Günaydın tatlım.Nasıl gıdıyo bakalım paşanla....:ecrin_bebek:
canım tşk ederim çok iyiyiz allaha şükür dün de çarşıya çıkıp erkek eşyaları aldık kendimi tutamıyorum birşey almadan:dance::dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlım.Nasıl gıdıyo bakalım paşanla....:ecrin_bebek:
canım tşk ederim çok iyiyiz allaha şükür dün de çarşıya çıkıp erkek eşyaları aldık kendimi tutamıyorum birşey almadan:dance::dance:
antikack devrime masallah cok tatlı bakmıss ay yavrummm..çalışan arkadaslar hepinize kolay gelsiiin.antikack devrimi nereye gezmeye götryrsn alışveriş merkezine falanmı biliyrmsnz ben ev gezmeleri hariç daha hiç dısarı cıkartmadım ömerimi..havalara belli olmyr ki ama sanırım hata yapıyrm ısınsın havalr yavastan cıkartcm kültürpark bana cok yakın artık oralarda dolasırız dısarı cıktığımda görüyorum anneleri bebek arabasıyla gezdryrlar ayyy diyorumçcok pipirikli değilim ama korkuyrm hasta olur diye artık 4.5 aylık oldu kızlar siz cıkarıyrmsnz bebişleri dısarıya ve nerelere gdyrsnz?
hıı birde unutmadan acı bademde bebek giydiriliyor, altı bağalnıyor emzirme hemşire yardımı ile yapılıyor demişsiniz kızlar jimerde de aynı hiç merak etmeyin, bizzat acı bademe çok sık giden biri olarak tabiki hasteneyi kıyaslamıyorum ama acı bademde neyse jimerde de o,
HAMİŞLER madem nasıl olcak diye merak ediyorsunuz hemen anlatıyorum,doğumdan sonra bebeğinize ilk müdahaleyi çocuk dr. yapıyor sonra bir güzel temizlenip bebeğiniz giydiriliyor ve odaya çıkarttırılıyor daha sonra emzirme için bir hemşire gelip yardım ediyor bana yeşimciğim gelmiş ben baygınken sonra çocuk dr. gelip yaptığı ilk müdaheleyi ayrıntısıyla anlatıyor ve akşam 6 dan sonra vardiye değişikliği oluyor bu değişiklilkte hastanın yanında ve ayrıntısıyla yaplıyor, yapılan iğneler verilen ağrı kesiciler bebeğin durumuna kadar hemşrieler diğer arkadaşlarına anlatıyor, ve daha sonra bebek hemşiresi gelip size bebeğinizle ilgili sorular soruyor emmesi nasıl vs. gibi ve o gece ben bebek hemşiresini o kadar çok çağırıdmki sabaha kadar geldiler, çünkü göğüs ucu sorunum olduğu için emzirmekte zorluk çektim hemşireler gelip bana sık sık yardım ettiler ve annem eşim yanımda olduğu halde bebek hemşiresi gelip gecenin 3nde bebeğimin altını aldı bunları niye anlatıyorsunuz diyeceksiniz belki ama okuduğum kadarıyla bunları duyma ihtiyacınız var ben öyle hissettim, kızlar size tafsiyem rahat olun jimerde herşey ayrıntısıyla düşünülmüşş, biz çok pipirikli bir aile olduğumuz halde süper memnuniyetimiz var jimer ile ilgili bence rahat olun bu anlattıklarım sadece bebek ile ilgili tabii, mesela şunu söyleyeyim gece saat 4 gibi falandı hasta bakıcı geldi ve konuşurken sesin kısılmış gibi dedi bana bende evet biraz boğazlarımdan rahatsıızm dedim öyle sohbet ettik neyse gitti ve 10 dakika sonra elinde tepsiyle geldi bana ığlamur ve adaçayı karışımı çay hazırlamış yanındada bisküviler getirmiş, mesela bu beni mutlu etmişti çünkü ben ondan böyle bişey istememiştim yani bu sadece şuan aklıma gelen bir örnekti,
canım ben cuma günü 11 gibi odama geçtim pazar günü saat 1.30 gibiydi sanrırım çıktım normal doğumda 1 gün sezerayanda 2 gün kalınıyor, yani sezeryan olduğum için 2 gün beni sürekli ayağa kaldırıp yürüttüler gerçi yeşimciğim ayfer her geldiğimde yatıyorsun:hulya: dese bile arada kalkıp yürüdüm bu yürüyüş vs hastanede gözetim altında olmak daha güzel gerçi odamdan çıkmadım yürüyüşlerimide odamda yaptımm,[/QUOTE
Bende sezaryan olursa 2 gun kalcam demekkı.Odaya alışmak lazım ozamn.Saolun kızlar cevaplar için.Biz kamp kurarız artık jimere 2 gunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.Bizim ıkı tarafta şehır dışında,gelen gıdende olur.En iisi suıt oda.Ona baktık zaten ama milletıde rahatsız etmemiş oluruz böylece....kaydirigubbakcemile5Super ya kızlar sız anlattıkça heveslenıyom.Kaderim bıde sezaryan nasıl gectı onu anlatsana canım.Epudralmıydı.Ağrın nasıl oldu.Nekadarda iyleştin.Eşimin arkadaşı normal yapmayın demiş.Oda yaşadıklarından tabı.Saatlerce bekledık sonra doğum zor oldu sonra çocuğun kolu fılan çıkmış doğumda.Aman ne bıleyım ya.Her ıkı durumdada Allah kotuyle karşılaştırmasın inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet ledangel ilk kalkış çok zordu gece 23 gibi hemşireler gelip seni yürütelim artık kalk dedi bende ayağımı kaldırmaya çalıştım yok şimdi değil ayağımı oyanatamıyorum dedim oda peki 1 saat sonra yine gelicğiz o zaman kalkmalsın dedi ve 24 gibi geldiler ve beni 2 hemşire kaldırdı ama adım atamıyordum ilk yürüyüş kötüydü sadece ayaklarımı sürüklüyordum.2 dakika kadar sürükledim sonra adım atmaya başladım hatta hemşireye ya ne oldu ayaağıma yanlış bişeymi oldu sağ ayağımı hissetmiyorum ister vurun bak hissetmiyorum dedim oda normal olduğunu söyledi o gece sık sık hemşrieler gelip yürüttüler beni evet ledangelim sezeryan zor ilk adım için:bbo: antika ya göre sezeryanın zorluğu bile yok diyo hatta değil 2 gece 1gece bile yatmamış bende bu kızı anlamıyorum ağrımı hissetmiyor canı tatlı değil diyeceğim ne kadar da tatlı olmasa sonuçta sezeryan yani başka ötesi yok,antika daha iyi cevap verir sanrım, antika hastenden bıkmış artık onun kötü hatıraları var hastanede sanırım o yüzden kalmamış olabilir yoksa oda etten kemikten biri
canım annemin tabiriyle ben tenekedenim kaydirigubbakcemile3 küçükkende bazen kızıp popoma falan vururmuş genede aynı şeyi yaparmışım. teneke benim kızım derdi hep.
ancak herhalde manevi acılardan sonra fizyolojik acılar insanın canını yakmıyor.hem tam doğum öncesinde hemde sonrasında öle çok şey olup bittiki insan bazen onları yaşayacağına kesik kalmayı bile yeğler emin ol canım.ama sanırım gerçektenden benim acı sinirlerimide almış biri.yani öle aman aman bi acım olmadı gerçekten.birde ben yatmayı hiç sevmeyen biriyim.belkide o yüzdende çabucak ayaklandım.benim kalkarkenki tek sorunum yataktan kendimi kaldırmak oldu. çünkü alışkanlıkla hemen karın kaslarına yklendim kalkmak için oda olmadı tabi sonrasıysa gerçekten çok kolaydı benim için.hatta elini uzatan o güler yzlü hastabakıcıma bile gerek yok ben kalkarım demişim ve kalkmışımda. sonrasındaysa ne zaman beni gezdirmek için gelse zaten ayakta gördü kaydirigubbakcemile3 bir kaç saat sonraysa sabahı koridorda ettim.bi saatten sonrada baktım olmucak serumları takabileceğimiz ayak istedik. saat başı belki emer ümidiyle giriyordum odaya onun dışında sürekli koridorda gezinip durdum. ama oda iyiydi Devrim'im yatağı kapıya yakın ben üç adım sağa üç adım sola dışarda sonra yanına sonra gene aynı.fakat çok yararını gördüm hemen kalkmanın ve sürekli yüremenin.aylar hatta yıllar sonra bile uyuşukluğu olan arkadaşlar varmış benimse kesi yerimin sadece 2-3 cm.lik yeri hissetmiyor artık geri kalan bölgem tamamen iyileşti ve hissediyor.ayrıca ertesi gün eve geldiğim gibi ılık duş aldım ve 10 gün ılık 40 günse sıcak duşu hiç bırakmadım. bunlarında çok büyük artısı oldu.ve son olarak kaderime katılıyorum mutlaka korse kullanın kızlar. ben çok rahatlığını gördüm.ve korseyi aklınızda olsun normal bedeninize göre alın hamile karnınıza göre deil çünkü doğumdan hemen sonra zaten iniyor korseylede 10 güne sarkma falan yapmadan toparlıyor.
ayy gene çok konuştum.bilmiyorumkismile