Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Ameliyatı ne zaman oldunuz bend eolmayı düşünüyorum bir de ne kadara oldunuz acaba?

Tevfik hocaya burun estetiği ve bişektomi yaptırdım. çok memnun kaldım. Zayıf olmama rağmen yanaklı, yuvarlak bir yüzüm vardı ve beni kilolu gösteriyordu. Daha 1 ay olmasına rağmen belirgin bir zayıflama oldu yanaklarımda. Burnum da tam istediğim gibi oldu. After before olarak burnumun tasarım halini- ameliyat sonrasını halini ve bişektomiyi fotodan görebilirsiniz. Tevfik hocanın bilgisine ve samimiyetine hayran kaldım. İşinde kesinlikle çok iyi gidip görüşmenizi öneririm

Eklentiler

• E20163D3-CEEF-4AE3-A14F-FEEC9F773188.webp
    26 KB · Görüntüleme: 588
Merhaba bşektomi ücretinizi özelden bana yazabilir misiniz bende düşünüyorum ve ağrı oldu mu

merhaba memnun musunuz süreç nasıl geçti? fiyat bilgisi verebilir misiniz

merhaba eğer birisi bey sözen ile revizyon yapmışsa bana mesaj atabilir misin? geniş bir ipucum var, düzeltmek için iyi bir dr istiyorum. teşekkür ederim

Sorry to put up with your stressful bad experience, seems to have a hidden bad attitude

can you message me to share a picture please?

o aynı zamanda bir plastik cerrah

Merhaba ben de sizinle aynı derde sahibim zayıf olmama rağmen beni kilolu gösteren dolgun yanaklarım var. burnum estetik ancak ben yaptıralı uzun zaman oldu ve o zaman bişektomi bilinen bir uygulama değildi. uzun zamandır istediğim bir işlem ve doktor araştırıyorum. Siz ne zaman yaptırdınız bu işlemi ve günlük yaşama dönüşünüz nasıl oldu doktor Ankarada mı ve tabi fiyatı da yazarsanız çok sevinirim. Siz harika görünüyorsunuz sonuç oldukça güzel olmuş darısı başıma inşallah :) yardımcı olabilir misiniz acaba

Tevfik hocaya ameliyat olanlar daha sonrasında burun ucunuzda düşme oldu mu? Burnum çok kalkık böyle kalcak diye korkuyorum
Merhaba! Ben oldu ilk aylar şiş olduğu için anlamadım ama ince deriliydim sonradan burnum oturdukça ucu kalkık ve yamuk bir hal aldı ayrıca sırtıda epey ince ve çökük 3 sen oldu revizyon olmak istiyorum ama o da pahalı ve artık korkuyorum

Burun ameliyatı fiyatını yazabilir misiniz acaba ilk muayene ücretli mi acaba

Kime oldunuz ilk ameliyatı

Benzer muameleyi bana da uyguladı o sebeple vazgeçtim arkadaşlar tavırları çok rahatsız edici

Sonuna kadar katılıyorum muayene olmuştum ben de benzer sebeple vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…