Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Yok canım rapor bitiyo bu devrede. Ama benim şöyle oldu embriyolarım direk donduruldu yani tesaviden sonra teansfer olmadı. Şimdi 15 gün sonra dondurulmuş teansferim olacak ama hiç ucret ödemicem. Eger bundan sonra kalan dondurulmuşlarımı istersem teansfer ğcreti 2000 tl olcak
iyiymiş canımm yaaa inşallah gerek kalmaz

İnşallah kızlar insallah ıyıye gıder herseyy hadı sımdı sızın sıranızı bekliyorum hheeeep dua edıcem sızlere hadı bakalım ıyı haberler alcaz inşallah sizdende emre bey vesıle oldu olacak insallah hepımıze :KK49::KK49:

Hayat inşallah değerin kat kat artarrr bizlerede uumut oldun şimdi sıra diğer arkadaşlardaabende heyecan yaptım biran önce adet olayım diyorum olmim diye dua eden ben :)))

Hadi yesilinci sıra sendee bebişler bekliyo annelerini yeter artıkkk:KK48:

Hayat inşallah değerin kat kat artarrr bizlerede uumut oldun şimdi sıra diğer arkadaşlardaabende heyecan yaptım biran önce adet olayım diyorum olmim diye dua eden ben :)))

Kızlarrr adet oldummm..:KK9::KK9::KK9::KK9: Yarın sabah gidiyorum emre beye... Başlıyoruz yaşasınnnnnnn:KK71:

Hadi bısmıllah cnnlar sıra yesılıncıdee :KK19::KK25:

Senin 7 tane var ne guzel benım 7 hucreli bir embriyo tutundu melegım insallah hepımızınn tutunur ben demedımmı 2015 anne olanlar topıgınde yazıscaz hayırlısı ile:KK31::KK9:

Senin 7 tane var ne guzel benım 7 hucreli bir embriyo tutundu melegım insallah hepımızınn tutunur ben demedımmı 2015 anne olanlar topıgınde yazıscaz hayırlısı ile:KK31::KK9:
7 cok ozel bi rakam bence:KK36: 7 ile baslayan melegin insallah sana omur boyu hayirli evlat olur:KK36: benimde ilk tedavimde embriyolarimin biri 7 hucreliydi ama ohss olunca beni biraktilar iste. o donem cok uzuldum ama rabbim bizim bilmediklerimizi bilir suphesiz vardir bi hayir

7 cok ozel bi rakam bence:KK36: 7 ile baslayan melegin insallah sana omur boyu hayirli evlat olur:KK36: benimde ilk tedavimde embriyolarimin biri 7 hucreliydi ama ohss olunca beni biraktilar iste. o donem cok uzuldum ama rabbim bizim bilmediklerimizi bilir suphesiz vardir bi hayir

Insallah amın cnm kucagımıza alıp buyutmeyı nasıp etsın Allahım evet ugurlu demiştim nası olcak 7 hücreli bir embriyo ama oldu işte mucızem benimle cok mutlu oldum o gun evlilik yıl donumumuz ve bayramdı esım hep dedi cok hayırlı gunde transfer oldu dıye oylede oldu :KK68::KK36::KK73:

Emre bey gobekten igne verdı ıkı tane sonra sanada vermısmıydı cnm transferden sonra

Ne güzel bi günde olmuuş transfer ve uğurlu gelmiş bende severim 7 rakamını :)

Evet canim vermisti hatta transferden cikarcikmaz hemsire vurmustu. Zaten o igne beni ohss yapmis. Ne guzel denk gelmis evlilik yildonumu:KK68:

Ne güzel bi günde olmuuş transfer ve uğurlu gelmiş bende severim 7 rakamını :)

Eveeet kızlar guzel denk geldı yav 7 artık vazgeçilmezim cvp yzdım sıze gıtmemis:KK72:

Insallah canim.sagol.
Hangi ilaclari kullandin cnm.kisaca tedavini anlatir misin.

Tabi arkadasim anlatıım benım esıöe ben kıstan berı evıcap + pharmaton kullandırdım tup bebege ıkı ay kala gnc for men aldım onu ıctı gun asırı ben b12 folık asıt sureklı içtim ve son 1 ay apitera yedım aynı zamanda omega3 balık yagı ıctım he bide bılmıyom faydası oldumu ama hergun gece yatmadan 1 kase yogurda 1 tatlı kaşığı uzum cekırdegı tozu yedım daha bı suru yazarım arkadasım bekletmıım dıye kısa yazıp gönderiyorum senı bekletmeyım dıye :)

Back
X