Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

kızlar ya ben yarın gideceğim ama neredeyse hiç kanamam yok bugün dün kahverengi geldi bugun çok az geldi :( bakalım ne olacak

günaydın arkadaşlar.
Sykapusuz kaçta bugün randevun.gelir gelmez yaz bize.
Özlemin de bugün opu su vardı galiba.inş.rahat geçer.kaliteli embiriyoları olsun.
bende durum aynı ne gelen var ne giden.cumartesi günü için randevu alacağım bende.bakalım nolcak.

günaydın arkadaşlar.
Sykapusuz kaçta bugün randevun.gelir gelmez yaz bize.
Özlemin de bugün opu su vardı galiba.inş.rahat geçer.kaliteli embiriyoları olsun.
bende durum aynı ne gelen var ne giden.cumartesi günü için randevu alacağım bende.bakalım nolcak.
Sokulemedik cnm bugün de hic yok geldim simdi randevu onbirde bakalım be diyecek

şimdi çıktımumutluyum bu ay kesin başlayacağız dedi

sonuca göre başlanacak kanin olmadı pazartesi tekrar kan vereceğim

Kan testi mi istedi cnm anlamadim ne zaman baslayacaksin.
kontrol etti canım kist felan yok eski yumurtalar gitmiş kanamam az dedim bişey demedi e2p4 testine göre karar verecek yani östrojen hormonum iyiyse inşallah olmadı pazartesi yine bakarız bu ay başlarız dedi

Başlıyorum kızlar testin normal çıktı şükürler olsun

OTE="sykapusuz, post: 38392728, member: 454466"]Başlıyorum kızlar testin normal çıktı şükürler olsun[/QUOTE]
Hayirli olsun canim ne zaman basliyorsun.kanama olmamasina ne dedi

Iyi aksamlar kizlar cumartesi opum var gorunurde 15-16 yumurta doktor istersen embriyoskop denilen cihazlada daha ayrintili secebilirz dedi aranizda yaptran oldumu raporlu yaptiryrm ekstradan 200-300 milyon tutuyomus gerek varmi bilemedim

OTE="sykapusuz, post: 38392728, member: 454466"]Başlıyorum kızlar testin normal çıktı şükürler olsun
Hayirli olsun canim ne zaman basliyorsun.kanama olmamasina ne dedi[/QUOTE]
az da olsa var sonuçta adetten sayılıyor dedi canım östrojene de bakınca başladık olmadı pazartesi bakacaktı ozaman başlayacaktık bence sanada bakacak ona göre başlayacak canım

Iyi aksamlar kizlar cumartesi opum var gorunurde 15-16 yumurta doktor istersen embriyoskop denilen cihazlada daha ayrintili secebilirz dedi aranizda yaptran oldumu raporlu yaptiryrm ekstradan 200-300 milyon tutuyomus gerek varmi bilemedim
canım hayırlı olsun bebiş olarak dönerler inşallah ama zaten normaldede hepsini toplamıyorlar mı ne gerek varmışki bilmiyorum ama sen daha iyi bilirsin

Imsı diyosunki acaba sen? Hani spermler için???? Embriyoskop embriyoların takibi için.. O zaten kullanılıyr diye biliyorum... Ama ımsı tekniğinde galiba 100 euro odeniyordu

Back
X