- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
İnşallaahhhEveeet insallah inletırız burayııı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallaahhhEveeet insallah inletırız burayııı![]()
evet canım güzel. Ben şimdi bu transferimde hiç ücret ödemicem bu teansfer tedaviye dahildi çünkü.Ayy bende ctesi sanıyorumm yarın gözler sendee inşallah yaa
yesilincimm inşallah canım haklısın bellimi olur 2.aşılamayla olur belkide
bu arada dondurulmuşlar ne kadar güzel ücretsiz olması ve transfer hakkı ücreti güzelmişş
Ayy bende ctesi sanıyorumm yarın gözler sendee inşallah yaa
yesilincimm inşallah canım haklısın bellimi olur 2.aşılamayla olur belkide
bu arada dondurulmuşlar ne kadar güzel ücretsiz olması ve transfer hakkı ücreti güzelmişş
Ayşş hadi hayırlı haberlerle gelll Allahım inşallah
miniğin yerleşmiştir yerini yapmıştır :)
Doktor degisti cok kalabalik ve de tek bir hastane veriyor raporu koskoca bursada :-(Cnm rapor nıye bı yıl sonramıs be 10 gunde aldım rapor
sağol canım çok iyiymiş peki donmuş 2000 ya bunda rapor tekrarı ilemi 2000 yoksa rapora gerek yokmuCanım ilk sene ücret ödemiyosun hiç. Benim 7 tane donmuşum var. Diger yıllar 250 tl. Donmus transfer ucretide 2000 tl.
canımm güzel haber bekliyoruzzzzzzzzzzİnşallah arkadaşım hepımız gorelim o gunlerı 2015 anneleri olarak bana var gıbı geliyo bakalım yarın belli olcak yazıcam burada inşallah kan tah. Yarın yaptırıcam inşallah Allahıım insallah![]()
günaydın canımm inşallah bizede umut olurHayatt ses verrrr :)
Ayy insallah sonucu çok güzeldir yaa
Günaydın bu arada
25.52 insallah yaa insallahAyyyyyy içim bi hoş oldu yaa canımm tebriklerr gözün aydın çok şükür Allahım sorunsuz sonuna kadar götürsün inşallahhh sağlıkla kucağına aldırsınnnn
değerin kaç canımm![]()
Yok canım rapor bitiyo bu devrede. Ama benim şöyle oldu embriyolarım direk donduruldu yani tesaviden sonra teansfer olmadı. Şimdi 15 gün sonra dondurulmuş teansferim olacak ama hiç ucret ödemicem. Eger bundan sonra kalan dondurulmuşlarımı istersem teansfer ğcreti 2000 tl olcaksağol canım çok iyiymiş peki donmuş 2000 ya bunda rapor tekrarı ilemi 2000 yoksa rapora gerek yokmu
çokkk sevindim kuzummmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnoleyyyyyy sukurler olsun Rabbımee
Çok şükürrr25.52 insallah yaa insallah