Herkesin kandili mübarek olsun ve Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah diyerek yazmaya başlıyorum. Aslında çok düşündüm yazıp yazmamaya ama buyrun okuyun bir de benim yaşadıklarımı. Eşimin şiddetli oat olduğunu öğrendiğimizde florence Nightingale de kadın doğum uzmanı olan Dr um Alin Hn beni aynı hastanede
tüp bebek bölümündeki Emre karatekelioğlu beye yönlendirdi. Ben o sırada 30 yaşındaydım herşey yolundaydı ve uzun protokole başladık. Yumurta baskılamam bitti tam yumurta geliştirici iğnelere başlayalı 3 gün olmuştu ki beyefendi tedavimi yarıda kesti. Neden yurtdışında katılması gereken bir konferanstı. E bu önceden belli değil miliydi belliydi neden başlattın beni!!! Hayal kırıklığı kızgınlık kırgınlık derken o tatlı dişleri yapmacık halleriyle kandırdı bizi yine başladık. 35 yaş altı herkese 2-3 embriyo naklediliyordu her merkezde el altından ama Nuh dedi Peygamber demedi tek embriyo koydu kimyasal gebelik oldu... Neyse dondurulmuşlarım vardı onlarla deneyeyim dedim 2 ay sonra bi baktık ivi tüp bebek merkezine geçmiş. Haydi Oraya gittik. Aman şöyle iyiyiz şöyle farklıyız transfer günü önceden dondurulmuş embriyomu çözemeyip eski laborantınu çağırdı sayın Cihan Halıcıgil hocamızı! Neyse sağolsun o çok ilgilendi yalvardık 2 embriyo koyuyo herkes dedik yok dedi mümkün değil. Yine tek yine kimyasal... Ararım konferansta ararım hastası var geri dönmesi saatler bazen 1 gün sürer. Kendiliğinden kanamayla düşüyor olan kimyasal gebeliğime kürtaj yaptı ki sonradan öğrendim çok gereksizmiş zaten Real ile gitmekteymiş... Kendisi parayı pek bir severmiş meğer.. Helal ettim orası ayrı kızım hatrına o da. Yine başladık tedaviye kistin oluştu dedi yumurta baskılarken o gün dedim ki başka bir Dr a daha gidicem ve çıkar çıkmaz gittim hayatımı değiştiren adımım oldu... Kistim yoktu tedavime başka bir Dr ka devam ettim o ay 2 embriyo transfer edildi ve Rabbime milyonlarca defa şükürler olsun ki kızım şu an 4 yaşında. Bana yapılanlar için mahkeme düşündüm ama boşver dedim Nasıl olsa herkes hak ettiğini yaşar...