Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

lütfen bana yardım edin. emre bey nasıl bir doktor güvenebilir miyiz?

kesinlikle hem alanında uzman hem çok naif bu tedavide psikoloji çok önemli biliyosunuz konuşmalarıyla o kadar rahatlardım ki (ben hamilelik takibi içinde kendisine gitmiştim 5 ay ama işlerinin yoğunluğundan sezeryan doğum istersen yardımcı olabilirim dediği için başka bi doktora gitmiştim)

muayene olmadan görüşmeye para almıyolar bildiğim kadarıyla bi git görüş derim kendisiyle öyle kararını daha iyi verirsin

kesinlikle hem alanında uzman hem çok naif bu tedavide psikoloji çok önemli biliyosunuz konuşmalarıyla o kadar rahatlardım ki (ben hamilelik takibi içinde kendisine gitmiştim 5 ay ama işlerinin yoğunluğundan sezeryan doğum istersen yardımcı olabilirim dediği için başka bi doktora gitmiştim)

muayene olmadan görüşmeye para almıyolar bildiğim kadarıyla bi git görüş derim kendisiyle öyle kararını daha iyi verirsin

Biri artık doğurtablsn tek istedğm bu

Arkadaşlar merkezin kapanmasından sonra embriyolar taşınıp geri geldi trasfer olan oldu mu bu dönemde yani zarar görmüşmüdür 6 embriyom var

kızlar mrb ben salı donmuş trasferi oldum kardeş için
kimse varmı postu takip eden bugun 5. günüm

kızlar mrb ben salı donmuş trasferi oldum kardeş için
kimse varmı postu takip eden bugun 5. günüm
Ben takip ediyorum, emre beyin ameliyatından sonra doğal yolla gebe kaldım.
Ama emre bey yaptıysa işlemi Allah'ın izniyle inşallah.
Emre bey rahmin en müsait yerine tranfer ediyor embriyoyu.
İnşallah hamile haberinizi alırız.

Ben takip ediyorum, emre beyin ameliyatından sonra doğal yolla gebe kaldım.
Ama emre bey yaptıysa işlemi Allah'ın izniyle inşallah.
Emre bey rahmin en müsait yerine tranfer ediyor embriyoyu.
İnşallah hamile haberinizi alırız.
Sağol cnm evet güvenim sonsuz emre beye
Oğluma da onun vesilesi ile ilk denememde kavuştum :KK24: Allah ın izni ile buda öyle olacak 💓💓
Şuan hamile misin :KK9:

Sağol cnm evet güvenim sonsuz emre beye
Oğluma da onun vesilesi ile ilk denememde kavuştum :KK24: Allah ın izni ile buda öyle olacak 💓💓
Şuan hamile misin :KK9:
1 Nisan da doğum yaptım.
Benim ameliyatla giderilmesi gereken sorunlarım vardı.
Ameliyat oldum Emre beye 6 ay sonra gebe kaldım.

Merhaba arkadaşlar
Tüp bebekle 2 kaybım var kalpleri durdu şimdi merkez değiştirip emre beyde başlamak istiyorum.ne dersiniz

Merhaba arkadaşlar
Tüp bebekle 2 kaybım var kalpleri durdu şimdi merkez değiştirip emre beyde başlamak istiyorum.ne dersiniz
Emre Bey bu tedaviniz sürecinde gidebileceğiniz en doğru Doktor! ben ikinci tüp bebek denemesi için gitmeye başladım. ilk denememde Rabbim nasip etti. Emre Bey'in doğru hamleleri tedavi yöntemi bence son derece başarılı gidip de memnun kalmayan var mı bence yok, olmamalı da, çünkü gerçekten çok başarılı.

Back
X