Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Merhabalar kizlar tedavisi baslayan ve devam eden arkadaslarim hakkimzida hayirlisi olsun yesilinci yesilinci senide tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bnm 5. Gunm cumartesi kontrlm var emre beyin ameliyat gunymus aksama kadar bekleyebilirmisiz yarin epey skici bir gun olacak :KK51:bu arada bana bir tek gonal_f verdi size baska ilaclar verdimi merak ediorm
Evet bu günde ameliyat günüydü:( ama biz ameliyat günlerinde sabah erkenden gidiyoruz daha asağı inmeden alıyo hemen... Bi kaç gün sonra baskılayıcı iğneyede baslarsın canım...

Herkeze iyi aksamlar yesilinci canim cok sevindim..darisi basimiza bugun kontrolum vardi 5.gunum 14 tane yumrtam olusmus.. sali gunu tekrardan kontrole cagirdi ozlm bende gonol f kullaniyorum pazarla pazartes orgalatronmuydu neydi tam hatirlamiyorum onu vurulcam.. senin durumlar nasil tedavilerimiz ayni gidiyoo ins.olumlu snclar aliriz...

Herkeze iyi aksamlar yesilinci canim cok sevindim..darisi basimiza bugun kontrolum vardi 5.gunum 14 tane yumrtam olusmus.. sali gunu tekrardan kontrole cagirdi ozlm bende gonol f kullaniyorum pazarla pazartes orgalatronmuydu neydi tam hatirlamiyorum onu vurulcam.. senin durumlar nasil tedavilerimiz ayni gidiyoo ins.olumlu snclar aliriz...
Çok tesekkür ederim , aminnn.... Masallah 14 güzel rakam:)

Bnde pazar ptsi vurulucm yani dun birini vuruldum acayip canim yandi bana tahmini opersyn gunune carsamba dedi muhtemelen sanada catsmba veya cuma diyecektir unsallah emegimizn karsiligini aliriz

Bana henuz bisey demediler canim sali gunu netlik kazanir bana 7 kutu yazmisti orgalatron onlar bitmedenmi opu olcak acaba.. sali gunu 5 tane kaliyo geriye..ins.canim allah daha fazla aratmasin

Bana henuz bisey demediler canim sali gunu netlik kazanir bana 7 kutu yazmisti orgalatron onlar bitmedenmi opu olcak acaba.. sali gunu 5 tane kaliyo geriye..ins.canim allah daha fazla aratmasin
Vann bnden 3 tane orgalutron istemisti amh testim yani yumurta rezervm normaldn epey bi yuksek ciktigi icin cok hizli buyuduler bgn 7. Ignemi vurulucam ama coktan 18mm buldular bile bakalim simdi konttole gldm ne olcagi blli olur bgn

Back
X