• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Kızlar bugun test yaptırdım 2 kat artmış 303 olmuş:KK76: çok şükürrrrr.....

Ayyyy maşallahhh değerin ne güzel artmış yaaa sağlıklı çok şükür darısı kalp atışına
bende sıyırmak üzereyim b belursizlik beni çok yıpratıyor olumlu veya olumsuz zaman geçmiyo daha 1 hafta var test gününe
Erken yapsam çıkmızmıki yaa offf
ağrı belrti hiçsiyey kalmadı demekki çatlatmadanmış iğnelrdenmiş

Ayyyy maşallahhh değerin ne güzel artmış yaaa sağlıklı çok şükür darısı kalp atışına
bende sıyırmak üzereyim b belursizlik beni çok yıpratıyor olumlu veya olumsuz zaman geçmiyo daha 1 hafta var test gününe
Erken yapsam çıkmızmıki yaa offf
ağrı belrti hiçsiyey kalmadı demekki çatlatmadanmış iğnelrdenmiş
Çok şükür 2. Testide atlattım hayırlısıyla bide kalp atışını duysaydım... Hayır hayır tut kendini yok test felannn...

Dayanamadım kan verdim :-) yarınmıs sonuc :-)

Sen kesin idrarda yapmışsındır... Bak negstif olursa üzülmek yok ama sonuçta test gününe koskoca bir hafta var... Anlaştıkmı?????

Yokk idrarda çıkmaz diye yapmadımm yapimmiiii :))
Tamam ama sonuçta geç çıkıyo oda kötü :)
Adet olacak gibi ağrım var çok umudum yok zaten ama dayanamıyorum

Yokk idrarda çıkmaz diye yapmadımm yapimmiiii :))
Tamam ama sonuçta geç çıkıyo oda kötü :)
Adet olacak gibi ağrım var çok umudum yok zaten ama dayanamıyorum
Hayırrrr yapmaaaaa!!!! Adet ağrısı bendede oldu korkma ondan...

Sabirsiz kiz seni ben bile bekledim son gune kadar :)

Kızlar kafayı yiyecem çok zor vallahi napim :( adet olcak gibi his var ama göğüs hassasiyetiymis akıntıymıs hiiç belirti yok :(

Kuzu sen progestan fiti kullanıyomusun

İgne vrunuyorum canim ya progestan 50mg 1 tane gunde on gun oldu :( bitse artik su igne kullanmalar kanamadan once fitildi 4 tane gunde kanama olunca igneye dondu

İgne vrunuyorum canim ya progestan 50mg 1 tane gunde on gun oldu :KK43: bitse artik su igne kullanmalar kanamadan once fitildi 4 tane gunde kanama olunca igneye dondu
Ya bu fitil artık çıkmıyo benden kalıto öyle. Önceden böyle diildi:KK70:

Back
X