Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Hayattt çok üzüldümm :KK43:(
İnsallah allahın izniyle bebeğine bisey olmayacak stres yapma olurmu miniğin senden hiç ayrılmasın inşallahhhhh

kızlar benim yarın sabah aşılamam varrr dün çatlatmayı vurdum çok heyecanlıyımm
Hadi hayirlisi olsun bakalim.ins.hayirli sevincli haberler verirsin bize.

İnsallah allahın izniyle bebeğine bisey olmayacak stres yapma olurmu miniğin senden hiç ayrılmasın inşallahhhhh

Gecmis olsun canim.bol bol dinlen.ins.bebisine birsey olmayacak.annesini birakmayacak.dualarim seninle

İnsallah hayirlisiyla tutunur bebegin hayirlisi olsun c saolun kizlar dua edin ben sizlerden tek istegim bu Rabbim hepimize tattirsin bbu annelik duygusunu o kadar zorki :( boyle heveslenipte yok olur diye korkusunu yasamak Rabbim evlatsizlikla sinamasin kimseyi :(

Aminnn canımmm çok üzüldüm gerçekten gönülden diliyorum minik yavrun sımsıkı tutunsun bırakmasın seniiii bol bol dua edicem

Saol arkadasim bende sizlere ediyorum hep sana yesilinciye sykapusuza nihana hepinize simdi kanama yok coj sukur az az leke oluyo cok az o da inss o da kesilir aslinda iyi bi perinatoloji uzmani bulmak istiyorum gidip tedaviye onda devam etmek istiyorum ama

Allah razı olsun canımmm oh çok şükür bebişin iyi bence canım sen rahat olki oda rahat dursun
o ne oluyoki bilmiyorum ben ne uzmanı oluyo o dr

Aminnn canımmm çok üzüldüm gerçekten gönülden diliyorum minik yavrun sımsıkı tutunsun bırakmasın seniiii bol bol dua edicem

Allah razı olsun canımmm oh çok şükür bebişin iyi bence canım sen rahat olki oda rahat dursun
o ne oluyoki bilmiyorum ben ne uzmanı oluyo o dr
hepimizden razi olsun cnm perinatoloji riskli gebelik uzmani oluyo riskli gebelik takibi yapiyo yani basinda boyle problem varken gidiyim diyorum bu sikintimda bi hastaneye gittik acil mudahele yaptilar bi gece yatirdilar ama neden oldugunu bulamadilar ve emre beyi de aradim muayeneye gidiyim diye gelsende bende bisey diyemem sana falan dedi canim sikildi rahimde kanama alani var ve neden oldugunu bilmiyolar e bunun tahlili falan yokmu anlamadiim boyle olmuyo ya iyi bi uzman bulmaliyim

Hadi yaa o bile bişey yapamam diyor
hani kim demişti nihan veya ırmaktı sanırım bakırköyde cemil bey var çapadada hoca o çok iyi bak bide onun arkadaaşı var bölüm başkanı fahri bey onları bii araştırsana

Saol arkadasim bende sizlere ediyorum hep sana yesilinciye sykapusuza nihana hepinize simdi kanama yok coj sukur az az leke oluyo cok az o da inss o da kesilir aslinda iyi bi perinatoloji uzmani bulmak istiyorum gidip tedaviye onda devam etmek istiyorum ama
Canim çok geçmiş olsun meleğini Rabbim sana bagislasin korkma sakın rahat ol inşallah hic bisey olmayacak

Bence çapa veya cerrahpaşaya git en iyi dr lar yine devlette bu konularda

cemil akgülü bi araştır bak bu dediğin konunun uzmanıymışş

Canim çok geçmiş olsun meleğini Rabbim sana bagislasin korkma sakın rahat ol inşallah hic bisey olmayacak

Bence çapa veya cerrahpaşaya git en iyi dr lar yine devlette bu konularda

Saol cnm saol insallah bisey olmaz ona :( cnm devleti dusundum evet ama alttan muayene riskli suan kanama olur diye devlet hep alttan muayne ediyo

Allah razı olsun arkadaşım o ettiğin dualar kat kat artıp sana dönsün inşallah... Hersey yoluna girecek inşsllah güçlü ol... İyi bi uzman buldugunda bizide bilgilendir olurmu?

Canım bugün büyük gün inşallah hersey çok güzel olurrrr:KK19:

Allah razı olsun arkadaşım o ettiğin dualar kat kat artıp sana dönsün inşallah... Hersey yoluna girecek inşsllah güçlü ol... İyi bi uzman buldugunda bizide bilgilendir olurmu?

Canım bugün büyük gün inşallah hersey çok güzel olurrrr:KK19:

Saol cnmmm amin hepimize insallaah tabi soylerim kim oldugunu kizlar bisi sorcam emre bey artik ongorusmede muayne ucreti aliyomus 200 tl kuzenim gitti dun para istemislrr sinir oldum gecen ay yoktu bole bisi

Saol cnmmm amin hepimize insallaah tabi soylerim kim oldugunu kizlar bisi sorcam emre bey artik ongorusmede muayne ucreti aliyomus 200 tl kuzenim gitti dun para istemislrr sinir oldum gecen ay yoktu bole bisi
Bende karsılasmadım böyle bişeyle... Ama şöyle bişey oldu bendede ilk transferim 2 embriyoydu, bu tedavim başlamadan 2 embriyo transferi yaparız yine demişti. Ama transfer zamanı yaklasınca tek embriyk transferi yapmak durumundayız dedi. Merkez biraz sıkıntı yasamış bu konuda bakanlıktan yazı felan gelmiş ve nihayetindede tek embriyo oldu. Ben daha ilk tedavimebaslamadan arayıp fiyat bilgisi almıştım ozaman ilk muayne ıcretli demişlerdi ama emre bey almamıştı. Bence bu son zamanlarda kurallar konusunda bi sıkılık geldi merkeze

Canim kanamanin kesilmesine cok sevindim.ins.birsey olmayacak melegine.
Ben mayis ayinda on gorusmeye diye gittigimde muayene de etti ve ücret de aldi.siz on görusmede muayene oldunuz mu.
Birde ekim ayi itibariyle zam gelmis :-(

Ben mayis ayinda on gorusmeye diye gittigimde muayene de etti ve ücret de aldi.siz on görusmede muayene oldunuz mu.
Hımmm ben muayne olmamıştım

Bende karsılasmadım böyle bişeyle... Ama şöyle bişey oldu bendede ilk transferim 2 embriyoydu, bu tedavim başlamadan 2 embriyo transferi yaparız yine demişti. Ama transfer zamanı yaklasınca tek embriyk transferi yapmak durumundayız dedi. Merkez biraz sıkıntı yasamış bu konuda bakanlıktan yazı felan gelmiş ve nihayetindede tek embriyo oldu. Ben daha ilk tedavimebaslamadan arayıp fiyat bilgisi almıştım ozaman ilk muayne ıcretli demişlerdi ama emre bey almamıştı. Bence bu son zamanlarda kurallar konusunda bi sıkılık geldi merkeze

Hımmm ben muayne olmamıştım

Evet artik yuksek fiyatlar galiba aaaa Yesilinci banada ondan koymadi o zaman ikitane hikaye gelisim durdu falan bende transfer anina kadar 2 tane biliyodum ne kadar uzulmustum :(

Merhaba kızlar :cry::cry:tedavim iptal oldu cok üzüldüm amh yuzunden dozu düşük başladık istenilen boyutta gelmedi emre bey ben prensip gereği boyle durumlarda devam etmiyorum dedi ama istersen iki gün daha ilaç kullanirsin buyur toplarız sağlıklı yumurta olmaz dollenmez veya tutmaz Paraná sana yazık olur boşuna stres olursun dedi ilaçların var yetmediği yerde takviye ederiz buraya hastalar bırakıyor dedi bende siz nasıl uygun derseniz dedim adet söktürücü verdi ilişki serbest ama korunun dedi çoğul gebelik olabilir dedi herşey yolunda diyordu bugun boyle demesi çok üzdü beni :KK43::KK43::KK43: herşeyden bi hayır var tabi nasip boylesmis bukadar bekledim bir ay daha beklerim

Back
X