Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Demistimm hayirli ugurlu olsun insallah canim Rabbim buyutmeyi nasip etsin insallaah :)
Amin kuzumm... Ama çok tedirginim. Persembe günü 2. Test var çok korkuyorum... Sanki göğüslerimdeki sğrı hafifledi 2 gün önce daha çok ağrıyodu niye böyle olduki şimdi yaaaa

Belkide stres geçti yaa çok takıyodun bi rahatlama geldi ondan vücudunda rahatladı bence yükselecekk içini ferah tut

Haklısınn ufff nasıl bi adrenalin bu:KK48: inşallsh yükselir kuzum hayırlısıyla... Sen nasılsın bu arada???

Ben kafayı sıyırmak üzereyim araştırıp duruyorum yaa
batma var tam kasık altlarımda ama iğne etkisidir diyenler var belirsizlik çok kötüü

Ayy benda cok sevindim Alllahim saglikli almaya nasib etsin insalahh...bebislarin sim siki tutunsin sana ....
Aaa canım benimmm görüşmüyoduk uzun zamandır... Nasılsın neler yaptın??? Allah razı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsunnn:)

canımmm gözün aydınn yaaaa çok sevindimmmmm iş yerinde çığlık atmak istedimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsinnn
Canım benimmm Allah razı olsunnn:KK19:. İnşallah devamınıda yasarım. Şimdi anlıyorum pozitifi görmekle rahatlamıyomuş insan. İkinci testi düşünüyorum, o biticek keseye takılıcam, kese biticek kalp atışı... Ooooo... Böyle gidicek:-)

:-) ben sanki yine bosa ümitleniyorum tüple olcak gibi geliyo ama farklı biseyler oluyo içerdeee :))
Ayyyy yazanadan gönderdim:KK45: diyorumki sen zaten tüpe adaptelisin. Biliyorum bu aşılamayıda formaliteden yaptın:KK20: amaaaaa ya böyle olursaaaannn:anneadayı: inşalllaahhhhh:KK19:

Öyle olim nolluurrr yaaa:mad::KK48:
hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum yoksa garip şeyler oluyo ilk kez kasıktaki ağrı ortaya geçtii rahimde tam çekilme oluyo heyecanlanıyorum yaa

Canım benimmm Allah razı olsunnn:KK19:. İnşallah devamınıda yasarım. Şimdi anlıyorum pozitifi görmekle rahatlamıyomuş insan. İkinci testi düşünüyorum, o biticek keseye takılıcam, kese biticek kalp atışı... Ooooo... Böyle gidicek:-)
haklısın canım benim inşallah rabbim sana bağışlayacak ve meleğini kucağına alacaksın bizede çok dua et olurmu

Öyle olim nolluurrr yaaa:mad::KK48:
hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum yoksa garip şeyler oluyo ilk kez kasıktaki ağrı ortaya geçtii rahimde tam çekilme oluyo heyecanlanıyorum yaa
aynen önce senden alacağız haberi

Back
X