- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
içini rahat tut canım düşünme ben düşünmüyorum artık :) rabbim en doğrusunu biliyor ona bırak herşey güzel olacak eminim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim ya kimse ugramaz oldu.valla sen kabizlik dedin bende de basladi.her tarafim sisti sanki.asabilestim
Unuturmuyum siziiiii:) hepiniZi takip ediyorum.... Ankaradayım foruma girmeye çok vaktim olmuyor... Giriyorum hızlı hızlı bakıp çıkıyorum ama hiçççç unutmadım:)
ayy bende çok asabiyimEvet canim ya kimse ugramaz oldu.valla sen kabizlik dedin bende de basladi.her tarafim sisti sanki.asabilestimadim adim ilerliyoruz bakalim.haplar bittikten 4-5 gun sonra adet olacagiz dimi.
Hatyatinda sesi cikmiyor hamile kaldi terk etti bizi![]()
biliyorum canım şaka yapıyorum bazıları unuttu ama biziUnuturmuyum siziiiii:) hepiniZi takip ediyorum.... Ankaradayım foruma girmeye çok vaktim olmuyor... Giriyorum hızlı hızlı bakıp çıkıyorum ama hiçççç unutmadım:)
Anaayy bende çok asabiyimiş yerinde bile kavga ettim kimseye tahammülüm yok evet canım beyezları içmiyoruz zaten sonrada 2-3 güne geliyor kırmızılar inşallah başlıyoruz :) hayat yok gerçekten yaaa o hepten unuttu bizi
ban içmene gerek yok içleri boş zaten dedi ben içmeyeceğim cnm bi tanıdığımda içmeyi unuttuğun gün beyazlardan alıyorsun :)Anabeyazlari icmiyor muyuz.bana öyle birsey demedi doktor.kutu bittikten sonra adet olacaksin dedi.kafam karisti bak simdi
![]()
Iyi bari ben iceyim o zaman bana birsey demedi cunku.ban içmene gerek yok içleri boş zaten dedi ben içmeyeceğim cnm bi tanıdığımda içmeyi unuttuğun gün beyazlardan alıyorsun :)
ayy bende çok asabiyimiş yerinde bile kavga ettim kimseye tahammülüm yok evet canım beyezları içmiyoruz zaten sonrada 2-3 güne geliyor kırmızılar inşallah başlıyoruz :) hayat yok gerçekten yaaa o hepten unuttu bizi
evet canım tedavim yarıda kesilmişti silbaştan :)Iyi bari ben iceyim o zaman bana birsey demedi cunku.
Sen bastan baslayacaksin dimi.donmus falan degildi sanirim.
sağol cnm yaaa sesin çıkmayınca merak ettik sen dikkat et kendine bebeğineBen sizi takip etmemmi kuzulaar hep okuyorum sizi ben :) nspitonuz ne ediyonuz biliyorum ben cok lekelenneler gecirdim haftada bi gun dr daydik hep yattim oyle yani ama iyiyim size heeep dua ediyorm hep aklimdasiniz :)
sağol cnm yaaa sesin çıkmayınca merak ettik sen dikkat et kendine bebeğine![]()
henüz başlamadık canım bekliyoruz sen ne alemdesin raporunu alabiliyor musunSelam kızlarr varmı gelişme tedavisi başlayan hamişlerimiz iyiidir inşallahhh
tedavi sonuçların inşallah pozitif olur allah hepimize sağlıklı evlat versinnnn
inşallah canım ya inşallahSaol cnm insaallah bebek haberlerinizi bekliyorum :)
ara canım emre beyi bi sor kaçıncı gündesin ilacınMerhaba arkadaslar.
Nasilsiniz bakalim.
Irmakaksu ins.bu tedavinde bir sorun cikmaz canim.
Hayat lekelenmelerine uzuldum canim.umarim daha iyisindir.dinlen bol bol.
Sykapusuz benim lekelenmelerim var adet mi olucam nedoktoru arasam mi ki.ayy nolcak simdi cok merak ediyorum ya.ins. bastan baslamak zorunda kalmam
![]()
canım herzaman dedğim gibi doğru zaman beklemek zor biliyorum ama elden bişey gelmiyor transfer olup sonuç olumsuz olacağına bekleyip pozitifi göreceksin inşallah hakkımızda hayırlısı bende seni çok öpüyorum kafana takma düşünmemeye çalış rahimi etkilemeSlm arkadaşlar uzun süredir yazanıyorum transferim yine rahim ince olduğu için ertelendi ve reglime 15gün kala estrofeme kesince regl oldum malesefEmre beyi arayıp bu Adetimi atlamak istediğimizi söyledim tamam dedi ...zaten düzenim iyice şaştı bari bir adet te ilaçsız geçsin istedik..rahim inşallah önümüzdeki ayda sorun yaratmaz bize inanın çok üzgünüz Ağustos'ta embriyolar donduruldu ve 4aydır taksime git gel yorulduk sanırım benim tedavi Aralık sonu başlıycak dua edin bu ay rahim kendini toparlasın transferim gerçekleşsin hayırlısıyla...sizleri burdan okuyorum yazmaya pek fırsatım yok biliyorsunuz misafir var..skaypusuz Nihan hayırlısıyla inşallah tedavileriniz sorunsuz sonlanır bu adetinizde başlarsınız çok zor biliyorum...yeşilinnci kendini yorma dikkat et kendine Herşeyden önemli bebişin biz malesef çok zor elde ediyoruz hamile bile kalamıyoruz ama Çoktan iyi anneler olacağımızdan hiç şüphem yok...sizleri çok öpüyorum Sağlıcakla kalın