Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Söyledi canım hergüne 1 nar yiyorum:)bende doğalını tüketme taraftarı olduğumdan narı yiyorum biraz zahmetli ama:):)ayıklarken evin heryeri nar oluyo:)bol su içiyorum canım tuvalete taşındım desem yeridir:):)eşim benden Heyecanlı bu sefer o üzülmesin çok istiyorum...valla ben oturup ders çalışacağım şimdi en güzel vakit öyle geçiyor:)ALES e girmeye karar verdim ...Eylül sonuna tatil almıştık ets den Hamiş olursam oda yatar:)keşke tutsa da yatsa....her tüp te tatil planlamıyorduk tüp yapalım deyip parayı oraya ayırıyorduk tutmayınca da kalıyorduk ortada bu sefer tatili alıcam tutarsa gitmeyiz de tutmazsa da moral olur dedik ve aldık hadi bakalım nolcak:)

Söyledi canım hergüne 1 nar yiyorum:)bende doğalını tüketme taraftarı olduğumdan narı yiyorum biraz zahmetli ama:):)ayıklarken evin heryeri nar oluyo:)bol su içiyorum canım tuvalete taşındım desem yeridir:):)eşim benden Heyecanlı bu sefer o üzülmesin çok istiyorum...valla ben oturup ders çalışacağım şimdi en güzel vakit öyle geçiyor:)ALES e girmeye karar verdim ...Eylül sonuna tatil almıştık ets den Hamiş olursam oda yatar:)keşke tutsa da yatsa....her tüp te tatil planlamıyorduk tüp yapalım deyip parayı oraya ayırıyorduk tutmayınca da kalıyorduk ortada bu sefer tatili alıcam tutarsa gitmeyiz de tutmazsa da moral olur dedik ve aldık hadi bakalım nolcak:)
İnşallah gidemezsiniz:)))) bende transfer zamanı iki narın suyunu içtim hergün şimdide hergün bi tane yiyorum.. Biliyomusun nar yemek en büyük zevkim:) alese çalışmak iyi fikir kafanda baska seylere yer kalmayacak:)

Ahahah inşallah canım ya gidemezsek hiç üzülmem heralde:)hamileyken nar iyi değil diye biliyorum canım ya ..her Dr farklı tedavi uyguluyor benim bir arkadaşım international hospitalde tüp bebek yaptı ve hergüne 1 redbull içti transfere kadar ve teste kadar devam etti oda bana çok ilginç gelmişti....

Ahahah inşallah canım ya gidemezsek hiç üzülmem heralde:)hamileyken nar iyi değil diye biliyorum canım ya ..her Dr farklı tedavi uyguluyor benim bir arkadaşım international hospitalde tüp bebek yaptı ve hergüne 1 redbull içti transfere kadar ve teste kadar devam etti oda bana çok ilginç gelmişti....
Aaa sasırdım redbull çok ilginç:) kasılma felan diyo internette ama çok seviyorum nar inşallah sıkıntı olmaz:)

Aaa sasırdım redbull çok ilginç:) kasılma felan diyo internette ama çok seviyorum nar inşallah sıkıntı olmaz:)
Bankada çok ilginç gelmişti ve tuttu biliyor usun bhcg 700le öğrendi hamileliğini ve tek bebiş var:)cinsiyeti öğrenecek bugün ....

yok cnm neden ayıp olsun sadece bunu içmenin zararı var mı diyeceğim :)
aslında sor bende merak ettim şimdi:)bugün içimde olmadı gibi duygular var karamsarlık diz boyu..dün eşimle ilk defa dışarı çıktık kendime bir palto ile parka aldım para harcayınca moralim biraz düzeldi yani:)kan sulandırıcı iğneleri yaptırmaya gitmek zor geliyo hergüne bi kendime iğne yapmayı beceremedim dün eşimle hesapladık 4 tüp bebekte 1200tl enjeksiyon ücreti ödemişiz şaka gibi:)

aslında sor bende merak ettim şimdi:)bugün içimde olmadı gibi duygular var karamsarlık diz boyu..dün eşimle ilk defa dışarı çıktık kendime bir palto ile parka aldım para harcayınca moralim biraz düzeldi yani:)kan sulandırıcı iğneleri yaptırmaya gitmek zor geliyo hergüne bi kendime iğne yapmayı beceremedim dün eşimle hesapladık 4 tüp bebekte 1200tl enjeksiyon ücreti ödemişiz şaka gibi:)
Simdi yoldayım gidiyorum cnm aynen ya neden kendine yapamiyorsun esin yapsa bari boşuna giden paralar neyse sonu güzel olsundangoz bisey görmüyor karamsarlık yok inşallah meleğin seninle kullandığın ilaçlarda boyle dusunmeni sağlıyor cnm insanlar darlık veriyormus

Canlarim bana dua edin cumartesi transferim var çok heyecanlı mutluyum inşallah Rabbim melegime kavusup 9ay sonra sağlıkla kollarima almamış sağlar

Irmakaksu Irmakaksu cnm redbull u sordum ama sakin dedi emre bey içinde protein var diye onu kullanmayın hatta formdakilere soyle dedi redbul kalp ritimlerini arttırdığı için kalp krizine de yol acabiliyor başka bi ilaç söyledi onuda doktor tavsiyesi ile kullansinlar dedi her duyduğumuzu kullanmayalım aman doktorumuzu dinleyelim

Canlarim bana dua edin cumartesi transferim var çok heyecanlı mutluyum inşallah Rabbim melegime kavusup 9ay sonra sağlıkla kollarima almamış sağlar

Canım en içten bende amiiiin diyorum
ırmak ile senin müjdenide aldıkmı sıra bende nihanda..

bende yarın ordayım kontrol için :))

Canım en içten bende amiiiin diyorum
ırmak ile senin müjdenide aldıkmı sıra bende nihanda..

bende yarın ordayım kontrol için :))
Sağol Canim benim inşallah sizlerinde bu günlerini göreceğiz büyük ihtimal cumartesi de çağırır seni 11:30da orda olacagiz bizde hadi bakalim sen de basladin hayırlı olsun tekrar

Banada öyle geliyor opu günü belli olabilir gibi çoook heyecanlıyım ve korkuyormmm

yaa kızlar yum. Kalitesi için neler yediniz içtiniz bol su şartmı
nelere dikkat ettiniz accık tüyo verin büyüyo bunlar haralde akıntıda yoğun

Banada öyle geliyor opu günü belli olabilir gibi çoook heyecanlıyım ve korkuyormmm

yaa kızlar yum. Kalitesi için neler yediniz içtiniz bol su şartmı
nelere dikkat ettiniz accık tüyo verin büyüyo bunlar haralde akıntıda yoğun
Canim çok kasma kendini ben öyle pek bisey yemedim bikackere doğal bal yedim çörekotu bal tarçın kuru yapanda var ama gerek yok bence bu kaçıncı kontrolün ki senin

Back
X