Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Canlarim yazamadim size ölümden döndüm desem.yeridir Rabbim beni ogluma bağışladı 06.10 salı kontrole gittigimde Dr acil yatış verdi suyu kalmamış dedi o gün benim okadar basım ağrıyordu ki Dr A söyledim tansiyon A baskınlar dedi yukarı çıktım bi koluma suni canci takıldı bi kolum da da tansiyon aleti karnım da nst tansiyon 16-17 den dusuk çıkmadı doktorum bu durumda normal yapamazsın acil sezeryan dedi saat 6 da aldılar beni spinal istedim oğlumu gormek için saat 18:18 i gösterdiginde oğlum artık dünyamıza geldi nasıl güzel bi duyguydu optum yavrumu sonra fena oldum biraz uyutmalarini istedim odaya çıktım eşim çok korkmuştu oğlum geldi emzirdik biraz gelenler gidenler eksik olmadı sonra tansiyon yine yüksek dusmedi iki kolda serum verdiler ellerim ayaklarim sisti ilaçlar vs hayretmedi Dr bırakmıyordu ama ben evime gelmek istedim perşembe akşam çıktık o gece de kötü oldum acile gittim iğne yaptılar bugün iyiyim sukur Rabbim bu daha sinamasin böyle çok korktum ogluma doyamadan gitcem diye Rabbim bağışladı dualarinizi eksik etmeyin kızlar
canım benim okurken cok duygulandım.hem gecmiş olsun hem gözün aydın.zor gecmiş baya.cok şükür ikinizde iyisiniz..Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin canım.

canım benim okurken cok duygulandım.hem gecmiş olsun hem gözün aydın.zor gecmiş baya.cok şükür ikinizde iyisiniz..Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin canım.
Aminnn canm sağol Rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Sumeyyecim gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin aynı zamanda çok geçmiş olsun. Rabbim birdaha yasatmasin.

Sumeyyecim gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin aynı zamanda çok geçmiş olsun. Rabbim birdaha yasatmasin.
Aminnn cnm sağol Rabbim sizlere de bu guzel duyduyu yasatsin en kısa zaman da inşallah :)

Sumeyyecimmm gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun yavrunuzu saglikla insallah
Biz esimin ailesinin yanina gittik bir haftaligina izmire tatile giremedim hic
Basina gelenler cok kotu ama sonu guzel cok sukur bebegin kucaginda artik rabbim birdaha zorluk gostermesin insallahhh

Sumeyyecimmm gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun yavrunuzu saglikla insallah
Biz esimin ailesinin yanina gittik bir haftaligina izmire tatile giremedim hic
Basina gelenler cok kotu ama sonu guzel cok sukur bebegin kucaginda artik rabbim birdaha zorluk gostermesin insallahhh
Aminn cnm sağol evet sonu güzel çok sukur toparlandik Rabbim senide sagsaglim kavuştursun

bende emre beyın hastasıydım ona minnettarım once rabbımın ıznıyle sonra onun sayesınde evlat sahıbı oldum onunla tanısmam buyuk bır sanstı benım ıcın ılk denemede hamıle kaldım ve bebegım suan 34 gunluk oldu bıle emre bey hakkında merak ettıgınız varsa tek dıyebılecegım ona sonsuz guvenın ozlleıkle ınsanı o kadar guzel motıve edıyor kı ona ne kadar tesekkur etsem azdır ...

Kizlar merhaba
Bi kac merkez arasında kaldim sisli memorial istanbul tup bebek merkzi
Sizce emre bey nasil birde labratuvar i nasil o merkezin kafam karisik fazlasiyla
Canım merhaba sececegin yer sırf tüp bebek üzerine olsun ben çok çok memnun kaldım labaratuarida çok iyi aklında soru işareti kalmasın git gorus emre beyle o sana detaylı herşeyi anlatır

bende emre beyın hastasıydım ona minnettarım once rabbımın ıznıyle sonra onun sayesınde evlat sahıbı oldum onunla tanısmam buyuk bır sanstı benım ıcın ılk denemede hamıle kaldım ve bebegım suan 34 gunluk oldu bıle emre bey hakkında merak ettıgınız varsa tek dıyebılecegım ona sonsuz guvenın ozlleıkle ınsanı o kadar guzel motıve edıyor kı ona ne kadar tesekkur etsem azdır ...
bebeğiniz hayırlı olsun kaçıncı gün emriyorsu ve kaç tane transfer edildi merak ettim benim önümüzde ki ay 3 deneme olacaka ve bu sfer emre beyle devam ediyorum tedavime inş. güzel haberlerimi bende veririm sizlere . emre bey gerçekten insana güven veriyor

Canım merhaba sececegin yer sırf tüp bebek üzerine olsun ben çok çok memnun kaldım labaratuarida çok iyi aklında soru işareti kalmasın git gorus emre beyle o sana detaylı herşeyi anlatır
sagol cnm cevabın için hep aklımın köşesınde var burası ama ne bileyim kafam cok karısıo labratvar konusunda memorıal de cok yogun oluyomuss randevu hep gecıkıomuss baska bi şehirdeyım malesef hemen gidemem bakalım ne olcak. canım bu arada bebeğini kucagına almıssın saglıkla buyut cnmm darısı isteyen herkese

sagol cnm cevabın için hep aklımın köşesınde var burası ama ne bileyim kafam cok karısıo labratvar konusunda memorıal de cok yogun oluyomuss randevu hep gecıkıomuss baska bi şehirdeyım malesef hemen gidemem bakalım ne olcak. canım bu arada bebeğini kucagına almıssın saglıkla buyut cnmm darısı isteyen herkese
aminn cnm darısı kısa zamanda sen ve bekleyen arkadaşlarraa

Kizlar merhaba
Bi kac merkez arasında kaldim sisli memorial istanbul tup bebek merkzi
Sizce emre bey nasil birde labratuvar i nasil o merkezin kafam karisik fazlasiyla
Merhaba ben Şişli memorialde 3kez İstanbul tüpte 1kez Emre beyle devam ettim oğlum Emre bey sayesinde oldu bilgi vermek istedim...memorialde düz ve 5.gün embriyosu hep 2tane transfer edilirdi ve 1negatif 2 kimyasal gebeliğim var bizi her defasında basit hasta olarak gördüler...Emre beyle olan tedavim ise düşüklerimden dolayı Pgt yöntemi uygulandı ve tek sağlıklı embriyo transferi sonucu oğlum kucağımda şuan darısı başınıza...

Kızlar yazamıyorum nolur kusuruma bakmayın inanın vakit bulamıyorum bebeğimle artık yalnızım bir aylık olduk bile felaket gazlı ve kusan bir oğlum var kucaktan inmeyen ..bizi inanın çok yoruyor gece sıfır uyku ve memeyi doğru dürüst almamaya başladı vs vs ama bunların hepsine bin şükür ki oğlum kucağımda ...siz neler yapıyorsunuz sümeyyecşm hayırlı olsun oğlun sağlıkla gelmiş iyi olmanıza çok sevindim...Hamiş olan arkadaşlar iyi olduğunuzu okuyorum ve çok Mutlu oluyorum bebişi olanlar sizleri şu an çok daha iyi anlıyorum

Back
X