- 23 Ekim 2014
- 168
- 81
- 18
- 35
- Konu Sahibi merveeaydin
- #1.601

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ordan aldım canım raporumu. Adetin 2. Yada 3. Günü randevu almadan gidiyosun aç karna. Jinekolojik muayne yapıyolar birde kan veriyorsun. Eşin için sperm tahlili günü verecekler. Eger 5 milyondan az ise toplamda 3 sperm testi lazım rapor için. Bizim elimizde 2 tane vardı zaten. 3. Sünü semiha şakirde yaptırdık. Bir tanesi o hastaneden olmak zorunda.. Tabi 5 milyondan fazla ise 3 aşılama şartı koyuyorlaryesilinci bisey daha sorcaktim canim.ya rapor icin semiha sakire gitcem insallah ilk adetli gidicem aradm hastaneyi bilgi aldm ogun muane ve kan testi vericem esimde ayni gun kan ve sprem testi veriyomu cunku sperm 5milyondan yukari cikrsa rapor verilmiyomus ilk sperm testini verrsek yuksek cikarsa bosuna vakit kaybetmiyim diyorum
Hımmm çok sınırda... 6 milyon olanı göstermeyin bence hiç... Rapor alırsınız diye düşünüyorum... Bu arada sperm vermeye gittiği gün verecek kanıdaEsimin bi 6milyon cikti bi 5 milyon bide 4.5milyon okadr arada ki bu teste 6ciksa vermiycekler raporu
Canm ilk adetliyken gidicem randevuda esimide olmasi gerekiyomu..Hımmm çok sınırda... 6 milyon olanı göstermeyin bence hiç... Rapor alırsınız diye düşünüyorum... Bu arada sperm vermeye gittiği gün verecek kanıda
Eger sistem değişmediyse eşinin olmasına gerek yok canım. Eşinin sadece sperm verme günü gelmesi yeterliCanm ilk adetliyken gidicem randevuda esimide olmasi gerekiyomu..
Rica ederim:) bence tüp bebek bölümü bayramdada açıktır... Rahim filmi istiyolar bide bi kan testi daha var onuda dışarda yaptırıyosun yanlış hatırlamıyosam adı amh tı. Benim rapor aldığım zamanda semiha sakirde rahim filmini ve bu kan testini yapmıyolardı. Belki şimdi yapıyolardır Ben rahim filmini okmeydanında çektirdim. Cihazları yeni cihazdı ve hiç ağrı sızı hissetmedim. Kanıda herhangibir labaratuarda verebilirsinCnm verdigin bilgiler icin okadar cok tesekkur ederim ki cok sagol..hesapladm simdi adetim bayramn birinci gunune denk geliyo bu cok kotu oldu.bide o gun kan vericem muane olcam bnden istedkleri diger testler ne cnm
Evet sana liste verecekler zaten kan teslerini orda yaptıracaksın. Ekstra rahim filmi ve bitane kan testi daha var başkada yok. Belki onlarda artık yapılıyodur semiha sakirde. Listede sizden istenen evraklar var rapor için sigorta gün sayısı felan... Öyle bi dolu test yok yani. Orda alacakları kan, rahim filmi, amh testi( buda kan) , eşinin sperm ve kan testi.. Bukadar... Yaptırdıgınız her testin fotokopisini alıp kendine bi dosya oluştur mutlaka...İnsallah bayramda acktr süper olur beklemem bir ay daha en azindan.peki tup bebek bolumune gittigimizde butun istedkleri testlerin listesini o gun mu vericekler bunlari yaptr gel gibisinden nerde yaptrcam bna kalmis sanirsam
Cok tesekkurler cnm gozum korkuyodu ne kadr zor olur diye icim rahatladiEvet sana liste verecekler zaten kan teslerini orda yaptıracaksın. Ekstra rahim filmi ve bitane kan testi daha var başkada yok. Belki onlarda artık yapılıyodur semiha sakirde. Listede sizden istenen evraklar var rapor için sigorta gün sayısı felan... Öyle bi dolu test yok yani. Orda alacakları kan, rahim filmi, amh testi( buda kan) , eşinin sperm ve kan testi.. Bukadar... Yaptırdıgınız her testin fotokopisini alıp kendine bi dosya oluştur mutlaka...
Yok yok hiç korkmasın rapor almak çok kolay. Ha bu arada rahim filminidr adetinin belli günlerinde çekiyolar bilgin olsun.Cok tesekkurler cnm gozum korkuyodu ne kadr zor olur diye icim rahatladi
Hastaneyi semiha sakiri aradm ama santralden bir turlu baglanamadm sorcaktim bayram icin.rahim filminide adet bitnce ertesi gun felan cekiyolar sanirimYok yok hiç korkmasın rapor almak çok kolay. Ha bu arada rahim filminidr adetinin belli günlerinde çekiyolar bilgin olsun.
Evet adet bitince bikaç gün içindeydi galiba. Açıktır tüp bebek bölümü sonuçta o gün yumurta toplaması yada teansferi olanlar olacak mutlakaHastaneyi semiha sakiri aradm ama santralden bir turlu baglanamadm sorcaktim bayram icin.rahim filminide adet bitnce ertesi gun felan cekiyolar sanirim
Kapalı olmadına şaşırdım ya.... Hiç korkma rahim filminden 2-3 dk bişey... Okmeydanının cihazı en son çıkan cihazlardandı. Eşimin arkadaşınorda radyoloji bölümünde çalışıyordu o demişti burda yaptırn diye... Agrı sızı hiç bişey hissetmedim valla... Sadece içeri ilaç verilirken anlık bi yanma oldu okadar...Aradm bayrama denk geliyo dedm bayramdan sonra 4.gunune kadar gelebilirsiniz dediler.demekki kapali rahim filminden cok korkuyorum ozelde yaptr diyo cogu kisi dayanamzsn diyolar..
Cok tesekkur ederim bnde orda yaptrym ozamn gun mu almamiz lazim okmeydanindan cnm nasil isleyis hic bilmiyrmKapalı olmadına şaşırdım ya.... Hiç korkma rahim filminden 2-3 dk bişey... Okmeydanının cihazı en son çıkan cihazlardandı. Eşimin arkadaşınorda radyoloji bölümünde çalışıyordu o demişti burda yaptırn diye... Agrı sızı hiç bişey hissetmedim valla... Sadece içeri ilaç verilirken anlık bi yanma oldu okadar...
Kadın doğumdan randevu al canım durumunu anlat. Doktor istek yapıyor. Radyolojiye gidiyorsun oda sana adet tarihine göre gün veriyorCok tesekkur ederim bnde orda yaptrym ozamn gun mu almamiz lazim okmeydanindan cnm nasil isleyis hic bilmiyrm
Ayin 20sinde bayram sonrasi tup bebek bolumune gutcem adetimn 4.gunu ozman ben simdi okmeydanindan randevu aliyim adetliyken kadin doguma giderm rahim filmi gun verirler canim daha mantikli olmazmi boyleKadın doğumdan randevu al canım durumunu anlat. Doktor istek yapıyor. Radyolojiye gidiyorsun oda sana adet tarihine göre gün veriyor
Kesinlikle mantıklı canım... Geç gitmeki dolu deyip bi sonraki aya atmasınlar filminiAyin 20sinde bayram sonrasi tup bebek bolumune gutcem adetimn 4.gunu ozman ben simdi okmeydanindan randevu aliyim adetliyken kadin doguma giderm rahim filmi gun verirler canim daha mantikli olmazmi boyle