kocaman manşet ''Darba mağduru mebriyolar zeynep kamilde'' görücez.

Canım il sağlık müdürlüğüne falan dilekçe yazdık sende yaz bence. Sana veya bana sormicaklardır taşınmasını istiyormusunuz bugun embriyolarınız taşınıyor diye. Ansızın taşicaklar ve biz basında kocaman manşet ''Darba mağduru mebriyolar zeynep kamilde'' görücez.

Öncekinde çok ani oldu ama bunda öyle olmaz diye düşündüm.
Dilekçeyi gidip mi yazdınız internettenmi. Eğer internetten yolladıysan örnek atsana bana

Selam canım nasılsın.

Selam.biz hastalar zeynep kamile goturmemeleri icin ugrasiyoruz..dilekce yazdik yarim gene qszetede haberimiz yayinlanicak.embiriyolarin tasinmasi tehlikeli.ist trafiginde ve zeynep kamile asla olmamali

Öncekinde çok ani oldu ama bunda öyle olmaz diye düşündüm.
Dilekçeyi gidip mi yazdınız internettenmi. Eğer internetten yolladıysan örnek atsana bana

Dilekçe metni aynı şu şekilde yazdık; ve bizzat il sağlık müdürlüğüne verilmesi gerek. Veren arkadaşlar var. Ben henüz ulaştıramadım.

İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE

Ohal kapsamında kapatılmış olan İstanbul Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezindeki tedavi sürecim devam ederken dondurulmuş olan 5 Adet embriyolarım Koç Üniversite Hastanesi’ne nakledilmiş olup Koç Üniversite Hastanesi Laboratuarında saklanmaktadır. Haziran 2016 tarihinde dondurulmuş olan embriyolarımın benim izin ve bilgim haricinde kesinlikle diğer kurum ve kuruluşlara taşınmasını, nakledilmesini istemiyorum.

Mağduriyetimin Tüp Bebek Merkezi’ne denk bir hastanede giderilmesi için gereğini arz ederim.

İsim Soyisim:
Telefon:
Adres:

Selam.biz hastalar zeynep kamile goturmemeleri icin ugrasiyoruz..dilekce yazdik yarim gene qszetede haberimiz yayinlanicak.embiriyolarin tasinmasi tehlikeli.ist trafiginde ve zeynep kamile asla olmamali

Ve evet gazetede yarın haber yayınlanacak. İnşallah başka duyan arkadaşlar olur ve katılır bize. Ne kadar çok şikayet dilekçe o kadar iyi.

Elden götürme durumu şuan için imkansız. İşler çok yoğun. Keşke internet üzerinden başvuru olsaydı. Ben hastane kontrollerini bile cumartesiye alıyorum.

Merhaba asdes Koç üniversitesiyle görüştüm hiçbir yardım ve ücret almadıklarını söylediler tamemen hayrına tutuluyor embriyolar orda

Merhaba asdes Koç üniversitesiyle görüştüm hiçbir yardım ve ücret almadıklarını söylediler tamemen hayrına tutuluyor embriyolar orda

Ben özellikle sordum bundan sonra nasıl olacak ücretleriniz nelerdir falan diye. Şuan için hiçbir ücret talep etmiyoruz fakat
Dondurulma tarihi 1 seneyi doldurduğunda, eğer dondurulma işlemine devam etmek istiyorsanız 300 küsür lira ödemesi olacak. Bu zaten günü geldiğinde haberleşilir dilekçe yazarsınız falan dediler.

Ben bu ayin 11 de muayineye gitim sisli kolon daydi..ama simdi nerde bilmiyorum.cunki mesajla soruyoruz okuyor cevap vermiyor

Back
X