Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Âmin canım 4.gün transferi düşünülüyor evet ayrıyeten merkezde 600$biopsi parası istiyor yani bu iş bize 1650$a malolacak 3embriyonun genetiğine bakılması :KK43:ve 4.denemem inan çok zor 3te düşük var onlarca ameliyat vs
Offff çok yıpratıcı... Maddi olarakta manevi olarakta.... Diğer 3ü tuttu sonra düştümü? Merkezle pazarlık yapsaydınız biopsi için çok istiyrlar sanki... İnşallah bu denemede bebeğine kavuşursun...

Canlarım neler olmuş burda yeşilinnci ile skaypusuz tanışmış yeşilinnci hamileliğin için tebrikederim inşallah kalp atışını da duyarsın tez zamanda..skypusuz yine mi ertelendi üzüldüm ama kistler gitsin öyle başla daha iyi:KK43: bende pzrtesi gittim başladık ama transferde Emre bey yine burda yokmuş şaka gb :KK43:Aret bey yapacak transferini dedi mecbur kabul ettik ve estrofemle dondurulmuş tedavimize başladık Hayırlısı olsun..28i gb transfer planlanıyor ortalama ama bilmiyoruz inşallah pgt den embriyolar sağlam gelir de transfer olur yoksa yandık biz:KK43:/(
canım olsun nasip değilmiş bugün doğum kontrol hapına başladım hayırlısı atık inşallah bi daki ay olur seninde hayırlı olsun aret bey yapsın sıkıntı yapma nasip olduktn sonra farketmez

Kizlar gunaydin.cumaniz mubarek olsun.rabbim bu guzel gunde ettigimiz dualari kabul etsin.
Size bisey soracagim.emre bey hangi igneleri veriyor.fiyat arastirmasi yapmam lazim birkac eczaneden tedaviye kadar

Kizlar gunaydin.cumaniz mubarek olsun.rabbim bu guzel gunde ettigimiz dualari kabul etsin.
Size bisey soracagim.emre bey hangi igneleri veriyor.fiyat arastirmasi yapmam lazim birkac eczaneden tedaviye kadar
Bana puregon ve cetrotidete vermişti. Unarım isimlerini dogru yazmışımdır:)

Kızlar merhaba tedaviye başladık ama bu ayda rahim kalınlaşmadı daha önceki 3denememde de böyle bir sorunla karşılaşmadım neden oluyor bende anlamadım Emre bey son son Perşembe günü bi gel yine bakalım dedi ama moralimiz çok bozuldu..yaşım 35 ve 2 ay üstüste bu sorun olduğu için histeroskopi dedi..biz histeroskopi yaptırmayacağız çünkü daha önceden yaptırmıştık ve memorialde 3kez demedik rahimle alakalı bi sıkıntı yoktu şoktayız acaba ilaçlar mı böyle yaptı diye düşünüyoruz pgt için yüksek doz kullandık ya:(

Kızlar merhaba tedaviye başladık ama bu ayda rahim kalınlaşmadı daha önceki 3denememde de böyle bir sorunla karşılaşmadım neden oluyor bende anlamadım Emre bey son son Perşembe günü bi gel yine bakalım dedi ama moralimiz çok bozuldu..yaşım 35 ve 2 ay üstüste bu sorun olduğu için histeroskopi dedi..biz histeroskopi yaptırmayacağız çünkü daha önceden yaptırmıştık ve memorialde 3kez demedik rahimle alakalı bi sıkıntı yoktu şoktayız acaba ilaçlar mı böyle yaptı diye düşünüyoruz pgt için yüksek doz kullandık ya:KK43:
Çok üzüldüm:( ama yüksek dozda daha fazla kalınlasması gerekmezmi acaba??? İnşallah rahminde yeni bi sorun olusmamıştır:( peki emre bey bunun sebebiyle ilgili bileyler dedimi, yani sundan yada bundan olabilir diye...

Kızlar merhaba tedaviye başladık ama bu ayda rahim kalınlaşmadı daha önceki 3denememde de böyle bir sorunla karşılaşmadım neden oluyor bende anlamadım Emre bey son son Perşembe günü bi gel yine bakalım dedi ama moralimiz çok bozuldu..yaşım 35 ve 2 ay üstüste bu sorun olduğu için histeroskopi dedi..biz histeroskopi yaptırmayacağız çünkü daha önceden yaptırmıştık ve memorialde 3kez demedik rahimle alakalı bi sıkıntı yoktu şoktayız acaba ilaçlar mı böyle yaptı diye düşünüyoruz pgt için yüksek doz kullandık ya:KK43:
üzüldüm cnm inşallah yarın daha iyi şeylerle karşılaşırsın ve transferin yapılır neden böyle oldu ki acaba :/

üzüldüm cnm inşallah yarın daha iyi şeylerle karşılaşırsın ve transferin yapılır neden böyle oldu ki acaba :/
Canım bende anlamadım eşimle kafamız inanın çok Karışık...bi Sürü şey düşünüyoruzx acaba pgt yapılacağı için fazla yumoşlar elde etmek gerekiyordu ve yüksek doz kullanmıştık acaba ondan mı diye düşünüyoruz...Emre beyde kesin şöyle diyemedi o yüzden histeroskopi önerdi ama yaptırmayacağız çünkü geçen yıl böyle bir sorun yoktu kürtajdan sonra rahim filmi tertemizdi ve memorialde tüp denedik 3.kez ...rahimde incelikle hiç karşılaşmadık ve her geçirilen ameliyatta bişey bulunamadı acaba ameliyatlar da hasar vermiş olabilir mi diye düşünmeden edemiyoruz..ama hepsi bir tahmin yada tesadüf belkide önümüzdeki ay kalınlaşacak bilinmez....sen neler yaptın

Çok üzüldüm:KK43: ama yüksek dozda daha fazla kalınlasması gerekmezmi acaba??? İnşallah rahminde yeni bi sorun olusmamıştır:KK43: peki emre bey bunun sebebiyle ilgili bileyler dedimi, yani sundan yada bundan olabilir diye...
Canım inşallah tek dileğimiz önümüzde yeni bir sorun olarak durmasın birde rahim inceliğiyle uğraşmayalım...çok sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz hem maddi hem manevi ve aileden sürekli yatılı misafir ağırlıyoruz bi taraftan da durumumuzu tam olarak bilmedikleri için sıkılıyoruz....eşim pek bilinsin istemiyor vs:(insanlar olmuyorsa evlatlık ALIN diyorlar ,olmadığını bilenler bile bile Çocuklarıyla nispet yapıyolAr vs ve artık başkalarının çocuklarını seviyormuş gb yapmak en yıpratıcı olan sanırım

Ca
Canım inşallah tek dileğimiz önümüzde yeni bir sorun olarak durmasın birde rahim inceliğiyle uğraşmayalım...çok sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz hem maddi hem manevi ve aileden sürekli yatılı misafir ağırlıyoruz bi taraftan da durumumuzu tam olarak bilmedikleri için sıkılıyoruz....eşim pek bilinsin istemiyor vs:KK43:insanlar olmuyorsa evlatlık ALIN diyorlar ,olmadığını bilenler bile bile Çocuklarıyla nispet yapıyolAr vs ve artık başkalarının çocuklarını seviyormuş gb yapmak en yıpratıcı olan sanırım
canımmm benimmmm.... Bu günlerde gececek inşallahh.... Kimseye bakma ve kulak asma... Bizimde kimse bilmedi tedavimizi inan o sekilde daha iyi:( inşallah tez vakitte yavrunu kucagına alırsın....

Canım bende anlamadım eşimle kafamız inanın çok Karışık...bi Sürü şey düşünüyoruzx acaba pgt yapılacağı için fazla yumoşlar elde etmek gerekiyordu ve yüksek doz kullanmıştık acaba ondan mı diye düşünüyoruz...Emre beyde kesin şöyle diyemedi o yüzden histeroskopi önerdi ama yaptırmayacağız çünkü geçen yıl böyle bir sorun yoktu kürtajdan sonra rahim filmi tertemizdi ve memorialde tüp denedik 3.kez ...rahimde incelikle hiç karşılaşmadık ve her geçirilen ameliyatta bişey bulunamadı acaba ameliyatlar da hasar vermiş olabilir mi diye düşünmeden edemiyoruz..ama hepsi bir tahmin yada tesadüf belkide önümüzdeki ay kalınlaşacak bilinmez....sen neler yaptın
soğan suyu kalınlaştırıyor diye duydum cnm ama iyi araştırmak gerek inşallah istediğin gibi olur bende beklemedeyim doğum kontrol hapı kullanıyorum 8. günüm adet olunca gideceğim tekrar çok soğuklara kalmak istemiyordum ama kar kış olacak belli nasip tabi ne yapalım kasıklarım ağrıyor karnım şiş ve kabızlık çekiyorum haptan sanırım zaman geçsin istiyorum artık güzel haberlerini bekliyorum

soğan suyu kalınlaştırıyor diye duydum cnm ama iyi araştırmak gerek inşallah istediğin gibi olur bende beklemedeyim doğum kontrol hapı kullanıyorum 8. günüm adet olunca gideceğim tekrar çok soğuklara kalmak istemiyordum ama kar kış olacak belli nasip tabi ne yapalım kasıklarım ağrıyor karnım şiş ve kabızlık çekiyorum haptan sanırım zaman geçsin istiyorum artık güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba canim.dogum kontrol hapi bende kullaniyorum normal donguye gore 1-2 gune adet olmam gerek ana doktor ilac bitince 4-5 gune olacaksin adet dedi.bu kadar ertelenebilir mi acaba merak ediyorum

Irmakaksu herzaman hayirlisi diye dua ediyoruz dimi.demek hayirlisi buymus.tez vakitte yavruna kavusman dilegiyle.
Benimde ocak gibi histereskopi yapilmisti 1. Denemeden sonra ama 3.denemeye baslamadan yine oldu histereskopi polip olusmus.simdi adeyi bekliyorum

Merhaba canim.dogum kontrol hapi bende kullaniyorum normal donguye gore 1-2 gune adet olmam gerek ana doktor ilac bitince 4-5 gune olacaksin adet dedi.bu kadar ertelenebilir mi acaba merak ediyorum
bilmiyorum ki canım sen hangisini kullandın kaç gün geçti

Qlairista kullaniyorum.bugun 13.yu ictim. Ama adet olacakmisim gibi hissediyorum.sen adetinin kacinci gunu basladin
bende aynısını kullanıyorum cnm 9. yu yutcam işte bende denk geleceğiz biz herhalde ben adetin 4. günü başladım bende aynıyım canım kasıklarımda ağrı var hele ilk içtiğim günler daha çoktu yumurtalar eriyor sanırım

Eve
bende aynısını kullanıyorum cnm 9. yu yutcam işte bende denk geleceğiz biz herhalde ben adetin 4. günü başladım bende aynıyım canım kasıklarımda ağrı var hele ilk içtiğim günler daha çoktu yumurtalar eriyor sanırım
evet canim denk gelicek galiba ben adet olmazsam olursamda ne olur bilmiyorum :KK12:

Back
X