- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.561
beklenen güzel haber hayırlı olsun cnnmmmmmmmmHamileyimmmmm :))))
Sukurler olsun Allahima sonunda oldu, Emre beyi iyiki tanimisim ve onunla bu yola cikmisim.
beklenen güzel haber hayırlı olsun cnnmmmmmmmm
canıııııımmmm canımmmmmHamileyimmmmm :))))
Sukurler olsun Allahima sonunda oldu, Emre beyi iyiki tanimisim ve onunla bu yola cikmisim.
canıııııımmmm canımmmmmiçime doğmuş demek yakaladım taze haberi yaşasıınnnnnnn
Kizzzzz sendeee
Canım çok sevindim senin için dua edeceğim inşallah herşey yolunda gider ve bebişini kucağına alırsın inan kendimim olmuş kadar sevindim çok öpüyorum seni dikkat etCok sukurrrr
anaaaaammmmmmmmmmm bir hamile daha mı görüyorrumm yoksaaaaaevettttt
Yaa cok mutluyummmm
Canım çok tebrik ederim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hamileyimmmmm :))))
aminnn cnm ne zaman, ne sormak istersen bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırımCok sagolun kizlarrrr
Allah insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize :)))
aminnn cnm ne zaman, ne sormak istersen bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
ya sorma başka arkadaş da söyledi ama fotom çok havalı, değiştiresim gelmiyoooTamam canlarrr kopmayalimm
Hani bebek gelince o foto gidecektiiii :)))
Gerci ben cok seviyom :)
Cnm etiket olmamis kendiligimden geldim :) sizi merak ettim ben son 1 ayi agir yasadim hamilelikte gebelik kolestazi oldum ve 37+3 de kizimi sezeryanla kucagima aldım cok sukur.. Biraz kucuk dogdu 2.640 kg minnack bi ay parcasi masalla bugun 20 gunluk olduk onunla ilgilenmekten hic gelwmiyorum buralara .. Duzen oturtmaya calisiyoruz ..suan ezan okunuyor en buyuk duam Rabbim e evlat kokusunu tum olmayanlara tattirsin cennet kokusuymus gercekten Miray suan karsimda besiginde uyuyor .. Rabbim herkesin duasini kabul etsin kucagini doldursun..Hayatt21 sen neler yapıyorsun
Canım gözün aydın meleğini sağlıkla büyüt inşallah bizde o günleri görürüz canım Rabbim hayırlı evlat eylesinCnm etiket olmamis kendiligimden geldim :) sizi merak ettim ben son 1 ayi agir yasadim hamilelikte gebelik kolestazi oldum ve 37+3 de kizimi sezeryanla kucagima aldım cok sukur.. Biraz kucuk dogdu 2.640 kg minnack bi ay parcasi masalla bugun 20 gunluk olduk onunla ilgilenmekten hic gelwmiyorum buralara .. Duzen oturtmaya calisiyoruz ..suan ezan okunuyor en buyuk duam Rabbim e evlat kokusunu tum olmayanlara tattirsin cennet kokusuymus gercekten Miray suan karsimda besiginde uyuyor .. Rabbim herkesin duasini kabul etsin kucagini doldursun..
fndkr cnm tebrikler cook sevindim Rabbim bir nefeste saglikla gecirmeni nasip etsin 9 ay i insallah kucagina aldigin gunude goruruz hayirlisiyla
Saolun kizlar Rabbim hetkese nasip etsin insallah arife gunu emre by ordami tedavi olan ark. Bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?