Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Bkb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
593
1
46
Gaziantep
Dr. Tevfik Bey'e ameliyat olan arkadaşlar lütfen burada yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşabilir mi? hem olacak kişilere fikir vermiş hem de kendi duygularımızı da paylaşmış oluruz :)

Son düzenleme:
ben Tevfik bey e 17 temmuzda ameliyat oldum gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası güleryüzlülüğü süperdi. burnumdan da gayet memnunum .Tevfik beye ameliyat olmak isterseniz öneririm

mrb sitoloji tsk ederim yardımın için ama biraz agresifmiş sanırım yanına giden bir hasta söyledi yani hastanın tam olarak ne istediğini sormuyormus kızı konusturmamıs ben estetik istiyorum cok cok gzl olmasını istiyorum (( tevfik beyyy bana sonrasında burnumun yeni olusacak şekli göstercek mi ne bileiym işte bunun gibi bir sürü soru yani devlet hastanesinde kalıyor kendisi orda mı ameliyet yapıyor yani neler lazım ben mi alacağım ameliyet malzemelrini ne yapmam lazım biraz daha b,lg, verirsen cok cok memnun olacağım bu arada yapmıs olduğu yeni burnunun fotosunu görmeyi cok isterim simdiden cok tsk ederim cnm

canım yeni gördüm yazdıgını burayı sanıırm yanlış anlaşılmışım ben Tevfik Bey'e ameliyat oldum mayıs ayında ve olmak isteyenlere yardımcı olmak için yazdım bu sayfaya :)
Allah Allah Tevfik Beyle ilgili ilk kez böle bir şey duyuyorum nette araştırma yaparsan aksine hastaları ne kadar güleryüzlü oldugundan bahsediyorlar buna tabi ki bende dahilim bana karşı hiç öle bir tutumu olmadı olanı da duymadım..ya şimdi söle bir durum var kendisi devlet hastanesinde ve oraya giden bilir cok cok yogun belki o yüzden o arkadaşın öle yorumlamıştır hak vermek te lazım ama biraz acele davrandıysa ama söle olabilir rica ederseniz ben eminim özel zaman ayırabilir için bu konuda rahat olsunn :) acıkcası biz birlikte bir cizim yapmadık göstermedi sadece konuştuk :) fotolarım var benim yorumlarını bekliorum ve her türlü yoruma da acıgımm bunu bil olumlu olumsuz...

Biz de ne çizim yaptık ne de konuştuk.çünkü o isini gercekten cok iyi yapan usta bir cerrah...

Ben haziranda ameliyat oldum.tabi ki de Tevfik hoca ya ...İnternetten buldum,randevu aldım ve bir hafta sonra da ameliyat oldum.Başarılı bir ameliyat oldu.morarma ve sislik olmadı.Birkaç gun sonra normal hayatıma devam ettim.burnumun seklini cok beğendim.En önemlisi de hiç estetikli bir burun gibi durmuyor.Yüzüme de cok guzel yakıştı.Ameliyat sürecinde doktorum ilgi ve alakasini hiç eksik etmedi.Hatta dikislerle ilgili bir sorunum olmuştu.Cumartesi sabah 9 da hastaneye gelip ilgilendi.Bunu kac doktor yapar bilmiyorum ama Tevfik hoca benim icin cok değerli bir cerrah....ayrıca hiç te agresif bir insan değil.Aksine güleryüzlu ve espirili...Hakkınızı asla inkar edemem hocam..Yolunuz hep açık olsun ....

benden 1 ay sonra yani :) cok gecmiş olsun baya topralmaışsındır sende benim gibi tkr gecmiş olsunn :) kesinlilke canım bende söeldiklerine takılıorum sonuna kadar :)) Aminn gercekten yolu hep acık olsun bunu tüm kalbimle diliyorumm...

Sana da cok gecmis olsun canım.ben kontrole gittiğimde Tevfik beye sormuştum ameliyat ettiginiz bir hastanın resmi varmi diye O da seninkini gösterdi gercekten cok guzel olmuş burnun .Bu arada hala kontrollere giriyormusun?

Dr. Tevfik Bey'e ameliyat olan arkadaşlar lütfen burada yaşadıklarını,deneyimlerini paylaşabilir mi? hem olacak kişilere fikir vermiş hem de kendi duygularımızı da paylaşmış oluruz :)

Aynen sana katılıyorum arkadasım

Kesinlikle sana katılıyorum canım .

Sana da cok gecmis olsun canım.ben kontrole gittiğimde Tevfik beye sormuştum ameliyat ettiginiz bir hastanın resmi varmi diye O da seninkini gösterdi gercekten cok guzel olmuş burnun .Bu arada hala kontrollere giriyormusun?

teşekkürlerr :) bende seninkini görmek isterimm nasıl oldu acaaba?? güzel ve dogal olmuştur eminim 3. ayım bittiğinde gitmiştim en son sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…