Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Hayatt21 sen neler yapıyorsun
Cnm etiket olmamis kendiligimden geldim :) sizi merak ettim ben son 1 ayi agir yasadim hamilelikte gebelik kolestazi oldum ve 37+3 de kizimi sezeryanla kucagima aldım cok sukur.. Biraz kucuk dogdu 2.640 kg minnack bi ay parcasi masalla bugun 20 gunluk olduk onunla ilgilenmekten hic gelwmiyorum buralara .. Duzen oturtmaya calisiyoruz ..suan ezan okunuyor en buyuk duam Rabbim e evlat kokusunu tum olmayanlara tattirsin cennet kokusuymus gercekten Miray suan karsimda besiginde uyuyor .. Rabbim herkesin duasini kabul etsin kucagini doldursun..

Canım gözün aydın meleğini sağlıkla büyüt inşallah bizde o günleri görürüz canım Rabbim hayırlı evlat eylesin

fndkr cnm tebrikler cook sevindim Rabbim bir nefeste saglikla gecirmeni nasip etsin 9 ay i insallah kucagina aldigin gunude goruruz hayirlisiyla

Canimmm cok sagol aminnnn
Gozunuz aydin allah anali babali saglikli buyumeyi nasip etsin insallahhhh
Gazsiz bol uykulu bi bebis olsun bahti acik sansi bol olsun :)

Yarin kalp atislari icin gidiyoruz heyecanliyim :)

Kalp atislarinida duyduk sukurler olsunnnnn
Allahtan dilegim bizler gibi isteyen gucluk gecenlere biran evvel nasip etsin bizlerede saglikla dogurmak

Saolun kizlar Rabbim hetkese nasip etsin insallah arife gunu emre by ordami tedavi olan ark. Bilgisi olan varmi

Aminn canim
Bana 14 subata randevu verdiler bayram oncesi oldugundan saat degisebilir bilginiz olsun dediler.. sabah saatine almak icin. Yani o gun icin bile bu sekilde konustular ama bilmiyorum net olarak
Hayirdir canim bebisimi gotureceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…