aynen bak anlatayım canım...reglim 2.günü Aradım randevu almak için Emre bey izinliymiş Aret beye ta reglim 8.gününe verdiler geç değilmi diye sorduğumda dondurulmuşlarda böyle dediler...cuma günü Aret beye gittik ve hiç ilaç vermedi yolladı Çıkışta hemen Emre beyi Aradım oda bişey söylemedi...reglim 8.günü olmuş ilaç başlanmamış içimiz rahat etmedi pazartesi Emre beyin dönüşüne hemen randevu aldık estrofem cefrotide başladı ama reglim 10.günü olmuştu..5gün sonra çağırdı gittik rahim kalınlaşmamış 7.8mm olmuş yaparsak tutmaz bi sonraki ay hemen regl de estrofem başlayalım demez mi?biz şok tabi ...yani bu kadar uğraştık izinde bile olsa iletişimleri olmalı iki Dr un hadi oda olmadı ben aramıştım yine bişey demedi ...bu ertelenen 3.ay oldu...babam ve ablamlar bize misafir geliceklerdi uzun Süreli hepsi tüpe göre ayarlanmıştı ama erkene çektik...en azından babamı bu süreçte ağırlayayım dedim o gidecek 26sında sonra Aralık 13 te ablamlar geliyor....birde ekimde eşimle birlikte trabzona uçak biletimiz vardı tedavi için yandı çünkü promosyon biletti ve iade edemedik...bize çok külfet oldu bu tedavi raporsuz yaptırsak bu derece masraflı olmazdı 3 aydır git gel tahlil ilaç al ...anlayacağın çok stresliyizsen naptın merak ettim seni