- Konu Sahibi merveeaydin
Evet canim imsidir herhalde 100 dolar dedi zaten arkadasinda dedigi gibi gerek goruldugunde imsiyi kullanmiyormi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim morfoloji sorunumuz vardı ben o yuzden çok istedim imsi ama sperm sayımız imsi icin yetmemişti. Eger morfoloji probleminiz varsa imsi harika bi teknik. Spermler çok çok fazla büyütüldüğü için en kaliteli ve düzgün olanı seçiliyor tabi buda döllenme ve embriyo kalitesini arttırıyor. Yanlış hatırlamıyorsam spermin en az 5 milyon olması gerekliydiEvet canim imsidir herhalde 100 dolar dedi zaten arkadasinda dedigi gibi gerek goruldugunde imsiyi kullanmiyormi
Bozma moralini hiç bişeye... Sakınnnn!!! Moral bizim için en önemli şeyyyy:) inşallah hersey çok güzel olur bu defa:)Canim hareket sorunu var sadece..ben ilk emre beyle gorustugum zaman gerek gorulurse labarotuvarda yapilir dmsti.. ben ztn diger ilk 2 denememi imsiyle yaptim dun drda imsi demedi anllatti bisiler aklimida veremedim moralim bozuktu sen diyince jeton dustu imsiden bahsettigi:)
Ya bu merkez paraya hiç önem vermezdi noldu böyle anlamadımSelam kızlarr
incim hayat bebuşler inşallah çok iyidir
bende adet oldum her zamanki gibi çok sancım var bir ptesi gidip süleymaniyeye rapor için ilk adımı atıcam 2 aylık bekleme süresi doluyor.. rapor çıkarsa ocakta tüp inşallah
emre beyi aradık öngörüşme ücretliymiş hemde 200 tl
devlette 3 hak varya sanırım ilkini burada denicem kararsızım sebepsiz ya bizim umudum çok ama korkuyorumdaa![]()
Hımmm bize böyle bi teklif olmamıştı... hatta ben merkezde embriyoskop oldugu için embriyoları sadece o şekilde takip ediyolar sanmıştım... Şaşırdım:) embriyoskopta embriyoları hiç dışarı çıkarmıyolar kamera sistemiyle aralıksız takip ediyolar bölünme zamanına şekline felan bakıyolar ana 500 tl çokmuş yaaaYesilinci canim biraz once merkezden aradilar emre bey not dusmus dun solediginde esime bi sorim demistim biraz oncede asistani galiba aradi yaptrcakmisiniz diye imsi degilmis canim embriyoskop cihaziyla ebriyolar 72 saat izlenebiliyomus..fiyatida 500 tlmis..gerek yok dedim bende kaldi ole valla
İnşallah tutar hiç üzülme:)Canim emre bey simdiye kadar bole biseyden bahsetmemisti..dun ben biraz uzulunce yumos sayisina istiyosan bole biseyde deneyebilirz dedi yani ben uzulmeseydim aglamasaydim bole bisi demicekti.. o yuzden yaptrmicam tutucagi varsa olur zaten
Hayırlı olsun, hayırlı sonuçlansın inşallah... Senin muaynende hersey normal görünürse hemen baslar...Merhaba arkadaşlar,
Bizde Emre beye gidicez fakat adetimin 3. Günü ilk muayeneye gideceğiz sizce direkt iğnelere ve tedaviye başlat mı yoksa bir sonraki aya mı bizi bekletir. Ilk denememiz olacak ve eşimde sperm azlığından Kaynaklı ne diyorsunuz sizce başlar mı?
Oh masallahhhhhhh:) hadi bakalım geçmiş olsuuuunnn... Artık transferi beklicez:)Herkeze selam olsun..opum oldu eve geciyorum 18 yumurtam toplanmis canim doktorum bilgilendirdi emre beyi secmekle cok dogru karar verdigimi bugun bi kez daha anladim son asamam kaldii ins.olumlu sonuc alirim
9 haftalık olduk biz:) çizelge koymaya korkuyorum valla... Bi aksilik olurda silmek zorunda kalırım diye... Şimdilik emre beyle devam ediyoruz bi kere daha gittikten sonra baska bi hastanede devam edicem... Aslında emre beyi bırakmak hiçççç istemiyoruz ama özel sigortamın anlaşmalı oldugu bi hastanede doğum yapıcam o yüzden takiplerimide doğum yaptıracak doktor yapsın istiyorumEvet canim heyecanla onu bekliyorum..sen nasilsin kac aylik oldun cizelge koysanaemre beylemi devam ediyosun
Hayırlı olsun, hayırlı sonuçlansın inşallah... Senin muaynende hersey normal görünürse hemen baslar...