Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Kizlar iki gundur hastanedeyim ameliyat ettiler vayildim cok korkunc agrilar cektim bulunamadi sebep ult ve vajinal cikmadi ama,agrida gecmeyince kestiler :KK43:

Suan dikislerim agriyo onun disinda agrim kalmadi kist almislar
Canımmm merak ediyorum seni:( inşallah iyisindir...

Çok şükür ama yoluna girmiş sayılır artık...benimde bi 15 gün kadar kahve lekelerim olmustu. İnşallah en kısa zamandada tamamen kesilir.
Tatlım benim 5.haftadan beri devam ediyor önce hafif bir kasık ağrısı ardından pembe kahverengi kan Bayağı geliyor ve lekelenmeye Dönüyor sonra 1gün temiz yine sil baştan..doktorum proluton a gerek yok dedi ama ben yinele istiycem pazartesi bakalım

Sağol cnm bugün yine kanamam oldu ama telaş etmedim bilmiyorum elektrikler olmadığı için eltimlere gittim Ayağım biraz kaydı ondan oldu galiba ama iyiyim
Canım benim 5.haftadan beri var olacağı varsa oluyor Dr Telaş yapma dedi...bakalım ben o karda çıkıp Yürüdüm evde yatsamda geliyo hayatı kaçırmayın bari dedim...su içemiyorum eskisi gibi midemi bulandırıyor ona üzülüyorum onun haricinde hiçbir şikayetim yok ne bulantı ne uyku hali nede yorgunluk

belki sıgortadan rapor alırsam yıen dah aucuz olur yok zaten bı kayıba dah ahazır değilim 2 hafta sora bı gıdıyımde emre beye bakalım ne dıcek :KK43:
Canım bildiğim kadarıyla dindirilmiş transferine rapor Geçmiyor..sen taze deneme mi istiyorsun?ozaman dindirilmiş varken rapor alabiliyormusun?benim de dondurulmuş embriyo transferi ve tuttu..hatta sana şunu söyleyim bende hep dondurulmuşlar tuttu..ama devam etmedi inşallah bu eder...dondurulmuş diye sakın takılma

Canım benim 5.haftadan beri var olacağı varsa oluyor Dr Telaş yapma dedi...bakalım ben o karda çıkıp Yürüdüm evde yatsamda geliyo hayatı kaçırmayın bari dedim...su içemiyorum eskisi gibi midemi bulandırıyor ona üzülüyorum onun haricinde hiçbir şikayetim yok ne bulantı ne uyku hali nede yorgunluk
Alıştık artik cnm benim birde arada sari renk akintim oluyor normaldir insallah

Canımmm merak ediyorum seni:KK43: inşallah iyisindir...

Canim cok sagol dusundugun icin umarim sen ve bebegin iyisinizdir.. tum kizlarda oyle..
Ben iyi gibiyim sadece dikisler agriyo e narkoz etkisiyle bel boyun bolgeleri psikolojimse berbattt
Artik korkuyorum ne zaman hazir olurum bilemiyorum.. emre beyde hic aramadi napariz bilmiyorum. Yine ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum o agrilar aklima geldikce kotu oluyorum allah bidaha yasatmasin insallahh.

Canim cok sagol dusundugun icin umarim sen ve bebegin iyisinizdir.. tum kizlarda oyle..
Ben iyi gibiyim sadece dikisler agriyo e narkoz etkisiyle bel boyun bolgeleri psikolojimse berbattt
Artik korkuyorum ne zaman hazir olurum bilemiyorum.. emre beyde hic aramadi napariz bilmiyorum. Yine ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum o agrilar aklima geldikce kotu oluyorum allah bidaha yasatmasin insallahh.
Kuzum hiç bişey anlamadım yaaa:( tam anlat... Kasıktanmı oldun yani:(

Yok kizlar kanuni sultan s. Bize yakin diye oraya getirildim kanama bitmis gorunuyordu sadece kistler var (raporda 3 adet 3 cm hemorajik kist alindi yaziyo)

Neyse 5 serum yedim agri kesici iki serum yokk gecmiyo yikiyorum ortaligi
Bir gun yattim artik ameliyata alicaz dediler gecmiyo agri kist patlayabilir kistin icinde kanama olabilir diye bu kistler disinda bisey yokmus bunlari aldilar sezeryan gibi ameliyatim

Yok kizlar kanuni sultan s. Bize yakin diye oraya getirildim kanama bitmis gorunuyordu sadece kistler var (raporda 3 adet 3 cm hemorajik kist alindi yaziyo)

Bir gun yattim artik ameliyata alicaz dediler gecmiyo agri kist patlayabilir kistin icinde kanama olabilir diye bu kistler disinda bisey yokmus bunlari aldilar sezeryan gibi ameliyatim
Canım benim yaaa:( kıyamam.... Çok üzüldüm inan:( niye böyle oldunki sen yaaa:(

Canım benim yaaa:KK43: kıyamam.... Çok üzüldüm inan:KK43: niye böyle oldunki sen yaaa:KK43:

Bende durup durup bunu diyorum neden niye :(
Asilamada ohss olurum yatarim bi hafta bunda bole simdi ben bidaha nasil cesaret edim :( cok korkuyorum inan gucum kalmadi
Yine sukurler olsun o agrilar bitti ya tekrarlamasin yeterki
Dr. Bu cektigin agri dogum sancisindan agir dedi hatirlamak istemiyorummm kabus gibiydi

Bende durup durup bunu diyorum neden niye :KK43:
Asilamada ohss olurum yatarim bi hafta bunda bole simdi ben bidaha nasil cesaret edim :KK43: cok korkuyorum inan gucum kalmadi
Yine sukurler olsun o agrilar bitti ya tekrarlamasin yeterki
Dr. Bu cektigin agri dogum sancisindan agir dedi hatirlamak istemiyorummm kabus gibiydi
Canım yaaa... Çok şükür geçti bitti... İnşallah birdaha böyle şeylerle karşılaşmazsın... Emre beyle görüştünmü? O ne dedi bu durum için???

allahım şifa versin cnm emre beyi arasaydın keşke ben açık söyleyim kanuni hiç hoşuma gitmiyor çok vaka duydum oradan

Tatlım benim 5.haftadan beri devam ediyor önce hafif bir kasık ağrısı ardından pembe kahverengi kan Bayağı geliyor ve lekelenmeye Dönüyor sonra 1gün temiz yine sil baştan..doktorum proluton a gerek yok dedi ama ben yinele istiycem pazartesi bakalım

canım donurulmuslara takılmadım ben.... bende 7 tane dondurular 1 tanesını 1 ay sonra tarnsfer ettıler tuttu 8 haftalık kalbı durdu... benım sordugum sey dondurulmusları transfer ederken yıne 2500 tl mı alıyorlar yoksa daha mı uygun emre bey dondurulmus daha uygun demıstı dıe hatıorlıyorum suan zaten maddı manevı trasnfer ettırcek gucum yok :( daha dıgerının borc bıtmedı , sıgortadan rapor almıstım 2500 tl odemıstım tupe ilaç dahıl değil... şimdi yıne rapor alsam dah auygun olurmu dıe merak ettım 10 gun sora doktora gıdıcem sorarım hastaneye

canım donurulmuslara takılmadım ben.... bende 7 tane dondurular 1 tanesını 1 ay sonra tarnsfer ettıler tuttu 8 haftalık kalbı durdu... benım sordugum sey dondurulmusları transfer ederken yıne 2500 tl mı alıyorlar yoksa daha mı uygun emre bey dondurulmus daha uygun demıstı dıe hatıorlıyorum suan zaten maddı manevı trasnfer ettırcek gucum yok :KK43: daha dıgerının borc bıtmedı , sıgortadan rapor almıstım 2500 tl odemıstım tupe ilaç dahıl değil... şimdi yıne rapor alsam dah auygun olurmu dıe merak ettım 10 gun sora doktora gıdıcem sorarım hastaneye
canım raporlu raporsuz farketmiyo 2250 dediler bana

fndkr fndkr canm cok gecmis olsun Rabbim sifani vrrsin inşallah dikkat et kendine zor imtihanlar bunlar Rabbim tez zaman da odulunu versin insallah uzulme dua et bol bol cnmm dualarim seninle

Cok sagolun kizlarr allah razi olsunnn
Emre beyi esim aramis iste ben fenalasinca hast. Muayeneye aldiklarinda baksinlar ultrasonla bi falan demis sonra aramadi :( kardan sebep calismadilarmi bilmiyorumkii bende merak ediyorum ne dicek aramadim ondan bekledim ama..

Ayy sumeyee ne diyosunn :( yok yeremi ameliyat oldum off inanin kizlar berbat bi durumdayim
Hep yine sukrediyorum beteri var diyorum ama kafamda soru isaretleri
Bi yandanda bu kistler bu kadar sanci yapiyodu baska yolu yokmus alinmasinin diyorum kafayi yiyecem :(

Cok sagolun kizlarr allah razi olsunnn
Emre beyi esim aramis iste ben fenalasinca hast. Muayeneye aldiklarinda baksinlar ultrasonla bi falan demis sonra aramadi :KK43: kardan sebep calismadilarmi bilmiyorumkii bende merak ediyorum ne dicek aramadim ondan bekledim ama..

Ayy sumeyee ne diyosunn :KK43: yok yeremi ameliyat oldum off inanin kizlar berbat bi durumdayim
Hep yine sukrediyorum beteri var diyorum ama kafamda soru isaretleri
Bi yandanda bu kistler bu kadar sanci yapiyodu baska yolu yokmus alinmasinin diyorum kafayi yiyecem :KK43:
Canim niyetim seni korkutmak değil kotu düşünme ama böyle ilk sende duydum ameliyat kasap gibi kesip biciyorlar bidaha ara bence emre beyi kontrole git hatta ona oda bi baksın cnm

Back
X