Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Kızlarrr... 13 temmuz sezeryan tarihim Allah nasip ederse... Zaman ne çabuk geçti anlamadım... Heyecan, korku... Hepsi birarada duygular yaşıyorum:)
allah yardımcın olsun cnm sağlıkla kavuş oğluna darısı sırası ile bizlere inşallah genel mi olacaksın

Amin canım inşallah... Ptesi anestezi doktoruyla görüşüp muayene olucam... Spinal istiyorum ama korkuyorumda ne yalan söyleyim:KK17:
pek kimse tavsiye etmiyor onu ama bende bebeğimi ilk görmek isterim görüş bakalım ne diyecek sezeryanı sen mi tercih ettin genelde tüpde normal yok denecek kadar az

pek kimse tavsiye etmiyor onu ama bende bebeğimi ilk görmek isterim görüş bakalım ne diyecek sezeryanı sen mi tercih ettin genelde tüpde normal yok denecek kadar az
Yok canım benimki zorunlu sezeryan olacak... Spinal olankarın bazıları şiddetle tavsiye ederken bazılarıda sıkıntılı diyr.. Doktorumda spinal tavsiye etti... Bakalım anestezi doktoru ne diyecek

Yok canım benimki zorunlu sezeryan olacak... Spinal olankarın bazıları şiddetle tavsiye ederken bazılarıda sıkıntılı diyr.. Doktorumda spinal tavsiye etti... Bakalım anestezi doktoru ne diyecek
anladım cnm hayırlısı olsun bende nekadar normal istesemde bişey olacak diye ödüm kopuyor sezeryan olacak gibi geliyor

Kızlarrr... 13 temmuz sezeryan tarihim Allah nasip ederse... Zaman ne çabuk geçti anlamadım... Heyecan, korku... Hepsi birarada duygular yaşıyorum:)

Allah yardimcin olsun canimmm cok az kaldi oglunu kucagina almana gercekten cok cabuk gecti daha dun gibi senin tedavi surecini hatirliyorum :)

Öyle oldu valla:) seninde böyle geçecek inşallah...
Cnm hic korkma bende spinal oldum rahatsizliktan dolayi genel anestezi yapamadilar hemde cok korkuyodum spinalden ama hic bisey yokmus zaten ondada korkarsan igne vuruyolar iyice sakinlesiyosun film gibi geciyo gozunun onunden hersey cok relax oluyosun korkma yani benim gibi korkarsan ameliyat aninda igne yaparlar ;)

Evet bebegi goturucem arife gunune geliyor kirkimjzda fndkr fndkr 14 subatmi ?? Yanlis yazdin galiba kiz ne subati

:KK48: 14 temmuz paardon yaa dogum zamaninda aklim:KK70:
Iste o gun icin bile bana arayabiliriz erken gelebilirmisiniz ole bisey olursa dediler bayram onu diye

:KK48: 14 temmuz paardon yaa dogum zamaninda aklim:KK70:
Iste o gun icin bile bana arayabiliriz erken gelebilirmisiniz ole bisey olursa dediler bayram onu diye
;)) bende diyorum ne 14 subati insallah o gunleride gorucez cnm benim iyi bakalim ordaysa gidebiliriz ;) hast. Aradilar gecen gun bebeginiz dogmus bekliyoruz buraya diye

Cnm hic korkma bende spinal oldum rahatsizliktan dolayi genel anestezi yapamadilar hemde cok korkuyodum spinalden ama hic bisey yokmus zaten ondada korkarsan igne vuruyolar iyice sakinlesiyosun film gibi geciyo gozunun onunden hersey cok relax oluyosun korkma yani benim gibi korkarsan ameliyat aninda igne yaparlar :KK66:
İnşallah benimde sezeryanım seninki gibi güzel gecer canım... Kuzenim ebe... Yıllar yıllar önce sezeryanı konuşmuştuk onunla... Söyledikleri şuan aklıma geliyoda içim bi fena oluyr valla:KK45:

Meraba kizlar cuma gunune emre beyden randevu aldim.simdiden cok heycanliyim.raporlu raporsuz mu olucak gorusucezonun kararina gore rapor icin basvururuz.size sorum.ilk muanede istedigi bi test oluyomu merkezde mi yaptirmamiz gerekiyo elimde suan esimin 3sperm testi bnmde hormon testlerim var.

Meraba kizlar cuma gunune emre beyden randevu aldim.simdiden cok heycanliyim.raporlu raporsuz mu olucak gorusucezonun kararina gore rapor icin basvururuz.size sorum.ilk muanede istedigi bi test oluyomu merkezde mi yaptirmamiz gerekiyo elimde suan esimin 3sperm testi bnmde hormon testlerim var.
Hayırlı olsun... İnşallah güzel bi süreç geçirip güzel sonuçlar alırsın... Ben raporlu gittiğim için elimde bütün testlerim vardı ekstra bi test istemedi... İstediği testleri merkezde yaptırmak zorunda değilsin bu arada

Hayırlı olsun... İnşallah güzel bi süreç geçirip güzel sonuçlar alırsın... Ben raporlu gittiğim için elimde bütün testlerim vardı ekstra bi test istemedi... İstediği testleri merkezde yaptırmak zorunda değilsin bu arada
Cok sagol canm benim elimde pek bi test yok hormon testim bide esimin sperm testleri esimin degerleri dusuk oldugu icin tup bebek yaptrmak istiyoruz.bnde onla gorusmeden rapora basvurmak istemedim.hakkmzda hayirlisi olsun

Cok sagol canm benim elimde pek bi test yok hormon testim bide esimin sperm testleri esimin degerleri dusuk oldugu icin tup bebek yaptrmak istiyoruz.bnde onla gorusmeden rapora basvurmak istemedim.hakkmzda hayirlisi olsun
Eşinin sperm sayısı 5 milyondan az ise aşılama sartı olmadan rapor alabilirsin.. Emre bey hiç paragöz bi doktor değil.. Şartlar uygunsa seni rapora yönlendirecektir:)

Back
X