- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.641
Nihancim cnm bende merak ettim seni hep inşallah sende bizim gibi emre beyin vesilesiyle sevineceksin güzel haberler vereceksin bize dualarımiz seninle canımıkızlar merhaba,
uzun zaman sonunda size yazabiliyorum.hep takip ettim ama yazamamıştım.fundacım tebrik ederim sende müjdeli haberi almışsın.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
bana gelince kızlar raporu dışarı vermedikleri için bursa da denemek zorunda kaldım.ilk tedavide yumurta çıkmadı
ikincide 1 tane kaldı transfer edildi ama tutmadı.şimdi raporu dışarı aldım ve emre bey e gideceğim inşallah.23 temmuz adet tarihim.ben ağustos adetiyle başlarım diyordum ama eşim biran önce başlayalım diyor.pazartesi ön görüşme için randevu alacağım ve kısmet olursa bende sizin aranıza katılacağım inşallah
Canım bnde yeni basladim emre beye gectigimiz cuma ilk on gorusme yaptik harika bir doktor cok mutavazi anlayisli samimi cok seviceksiniz eminim.bizde devletten rapor cikartma icin ugrascaz adet gunumu bekliyoruz insallah bizde mutlu haberler veririz burdan.kızlar merhaba,
uzun zaman sonunda size yazabiliyorum.hep takip ettim ama yazamamıştım.fundacım tebrik ederim sende müjdeli haberi almışsın.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
bana gelince kızlar raporu dışarı vermedikleri için bursa da denemek zorunda kaldım.ilk tedavide yumurta çıkmadı
ikincide 1 tane kaldı transfer edildi ama tutmadı.şimdi raporu dışarı aldım ve emre bey e gideceğim inşallah.23 temmuz adet tarihim.ben ağustos adetiyle başlarım diyordum ama eşim biran önce başlayalım diyor.pazartesi ön görüşme için randevu alacağım ve kısmet olursa bende sizin aranıza katılacağım inşallah
Semiha sakirde rapor cikartip ve orda rahim filmi cektiren varmi kizlar aranizda
Canim bende ozelde cektircem beklemiycem.sen avcilarda mi cektirdin 300liraya.hem evimede yakin avcilar hospitalCanim semihada cekilmiyodu en son ben ozelde cektirdim avcilar hospitalda ama emre beylerde ecomara yolluyor ozelde cektirme imkanin yokmu sanirim 300 tl civari orada..
Canim avcilar hospitali aradim telefonda fiyat bilgisi veremiyolarms.sen ne zaman cektirdin.bide ucreti ne kadardi canim.Canim semihada cekilmiyodu en son ben ozelde cektirdim avcilar hospitalda ama emre beylerde ecomara yolluyor ozelde cektirme imkanin yokmu sanirim 300 tl civari orada..
Canim bende ozelde cektircem beklemiycem.sen avcilarda mi cektirdin 300liraya.hem evimede yakin avcilar hospital
Kızlarrrr... Çok şükür oglumu kucağıma aldımmmm.... Anneliğin tarifi yokkk... Hislerimi anlatmam mümkün değil... Evlat bambaşka bişeymiş... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Çok sükür canım.hayirli olsun.Allah oglusuna uzun saglikli omurler versin insallah..insallah nKızlarrrr... Çok şükür oglumu kucağıma aldımmmm.... Anneliğin tarifi yokkk... Hislerimi anlatmam mümkün değil... Evlat bambaşka bişeymiş... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Sagol canim bakiyorum fiyatlarida ogreniyim artik karar verip biyerde cektrcem.radyomarlada bi gorusuyum fiyat aliyim canim.Bende duydum radyomari bencede ole biyerde cektir avcilar hospitalde pek iyi anilarim yok agrim oldu uyaninca ve asilama yapildi orada o zamanda cok agir ohss oldum
Gözün aydın cnm Rabbim analı babali sağlıkla büyütmek nasip etsin gözünuz aydinKızlarrrr... Çok şükür oglumu kucağıma aldımmmm.... Anneliğin tarifi yokkk... Hislerimi anlatmam mümkün değil... Evlat bambaşka bişeymiş... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Amin canım rabbim sanada kucağına almayı nasip etsin... Evlat bambaşka bişeymiş.. Hamileyken anlaşılmıyomuş annelik... Bi kucağınıza alın dünyanız değişecek inşallahGözün aydın cnm Rabbim analı babali sağlıkla büyütmek nasip etsin gözünuz aydin
Amin canım inşallah:) rabbim isteyen herkese nasip etsinGünaydın herkese.bugun rapor icin basvurumuzu yaptik.sabah gidip muane olup esimle kan verdik esimin sperm testi icin ayin 21 gun verdiler 1ay sonraya .rahim filmide bu hafta sonu ozelde cektircem..hersey yolunda boyle giderse eylulde tedaviye baslayabiliriz hakkimzda hayirlisi insallah hepimizin gonlunden gecenler olur.hepiniz dualarimdasinizyesilinci sende bebegi saglikla buyut canm insallah bizde araniza katiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?