- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
- #1.841
At kuzum bakayım pasaylada tanışmış olayimBen mevlüt kıyafetlerini sevmiyorum:) benim elbisemin renginden papyon taktısana özelden foto atim dur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At kuzum bakayım pasaylada tanışmış olayimBen mevlüt kıyafetlerini sevmiyorum:) benim elbisemin renginden papyon taktısana özelden foto atim dur
Çok sağol canim. Allah razi olsun. Senide bebeğine sağlıkla kavustursun inşallah. Çarşamba günü transfer var. Rabbim Kucaklarimizi boş birakmasin.Nihancim allah yardimcin olsun insallah tedavin olumlu sonuclanir dualarimda sende varsin guzel haberini alacagimizi umut ediyorummm
Ben mevlüt kıyafetlerini sevmiyorum:) benim elbisemin renginden papyon taktısana özelden foto atim dur
sağol funda teyzesiOmer ole yakisikliki masallah Allah nazarlardan saklasin yerim ben onuuu
Funda ne zaman gordun sen :) biz yeni gorduk pasayiOmer ole yakisikliki masallah Allah nazarlardan saklasin yerim ben onuuu
Funda ne zaman gordun sen :) biz yeni gorduk pasayi
Himm watsapdan takip güzel :) senin kuzunda öyle olacak canım bakmalara opmelere doyamayacaksinDogdugu zamandan beri goruyorum sagolsun whatsaptan cok destek oluyor bana :) pasa bal yaa masallah eminim dorukta oyledir
Merhaba kızlar. Hayırlı pazarlar
5.gun pgt den sağlıklı gelmiş 4 dondurulmuş embriyolardan biri çarşamba günü transfer edildi. Hiçbirşey hissetmiyorum ama umutluyum.insallah sizlerin arasına bende dahil olacağım. Dua ve sevgiyle kalın.
Hayırlı olsun inşallah o minik embriyon tatlı bi bebiş olur kollarındaMerhaba kızlar. Hayırlı pazarlar
5.gun pgt den sağlıklı gelmiş 4 dondurulmuş embriyolardan biri çarşamba günü transfer edildi. Hiçbirşey hissetmiyorum ama umutluyum.insallah sizlerin arasına bende dahil olacağım. Dua ve sevgiyle kalın.
Merhaba kızlar. Hayırlı pazarlar
İnşallah canim ya. Umutsuzluğa kapilmak istemiyorum sizlerin sonuçlarıniza bakarak ama hiç de bir belirtim yok. Ne kasık ağrısı ne göğüslerde hassasiyetHadi hayirlisi canim insallah bebisin sana simsiki tutunur hic birakmaz guzel haberini bekkiyoruzzzz
İnşallah canim ya. Umutsuzluğa kapilmak istemiyorum sizlerin sonuçlarıniza bakarak ama hiç de bir belirtim yok. Ne kasık ağrısı ne göğüslerde hassasiyet
Hayırlısı diyorum beklemeye devam
Kaçıncı gün yaptın idrar testini.dun eczaneye gittim ordaki kız bile merak ediyor. Erken idrar testi var diyor . aldım test ama korkuyorum. Hayırlısı diyorum.Bendede olmadi takilma onlara hatta adet olcam sandim karin agrisi oldu son gunler yikildim ama idrar testi yaptim ve hemencik cikiverdi sok olduk :))
İnşallah cnm dualarımiz seninle güzel haber vereceksin bizeMerhaba kızlar. Hayırlı pazarlar
Canım benim normal testlerde 6. Gün yaptım çıktı ama çıkmaya da biliyor tutuma zamanina bağlı bazı insanlarda idrara da geç atilabiliyorKaçıncı gün yaptın idrar testini.dun eczaneye gittim ordaki kız bile merak ediyor. Erken idrar testi var diyor . aldım test ama korkuyorum. Hayırlısı diyorum.
Kaçıncı gün yaptın idrar testini.dun eczaneye gittim ordaki kız bile merak ediyor. Erken idrar testi var diyor . aldım test ama korkuyorum. Hayırlısı diyorum.
canım sakin ümidini yitirme pazartesi yi bekleKızlar bugün erken gebelik testi yaptim. Malesef tek çizgi
Pazartesi test günüm. Biraz önce de iki arkadaşımdan hamilelik haberi aldım. Takdiri ilahi. Allah tan ötesi yok . Herşey onun ol demesiyle
Canım daha 2 gün varmış testine. İlla idrarda çıkacak değilki.. Lürfen üzme kendini daha erken test içinKızlar bugün erken gebelik testi yaptim. Malesef tek çizgi
Pazartesi test günüm. Biraz önce de iki arkadaşımdan hamilelik haberi aldım. Takdiri ilahi. Allah tan ötesi yok . Herşey onun ol demesiyle