Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

fındıkkurdu , hiç kimseye mesaj cekıcek durumda değilim amma senın umutsuzlugu yasamıstım dıe yazıyorum... benım 5 .gün embrıyosuydu 9. gün test yaptım evde tek çizgi ağlamaktan helak olmustu tutmadı dıe 11,gun kan verdımde 334 idi 14 gün 1200 idi .... 7 haftasında bebeğimin kalbi durdu 2 gun once kürtajla aldılar okadar üzüldümki o masada emrebey bayılana kadar elımı hıc bırakmadı :((((( Acı buymus şimdi ağlıyorumm ozaman bosunaymıs :(((( Derken arkadasım erken dogum yapıp kaybettı kendı halıme şükür ettıım :(((( Kendi üzme Allah nasip edıcekse edicek nekadar üzülsen nafile üzmeyın kendınızı tadını cıkarın bugunlerın :((

fındıkkurdu , hiç kimseye mesaj cekıcek durumda değilim amma senın umutsuzlugu yasamıstım dıe yazıyorum... benım 5 .gün embrıyosuydu 9. gün test yaptım evde tek çizgi ağlamaktan helak olmustu tutmadı dıe 11,gun kan verdımde 334 idi 14 gün 1200 idi .... 7 haftasında bebeğimin kalbi durdu 2 gun once kürtajla aldılar okadar üzüldümki o masada emrebey bayılana kadar elımı hıc bırakmadı :KK43:(((( Acı buymus şimdi ağlıyorumm ozaman bosunaymıs :KK43:((( Derken arkadasım erken dogum yapıp kaybettı kendı halıme şükür ettıım :KK43:((( Kendi üzme Allah nasip edıcekse edicek nekadar üzülsen nafile üzmeyın kendınızı tadını cıkarın bugunlerın :KK43:(
canım cok üzüldüm raabbi en kısa zamanda hayırlı sağlıklısı ile tekrar yaşatsın sana anneliği dediğin gibi herhalimize şükürler olsun

fındıkkurdu , hiç kimseye mesaj cekıcek durumda değilim amma senın umutsuzlugu yasamıstım dıe yazıyorum... benım 5 .gün embrıyosuydu 9. gün test yaptım evde tek çizgi ağlamaktan helak olmustu tutmadı dıe 11,gun kan verdımde 334 idi 14 gün 1200 idi .... 7 haftasında bebeğimin kalbi durdu 2 gun once kürtajla aldılar okadar üzüldümki o masada emrebey bayılana kadar elımı hıc bırakmadı :KK43:(((( Acı buymus şimdi ağlıyorumm ozaman bosunaymıs :KK43:((( Derken arkadasım erken dogum yapıp kaybettı kendı halıme şükür ettıım :KK43:((( Kendi üzme Allah nasip edıcekse edicek nekadar üzülsen nafile üzmeyın kendınızı tadını cıkarın bugunlerın :KK43:(

Canim cok tesekkurler ilgin icin cok uzuldum allah en kisa zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin bizler gibi anne olmayi boyle cok isteyenlere nasip etsin insallahhh

Once pembe sonra kahverengi kanamam basladi hayirlisi sabirla beklicem

Canim cok tesekkurler ilgin icin cok uzuldum allah en kisa zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin bizler gibi anne olmayi boyle cok isteyenlere nasip etsin insallahhh

Cnm ne kadar uzulme desekte uzuleceksin biliyorum benimde ilki tutmamisti o uzuntuyu bende yasadim ama Rabbimiz o kadar yuce ki olmadik bi yerde beklemedigimiz bi anda mucizemiz geliyo gelecekte sakin kendini yipratma hayirlisiyla zamani gelince olacak insallah

Tatlım bak benimde ilki hiç tutmamıştı...hatta 2-3 de öyle...tutup ta sağlıksız olup karnında 4ay taşıyıp kürtaj bile oldum:(hemde Parça bıraktılar 2.kere kürtaj oldum...yani üzmemeye çalış kendini..ilk tüp bebek zaten genelde tutmuyor canım benim

Kizlar sagolun yaaa oyle guzel moral veriyosunuzkii cok daha iyiyim benimde buz bebeklerim var :)) onlardan umutluyum
Bu arada serap hanim aradi yarinki sonuca gore kesinlesir dedi sonra ariyolarda en azindan ne yapacagimizi bilcez
Daha onceki hastanelerde asilama yaptirdim umurlarinda olmadi arayan soran yok napicani bilemiyosun bunlar ellerini cekmiyo guvende hissediyosun
Cok memnunum guveniyorum zaten sizler umudumsunuz pes etmek yok

Kizlar sagolun yaaa oyle guzel moral veriyosunuzkii cok daha iyiyim benimde buz bebeklerim var :)) onlardan umutluyum
Bu arada serap hanim aradi yarinki sonuca gore kesinlesir dedi sonra ariyolarda en azindan ne yapacagimizi bilcez
Daha onceki hastanelerde asilama yaptirdim umurlarinda olmadi arayan soran yok napicani bilemiyosun bunlar ellerini cekmiyo guvende hissediyosun

Bak ne guzell dondurulmus bebeislerinde var cok sanslisin benim hic olmadi dondurulmus ikisindede sakin uzulme biz hheeep burdayiz ;)

Evet kuzum buz bebişlerin sağlam sağlam duruyolar masallah:) serap hanım bitanedir bende hakkı cok valla...

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım.kanaması olan arkadaşlarım içinizi rahat tutun yerleşme kanamasıdır inş. onlar.
meleğiniz size işaret veriyor ben burdayım diyor iyi bak bana yorma beni diyor:rolleyes:
ben emre beyde tedavi olmak istesem de hep bi aksilik çıkıyor biliyorsunuz.önce doğum kontrol hapı kazazedesi oldum sonra kar yağdı sonra lodos esti bir türlü gidemedim istanbula.bu ay da raporum çıkmış (7 ay sonra) uludağ üniversitesinde başlayacağım sanırım tedaviye.çünkü fakülte dışarıya rapor vermiyor:KK42: kısmet belkide yanı başımdadır.beklicez ve görücez.
hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım.:KK68::KK68::KK68:

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım.kanaması olan arkadaşlarım içinizi rahat tutun yerleşme kanamasıdır inş. onlar.
meleğiniz size işaret veriyor ben burdayım diyor iyi bak bana yorma beni diyor:rolleyes:
ben emre beyde tedavi olmak istesem de hep bi aksilik çıkıyor biliyorsunuz.önce doğum kontrol hapı kazazedesi oldum sonra kar yağdı sonra lodos esti bir türlü gidemedim istanbula.bu ay da raporum çıkmış (7 ay sonra) uludağ üniversitesinde başlayacağım sanırım tedaviye.çünkü fakülte dışarıya rapor vermiyor:KK42: kısmet belkide yanı başımdadır.beklicez ve görücez.
hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım.:KK68::KK68::KK68:
hakkında hayırlı olsun canım inşallah meleğine kavuşursun orada benim de iğneden sonra kanamam kesildi şükür inşallah daha olmaz 14 şubatta da kese görmeye gideceğiz bakalım :)

Back
X