- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin

ben stresten tırnağımı kopardımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bal damlıyo ağzın bencede buraya yazan herkes hamileeolacakk
sayfayı açan arkadaşta bırakıp emre beyi memoriale gitmiş oda hamile
ilk onla haziranı izlemiştim oda hamile
Bende hissediyorruuummmmm
İnsallah kimse kalmasin cocuksuz Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Pozitif olalımmm süpersinizz
ben stresten tırnağımı kopardımmm![]()
![]()
![]()
Bizim gibi streslilerrrr kyamam yaa![]()
Başlarken söz verdim kendime rahat olacam dile yok arkadaşşyy duramıyorumkii
habire bişey yazıp aratıyorum google
Hiç rahat durmuyoruz bende eminim hamile kalsam bu defada neleri takarım sonra doğum stresi ohoo bitmezzz tadını çıkarmam gerekirken
Sen tadını çıkar canım bak ne güzel hamilesinn
şükürler olsunn
Günaydın canımmmm... Az önce uyandım... Bu saatte test yaptım... İkinci çizgi daha çabuk çıktı bugün tabi silik hala... 3 saat sonra soluğu hastanede alıcamPozitif olalımmm süpersinizz
ben stresten tırnağımı kopardımmm![]()
Ayy canim benim ya.uyuyanadin dimi.kiyamam sana.kan testiyle güzel bir sonuc alacaksin cnm buns eminim.darisi basimiza :-D
Günaydın canımmmm... Az önce uyandım... Bu saatte test yaptım... İkinci çizgi daha çabuk çıktı bugün tabi silik hala... 3 saat sonra soluğu hastanede alıcam![]()
Amin canım inşallaahhh.... Uyku tutmuyo gerçekten:) kanımı verdim. Eve geldim kahvaltı yapıyorum internetten bakıcam sonucuma.. Tabi jalbim dayanırsa:)Ayy canim benim ya.uyuyanadin dimi.kiyamam sana.kan testiyle güzel bir sonuc alacaksin cnm buns eminim.darisi basimiza :-D
Amin canım inşallaahhh.... Uyku tutmuyo gerçekten:) kanımı verdim. Eve geldim kahvaltı yapıyorum internetten bakıcam sonucuma.. Tabi jalbim dayanırsa:)
156,2 çıktıSakinnn relaksss bebişini düşünnn :)))
Tutmaz tabi uyku ama iyi yaptın rahatlarsın böyle
ayyyy hadi inşallahhh Allahımmmm sen büyüksün görüyorsun çektiklerimizi
156,2 çıktıbana kal geldi
![]()
Çok şükür bu günü gördüm kuzum rabbim tamamını nasip etsin inşallah hepimşze
Süperrrr
çoook güzel değerinnnnnn
sonunda yaaa aylardır bu anı bekliyordukkkk
gözün aydın canım allah sonuna kadar sağlıkla götürsün inşallahhh maşallahh değer çok güzel 9.gün dimii
Çok şükür bu günü gördüm kuzum rabbim tamamını nasip etsin inşallah hepimşzeperşembe günü testimi tekrarlıycam inşallak yükselir
Günaydın canımmmm... Az önce uyandım... Bu saatte test yaptım... İkinci çizgi daha çabuk çıktı bugün tabi silik hala... 3 saat sonra soluğu hastanede alıcam![]()
156,2 çıktıbana kal geldi
![]()