Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

:KK70: Aynı seyi bende yasadım biliyomusun... 3. Testim biraz fazla yüksekti aman yarabbim ben kafamda ne senaryolar ürettim... Hemen emre beyi aradım. O nornal oldugunu söyledi ama ben sakinlesemedim. En yakın arkadasım doğum hemşiresi.. Emre beyle muayneye gidene kadar arkadasım benden neler çekti:KK70: yani o degerler illa 2 katı olcak diye bişey yokmuş bunu öğrenmiş oldum
Ayy canım ünşallah Dediğin gibidir senle durumlarımız paralel gidiyor desene şimdilik :)

Tatlım biz nasıl ağladık eşimle duyunca değerimizi bizde aynen senin gibiydik...büyük Allah'ıma binlerce Şükürler olsun tamamına erdirsin inşallah
İnşallah cnm kan da da görünce rahatlarim biraz daha esimle çok heyecanlandik

Kızlar ya az önce lavaboda pembe lekeler geliyo tuvalet kağıdına çok korktum tam 5 haftalık olduk bugün ...benim gibi lekelenmeler yaşayan oldu mu:KK43:

Kızlar ya az önce lavaboda pembe lekeler geliyo tuvalet kağıdına çok korktum tam 5 haftalık olduk bugün ...benim gibi lekelenmeler yaşayan oldu mu:KK43:

I Irmaksu 2haftadir kahve pembe kırmızı herlpsini gördüm düşük tehlikem hala var USG kanama görüldü dua etmekten başka şeyim yok doktara görün

Aradım canım koyu olmadığı sürece sorun yok dediler artarsa yarın gidicekmişiz...bizim Çarşamba günü randevumuz vardı onu pazartesine akşam 5e aldım ben bu korkuyla 2gün daha duramamen azından kese var mı bakalım

Aradım canım koyu olmadığı sürece sorun yok dediler artarsa yarın gidicekmişiz...bizim Çarşamba günü randevumuz vardı onu pazartesine akşam 5e aldım ben bu korkuyla 2gün daha duramamen azından kese var mı bakalım
korkma canımcım... Bebiş yatagını derinlestiriyodur... Normal kana dönüşmediği sürece korkma demişti emre bey...

Allahimmmm sok oldumm girincee sumeyyee cok sevindimmm kandada cikar aslinda simdi idrarda ciktina goreee
Canimm benim hadi insallah guzel bir degerle gel emre bey mukemmel bir dr.
5. Gun mu senin benim 3. Ya erkenden yapmim dimiii :)))

Ayy allahimmm yaa cok mutlu oldumm

Irmakcimm uzulme ne olur yerlesmedendir kotu bisey olsa emre bey solerdiii

Nar yemeyi ve bol bol su içmeyi ihmal etme canım olur mu?emre bey söylemiştir bol bol protein al şu sıralar

Evett canimm ne dediyse yapiyorum
Yalniz faranjit var bende cok oksuruyorum :(((
Bu korkutuyo beniiii oksururken bisey olurmu yaaa

Allahimmmm sok oldumm girincee sumeyyee cok sevindimmm kandada cikar aslinda simdi idrarda ciktina goreee
Canimm benim hadi insallah guzel bir degerle gel emre bey mukemmel bir dr.
5. Gun mu senin benim 3. Ya erkenden yapmim dimiii :)))

Ayy allahimmm yaa cok mutlu oldumm

Irmakcimm uzulme ne olur yerlesmedendir kotu bisey olsa emre bey solerdiii
Sağol cnm benim darısı başına senden de güzel haberler alacağız kanda görene kadar kendimi kaptırmak istemiyorum pazar 8. Gün yaptıracağım inşallah sen sabırlı ol bekle canım kendini de korkutma ben kendimi çok kasmadim nasib olan olur dedim öylede diyorum bol bol tesbih cek

Back
X