Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Yeni surecte islemler hizli ben yarim gunde imzalari toplamistim dahiliye psikolog vs..
Sabah erkenden dahiliye ve genel cerrahtan imza aldim ardindan psikiyatri doktorundan alip bashekime imzalatmistim. Haa birde ekg cekiyorlar.
Psikiyatri sadece persembe gunleri oluyodu hastanede bende o gun gidip ve randevulari alip o gun hallettim hepsini
canım nasılsın cinsiyet için bişey dedimi emre bey

Yeni surecte islemler hizli ben yarim gunde imzalari toplamistim dahiliye psikolog vs..
Sabah erkenden dahiliye ve genel cerrahtan imza aldim ardindan psikiyatri doktorundan alip bashekime imzalatmistim. Haa birde ekg cekiyorlar.
Psikiyatri sadece persembe gunleri oluyodu hastanede bende o gun gidip ve randevulari alip o gun hallettim hepsini
İnsallah bende bu süreci biran once atlatrm..suan beklemedeyiz sadece esimin test gununu.hakkmzda hayirlisi

canım nasılsın cinsiyet için bişey dedimi emre bey

Yok canim yaaa hala belli degil emre beye son kez bayram oncesi gittim o kadar anlayisliki uzagiz yakinda dr bulabilirsin dedi ve arkadasina yonlendirdi sagolsun
Ozaman minnacikti ama sorrdum tabiki belli degil dedi tahmininizdemi yok dedim mumkun degil dedi :))))
Dunde burda gittim onerdigi doktora net gorulmedi
Haftaya ikili icin suleymaniyedeyim insallah gorurum yaa cok merak ediyorumm

Yok canim yaaa hala belli degil emre beye son kez bayram oncesi gittim o kadar anlayisliki uzagiz yakinda dr bulabilirsin dedi ve arkadasina yonlendirdi sagolsun
Ozaman minnacikti ama sorrdum tabiki belli degil dedi tahmininizdemi yok dedim mumkun degil dedi :))))
Masallah canim rengini belli eder yakinda..hayirli saglikli bir sekilde kucaguna almayi nasip etsin guzel anne:anneadayı:..ogrenince bizlerede mutlaka haber ver

anladım cnm hangi dr tavsiye etti nerde cnm

hımm arkadaşımı cnm doğum vs ne kadar

Evett cok methetti arkadasiymis
Ben sordum iste kararsizim nereye gidebilirim diye medilife diyince aklimda var diye
Aa aynur var arkadasim selamimi soyle dedi iyi bir doktordur dedi
Emre beyin onerdigi doktor iyidir diye gittim hemen :)))
Muayene 50
Dogumda tam bilmiyorum ama sez. 1500 max.
Normalde 750 diye yazmislar burda

Evett cok methetti arkadasiymis
Ben sordum iste kararsizim nereye gidebilirim diye medilife diyince aklimda var diye
Aa aynur var arkadasim selamimi soyle dedi iyi bir doktordur dedi
Emre beyin onerdigi doktor iyidir diye gittim hemen :)))
Muayene 50
Dogumda tam bilmiyorum ama sez. 1500 max.
Normalde 750 diye yazmislar burda
Hakkında hayırlısı olsun cnm sagsaglim alalım melekleri kucagimiza

Aminn insallah canim benim
Sali gunu ikili icin suleymaniyedeyim cok heyecanliyim :) insallah sagliklidir bebisim
inşallah cnm unutma kesin sonuç vermiyor o testler ben yaptırmadım gerek yok kafa bulandırmaya

inşallah cnm unutma kesin sonuç vermiyor o testler ben yaptırmadım gerek yok kafa bulandırmaya

Aa ciddimisin yaptirmadin ha
Evet yaa kesin degil bide sorun var diye biliyolar yok yere geriliyo insan :(

Emre bey ikili test onemli dedi yaptirmani onerecegim test bu dedi digerlerini yaptirmasanda olur dedi birde bu konuda uzman olmaliymis yapan dr pediotronu uzmani mi ne ole bisey dedi
Suleymaniyedede o bolum ikinci katta sirf bu konuda uzman yapan dr merak ediyorum bakalim nasil gecicek

Evet yaa kesin degil bide sorun var diye biliyolar yok yere geriliyo insan :KK43:

Emre bey ikili test onemli dedi yaptirmani onerecegim test bu dedi digerlerini yaptirmasanda olur dedi birde bu konuda uzman olmaliymis yapan dr pediotronu uzmani mi ne ole bisey dedi
Suleymaniyedede o bolum ikinci katta sirf bu konuda uzman yapan dr merak ediyorum bakalim nasil gecicek
Canım icini ferah tut iyi gecer melegini saglikli bir sekilde kucagina alican insallah Allahin izniyle..

Evet yaa kesin degil bide sorun var diye biliyolar yok yere geriliyo insan :KK43:

inşallah iyi geçer cnm çok önemseme zaten detaylı ultrasyona girdim ordada ölçüm vs normal çıktı emre beyde ölçüm yapmıştı temizdi cnm :) stres olma

Back
X