- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 35
- Konu Sahibi merveeaydin
- #2.081
Aynen öyle canım geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakıcaz herzaman ben hemen unutuyorum geçmiş tedavimi yenisi için haZırlanıyorum kolay hasta değilim bunu kabullendim artık.Neler yapabilirim yeni tedavi öncesi bunun için çabalıyorum.Cok sagol canim. Yoluna yilmadan devam edenleri okudukca birakmamam gerektigine daha cok inaniyorum.
1 yumurta olsun bizim olsun:) ben hep 1 tane cikmasina da razi oldum,yeter ki kaliteli olsun dedim ama bu ay 2si de bos cikti ama gecti ne yapalim. O yunurtalar icin yapabilecegim bisey yok. Yenileri icin ne yapabilirim ona kafa yoruyorum.
Bikac ay beslenmeye agirlik verecegim. Akupunktura gidiyorum,onu da birakmayacagim. Insallah bundan sonra o altin yumurtayi yakalariz.
Emre bey her adet oldugunda muayene edip uygunsan mi baslatiyor?
Emre Bey öyle yapıyor canım 4 ay muyene etti beni uygun zamanda başlayalım diye biz karar verdik.
Yumurta sayısı az olduğu ve dengesiz olduğu için..Ama şunu da biliyorum araştırma hastanesinde izmit umuttepede bi arkadaşım tedaviye başladı tek yumurtası oluşuyodu her ay muayene etti doktor tam 5 ay sonra 3 yumurta yakaladı hemen başladı 2 kaliteli embriyo transfer edildi negatif ama bu bile doğru zamanda tedaviye başlamanın önemini gösteriyor canım