Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Cok sevindim canim.ins.sorunsuz sekilde devam edersin.
Benimde haftaya cuma histereskopim var.bir suru test istediler.aile hekimliginde yapiliyor mu acaba bu testler :O
Cok sevindim canim.ins.sorunsuz sekilde devam edersin.
Benimde haftaya cuma histereskopim var.bir suru test istediler.aile hekimliginde yapiliyor mu acaba bu testler :O
hangi testler canım yazarmısın bu arada kim yapacak histeroskopini ...sorunsuz bir şekilde atlatman dileğiyle en kısa zamanda bebişler olsun herkesin kucağında....

:KK43:aynen bak anlatayım canım...reglim 2.günü Aradım randevu almak için Emre bey izinliymiş Aret beye ta reglim 8.gününe verdiler geç değilmi diye sorduğumda dondurulmuşlarda böyle dediler...cuma günü Aret beye gittik ve hiç ilaç vermedi yolladı Çıkışta hemen Emre beyi Aradım oda bişey söylemedi...reglim 8.günü olmuş ilaç başlanmamış içimiz rahat etmedi pazartesi Emre beyin dönüşüne hemen randevu aldık estrofem cefrotide başladı ama reglim 10.günü olmuştu..5gün sonra çağırdı gittik rahim kalınlaşmamış 7.8mm olmuş yaparsak tutmaz bi sonraki ay hemen regl de estrofem başlayalım demez mi?biz şok tabi ...yani bu kadar uğraştık izinde bile olsa iletişimleri olmalı iki Dr un hadi oda olmadı ben aramıştım yine bişey demedi ...bu ertelenen 3.ay oldu...babam ve ablamlar bize misafir geliceklerdi uzun Süreli hepsi tüpe göre ayarlanmıştı ama erkene çektik...en azından babamı bu süreçte ağırlayayım dedim o gidecek 26sında sonra Aralık 13 te ablamlar geliyor....birde ekimde eşimle birlikte trabzona uçak biletimiz vardı tedavi için yandı çünkü promosyon biletti ve iade edemedik...bize çok külfet oldu bu tedavi raporsuz yaptırsak bu derece masraflı olmazdı 3 aydır git gel tahlil ilaç al ...anlayacağın çok stresliyizsen naptın merak ettim seni

Ben daha tedaviye baslamadan once estoferm vermisti dondurulmus farkli oluyo tabi o ayri ama insanlar cok yoruluyo maddi manevi hesaplanmasi gerek diye dusunuyorum ne biliyim artik boyle artik kimseye guvenemiyorum ben pek dr konusunda emre by en iyileri yine hayirlisi olsun insallah cnm

hangi testler canım yazarmısın bu arada kim yapacak histeroskopini ...sorunsuz bir şekilde atlatman dileğiyle en kısa zamanda bebişler olsun herkesin kucağında....
Sagol canim.emre bey yapacak.
Akş-üre-kreatinin-sgot-sgpt-bilirubin-inr-aptt-pt aktivitesi testleri

Sümeye üzülmü canım hayırlısı böyleymiş dr a güven bekle hem gördü gidişatı bi dahaki sefere daha iyi takip edip ilaç verir yolunda gider inşallahhhhh

Benim aşılamam oldu bugün çok iyi geçti bak ben4e ö6cekinde fazla yum oldu ohss oldum diye şimdi çok azıcık iğne vurdum bitanecik gelişti bu defada :) hayırlısı olsunnn
Tatlim napiyosun nasilsin??? Sonucunu ne zaman ogrenicez senin?

Tatlim napiyosun nasilsin??? Sonucunu ne zaman ogrenicez senin?

Canımm evdeyim yormamaya çalışııyorum kendimi kasıklarımda batma oluyo heyecanla oldumu olacakmı diye düşünüp duruyorum
bana 15 gün sonra gel test yapmaya dediler haftaya değil öbür çarşamba yani ama o zamana zaten hasta olurum olmaadıysa beklemek çok zor yaa
içimde umut var ama bilmiyorumm

senin nasıll vvarmı bişey
az kaldı senin ne zaman test günün ptesimii

Canımm evdeyim yormamaya çalışııyorum kendimi kasıklarımda batma oluyo heyecanla oldumu olacakmı diye düşünüp duruyorum
bana 15 gün sonra gel test yapmaya dediler haftaya değil öbür çarşamba yani ama o zamana zaten hasta olurum olmaadıysa beklemek çok zor yaa
içimde umut var ama bilmiyorumm

senin nasıll vvarmı bişey
az kaldı senin ne zaman test günün ptesimii
Ufff bu heyacana dayanmak çok zorrrr:rolleyes: 15 gün inşallah su gibi geçerde güzel sonucunu alırız.... Bende bedensel olarak değişiklikler hissediyorum ama ilaçlardanda olabilir... Bi var gibi geliyo bi yok gibi...

Varr varrr inşallahhhh :-)
Garip bi heyecan ama dimii sanki bebisimiz içerde böle kıpır kıpr oluyo bi an içim
Bu arada demet akalın yine hamileymis biz yırtınıyoz burda yıllardır alllahımmbizide görrrr :)

Günaydın canımmm... Ben bugün karmakarışığımmmmm... 7. Günüm bugün, sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama ilaçlardanmı acaba diye sevinemedim... Kal geldi bana... Serap hnmı aradım kan testimi bıgun yapim dedim. Büyük ihtimal pozitif ama testini 12. Gün yaptır bekle dedi

Günaydın canımmm... Ben bugün karmakarışığımmmmm... 7. Günüm bugün, sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama ilaçlardanmı acaba diye sevinemedim... Kal geldi bana... Serap hnmı aradım kan testimi bıgun yapim dedim. Büyük ihtimal pozitif ama testini 12. Gün yaptır bekle dedi

Ayy hadi inssallah cok sevindim var bence ilaclarla alakasi yok 8 . günü yarin cikar kanda ama sen bilirsin kuzu :)

Tabiki once kana sonra idrara cikiyo olmasa cikmiyo zaten canim naparsak yapalim cikmaz ins. Var bence :)

Tabiki once kana sonra idrara cikiyo olmasa cikmiyo zaten canim naparsak yapalim cikmaz ins. Var bence :)
İnşallaahhhh:KK61: aslında iki gündür vücudumdada değişiklikleri hissediyorum
image.webp

Bilmiyorumki yaaa... Ama serap hnm bişeyler olmasa cıkmaz 2. Çizgi dedi rahatladım... Aslında ben 5. Günde yaptım tek çizgi çıktı. 5. Gün embriyosu ya idrarda çıkyıysa kanda zaten çıkar dimi???

İnşallaahhhh:KK61: aslında iki gündür vücudumdada değişiklikleri hissediyorumEki Görüntüle 1296839

Valla benim 12. Gunde bu kadar cikmisti ayni hatira olsun diye yapmistim senin donmus oldugu icinerken belli etti kendini cnm hayirlisi olsun inşallah :)

Back
X