Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Kızlarrrr bakamadım uzun zamandır kusura bakmayın ben pazartesi saat 12.30da epidural sezeryan ile doğum yapacağım inşallah...38-2 de alacak doktorum bayrama oğlumuzla giriyoruz yani..epidural düşündüğüm en son şeydi ama doktorum epidural li doğumda ısrarlı ..benim için dua edin olur mu?yazamayabilirim ev çok kalabalık hepinizi öpüyorum ayrı ayrı
canım hayırlı ugurlu olsun çok sevindim..Rabbim analı babalı büyütsün..inşallah bizlerde o duyguyu yaşarız.

canım hayırlı ugurlu olsun çok sevindim..Rabbim analı babalı büyütsün..inşallah bizlerde o duyguyu yaşarız.
aminnnnn inşallah cnm Rabbim sizlere de yasatsin dua edin bana

sende yolun sonuna gelmişsin canım dualrım seninle inşallah saglıklı bi sekilde oglusunu kucagına alaırsın güzel haberlerini bekliyoruzz canım.
inşallah cnm Rabbim sanada bu günleri göstersin sende mesleğine kavuş en kısa surede dualarım sizlerle sizde bana ogluma dua edin

aminnnnn inşallah cnm Rabbim sizlere de yasatsin dua edin bana

inşallah cnm Rabbim sanada bu günleri göstersin sende mesleğine kavuş en kısa surede dualarım sizlerle sizde bana ogluma dua edin
canım benim dualrım seninle kolay bi doğumun olur inşallah.saglıklı bir sekilde kavusursun oğluna. sende çok dua et bana ve burda isteyen arkadaslara.ben şuan ameliyat sonrası beklemedeğim hakkımızda hayırlısı olsun.güzel haberlerini bekliyoruzz

Kızlar Nasılsıniz. Hatirla diniz mı beni. Sumeyyecim hayırlı dogumlar canım.irmak Güle güle büyüt bebisini.allah bagislasin. Dun gibi zama zaman çok çabuk geçiyor.
Bende agustos ayında emre beyde tedavi gördüm. 5.gune 1 embriyo gitti pgt yapıldı sağlıklı çıktı ve donduruldu.
Şimdi yine tedaviye başladık. Pazartesi kontrolüm var . Hayırlısı inşallah. Öpüyorum hepinizi bu arada bu tedaviler için isi de bıraktım. Evimin kadını oldum inşallah çocuğumun da anası olacagin :KK46::KK46::KK46:

Kızlar Nasılsıniz. Hatirla diniz mı beni. Sumeyyecim hayırlı dogumlar canım.irmak Güle güle büyüt bebisini.allah bagislasin. Dun gibi zama zaman çok çabuk geçiyor.
Bende agustos ayında emre beyde tedavi gördüm. 5.gune 1 embriyo gitti pgt yapıldı sağlıklı çıktı ve donduruldu.
Şimdi yine tedaviye başladık. Pazartesi kontrolüm var . Hayırlısı inşallah. Öpüyorum hepinizi bu arada bu tedaviler için isi de bıraktım. Evimin kadını oldum inşallah çocuğumun da anası olacagin :KK46::KK46::KK46:

Cok sevindim canimm bende oyle yapmistim isi biraktim ve bebisim geldii en guzelii sakin kafa hayirli sonuclarini bekliyoruzzzzz

Canlarim yazamadim size ölümden döndüm desem.yeridir Rabbim beni ogluma bağışladı 06.10 salı kontrole gittigimde Dr acil yatış verdi suyu kalmamış dedi o gün benim okadar basım ağrıyordu ki Dr A söyledim tansiyon A baskınlar dedi yukarı çıktım bi koluma suni canci takıldı bi kolum da da tansiyon aleti karnım da nst tansiyon 16-17 den dusuk çıkmadı doktorum bu durumda normal yapamazsın acil sezeryan dedi saat 6 da aldılar beni spinal istedim oğlumu gormek için saat 18:18 i gösterdiginde oğlum artık dünyamıza geldi nasıl güzel bi duyguydu optum yavrumu sonra fena oldum biraz uyutmalarini istedim odaya çıktım eşim çok korkmuştu oğlum geldi emzirdik biraz gelenler gidenler eksik olmadı sonra tansiyon yine yüksek dusmedi iki kolda serum verdiler ellerim ayaklarim sisti ilaçlar vs hayretmedi Dr bırakmıyordu ama ben evime gelmek istedim perşembe akşam çıktık o gece de kötü oldum acile gittim iğne yaptılar bugün iyiyim sukur Rabbim bu daha sinamasin böyle çok korktum ogluma doyamadan gitcem diye Rabbim bağışladı dualarinizi eksik etmeyin kızlar

Emre beyden sonra harika bi hastane harika bi doktora denk gelmişim bunu anladım ilgi alaka çok güzeldi hepsi güler yüzlü ilgili çok iyilerdi rabbime şükürler olsun canım emin ellerdeymis

Canlarim yazamadim size ölümden döndüm desem.yeridir Rabbim beni ogluma bağışladı 06.10 salı kontrole gittigimde Dr acil yatış verdi suyu kalmamış dedi o gün benim okadar basım ağrıyordu ki Dr A söyledim tansiyon A baskınlar dedi yukarı çıktım bi koluma suni canci takıldı bi kolum da da tansiyon aleti karnım da nst tansiyon 16-17 den dusuk çıkmadı doktorum bu durumda normal yapamazsın acil sezeryan dedi saat 6 da aldılar beni spinal istedim oğlumu gormek için saat 18:18 i gösterdiginde oğlum artık dünyamıza geldi nasıl güzel bi duyguydu optum yavrumu sonra fena oldum biraz uyutmalarini istedim odaya çıktım eşim çok korkmuştu oğlum geldi emzirdik biraz gelenler gidenler eksik olmadı sonra tansiyon yine yüksek dusmedi iki kolda serum verdiler ellerim ayaklarim sisti ilaçlar vs hayretmedi Dr bırakmıyordu ama ben evime gelmek istedim perşembe akşam çıktık o gece de kötü oldum acile gittim iğne yaptılar bugün iyiyim sukur Rabbim bu daha sinamasin böyle çok korktum ogluma doyamadan gitcem diye Rabbim bağışladı dualarinizi eksik etmeyin kızlar
Canımmm hem geçmiş olsun hem gözün aydın:) zor zamanlar atlatmışsın ama çok şükür geçmiş, inşallah tekrarlamaz... Bebiş nasıl??? Onu kollarına almak, koklamak bambaşka biley dimi:)

Canımmm hem geçmiş olsun hem gözün aydın:) zor zamanlar atlatmışsın ama çok şükür geçmiş, inşallah tekrarlamaz... Bebiş nasıl??? Onu kollarına almak, koklamak bambaşka biley dimi:)
Sağol canım bebis iyi şükürler olsun sarılık dışında yarın kontrolü var bakalım o koku muhteşem Rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum birakmasin hala inanmıyorum benim misin diyip duruyorum

Sağol canım bebis iyi şükürler olsun sarılık dışında yarın kontrolü var bakalım o koku muhteşem Rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum birakmasin hala inanmıyorum benim misin diyip duruyorum
Canım benim yaa harika bi duygu... her anının tadını çıkar, okadar çabuk geçiyorki zaman... Ömer 3 aylık oldu bile.. Nasıl geçti anlamadım hiç.. Oğlumla dolu dolunzaman geçirdiğim halde bir gün öncesini özlüyorum. Çok hızlı büyüyor ve ben onun o hallerine doyamıyorum

Canım benim yaa harika bi duygu... her anının tadını çıkar, okadar çabuk geçiyorki zaman... Ömer 3 aylık oldu bile.. Nasıl geçti anlamadım hiç.. Oğlumla dolu dolunzaman geçirdiğim halde bir gün öncesini özlüyorum. Çok hızlı büyüyor ve ben onun o hallerine doyamıyorum
Maşallah cnm evet zaman çabuk geçiyor tadını çıkarmaya çalışıyorum aglasa canım yanıyor Gülse mutlu oluyorum biz mucize bebek anneleriyiz Rabbim diğer arkadaşlara da nasip etsin

geçmiş olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım

merhaba arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam buraya ocak ayında yazmıştım bende ist tüp bebek merkezi suzan hanıma gidiyordum pkoluyum ilk deneme 2013 oldu 2, deneme donmuşlarla 2014 şubat ayında oldu 3,deneme içinde suzan hanıma gittim geçen ay sonra doktor değitirme kararı alarak emre beye geçiz yaptım . emre bey bizimle çok güzel ilgilendi 3,denem olacağı için kromozon testi istedi devlette yaptırdım 45 günde çıkar dediler çarşamba sonucumu alacağım inş. sonra emre beye gideceğim. bide emre bey emriyoların kaliteleri çok iyi görülüyor ama neden tutmuyor acaba emriyolar sağlıklı bide onlara test yapalım dedi kromozom tetsinden sonra pgt oluyor galıba bu emriyo testi sizlerden de istedi mi emre bey bu testi ve merkezde yaptırdıysanız ne kadar tutuyor.
emre beyle 1 kez görüşmemiz oldu benim soru sormama gerek kalmadan bize herşeyi açıkladı inş.bu sefer herşey olumlu güzel giderde bende meleğime kavuşurum. doktoruma güveniyorum.
topik çok aktif değil ama umarım yazımı görüp cevap verirsiniz kızlar :)

Back
X