Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

buluştuk görüştük inşallah o da güzel haberler alacak çıkacak ben yumurtalar durduğu için bir dahaki ay başlayacağım inşallah doğum kontrol hapı verdi herşeye hazırlıklı idim zaten hiç üzülmedim emre beni en iyi sen bilir demekki daha vakti gelmedi bekleyeceğiz

Ne demek canım keseyi gördün şükür insallah pıt pıt larida duyacaksin darısı bizlere artık ne dedi emre bey baska

Ne demek canım keseyi gördün şükür insallah pıt pıt larida duyacaksin darısı bizlere artık ne dedi emre bey baska
Kalbini duymadan hamilesin diyemeyiz dedi. Ayın 3 ünde kalp için gidicez. Senin içinde hersey çok güzel olacak inanıyorum... Bu ay çok iyi dinlen ve beslen vücudunu bebişe hazırla

Tamm cnm sağol inşallah herşey güzel olacak

buluştuk görüştük inşallah o da güzel haberler alacak çıkacak ben yumurtalar durduğu için bir dahaki ay başlayacağım inşallah doğum kontrol hapı verdi herşeye hazırlıklı idim zaten hiç üzülmedim emre beni en iyi sen bilir demekki daha vakti gelmedi bekleyeceğiz
Hayirlisi olsun cnm.bende kullaniyorum d.kontrol hapi.birdahaki tedavimiz denk gelecek demekki.

Canlarım neler olmuş burda yeşilinnci ile skaypusuz tanışmış yeşilinnci hamileliğin için tebrikederim inşallah kalp atışını da duyarsın tez zamanda..skypusuz yine mi ertelendi üzüldüm ama kistler gitsin öyle başla daha iyi:( bende pzrtesi gittim başladık ama transferde Emre bey yine burda yokmuş şaka gb :(Aret bey yapacak transferini dedi mecbur kabul ettik ve estrofemle dondurulmuş tedavimize başladık Hayırlısı olsun..28i gb transfer planlanıyor ortalama ama bilmiyoruz inşallah pgt den embriyolar sağlam gelir de transfer olur yoksa yandık biz:(/(

Canlarım neler olmuş burda yeşilinnci ile skaypusuz tanışmış yeşilinnci hamileliğin için tebrikederim inşallah kalp atışını da duyarsın tez zamanda..skypusuz yine mi ertelendi üzüldüm ama kistler gitsin öyle başla daha iyi:KK43: bende pzrtesi gittim başladık ama transferde Emre bey yine burda yokmuş şaka gb :KK43:Aret bey yapacak transferini dedi mecbur kabul ettik ve estrofemle dondurulmuş tedavimize başladık Hayırlısı olsun..28i gb transfer planlanıyor ortalama ama bilmiyoruz inşallah pgt den embriyolar sağlam gelir de transfer olur yoksa yandık biz:KK43:/(
Çokkkk tesekkür ederim... Evet tanıştık:) güzel oldu... Transferini emre yapsaydı iyi olurdu ama aret beyde iyi bi doktor... Pgt sonucu teansfer günümü belli olcak nasıl olcsk????

Çokkkk tesekkür ederim... Evet tanıştık:) güzel oldu... Transferini emre yapsaydı iyi olurdu ama aret beyde iyi bi doktor... Pgt sonucu teansfer günümü belli olcak nasıl olcsk????
Canım embriyolar çözüldüğünde 1hücre Alıp genetiğe gidecek sağlam çıkarsalar transfer yapılacak...birgünde falan çıkıyormuş sonuç pgt den .benim embriyolar 3.gün donduruldu ve ilk başta 3embriyoya pgt yapılacak maddiyat ta önemli tabi embriyo başına 350$Ödenecek genetiğe gitmesi için :(

Canım bende isterdim Emre bayin yapmasını ama artık sıkıldım bu ay transfer olsun napalım gerçi pgt den sağlıklı embriyo çıkmayacak belki onuda bilmiyoruz ki:(Hakkımızda Hayırlısı canım

Canım embriyolar çözüldüğünde 1hücre Alıp genetiğe gidecek sağlam çıkarsalar transfer yapılacak...birgünde falan çıkıyormuş sonuç pgt den .benim embriyolar 3.gün donduruldu ve ilk başta 3embriyoya pgt yapılacak maddiyat ta önemli tabi embriyo başına 350$Ödenecek genetiğe gitmesi için :KK43:
Çok pahalıymış yaaa:( inşallah maddi manevi emeklerinize deger... Ozaman 4. Gün veya 5. Gün transferi olacak inşallah

Âmin canım 4.gün transferi düşünülüyor evet ayrıyeten merkezde 600$biopsi parası istiyor yani bu iş bize 1650$a malolacak 3embriyonun genetiğine bakılması :(ve 4.denemem inan çok zor 3te düşük var onlarca ameliyat vs

Back
X