Op.Dr.Tevfik Sozen Ulus Liv Hospital'da

efnan27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
1.133
15
108
Gaziantep
Kızlar İstanbul'daki başarılı doktorlara bir yenisi daha eklendi.Bu Gaziantep icin bir kayıp ama İstanbul icin müjdeli bir haber bence.Tevfik hoca zaten mecburi hizmetten dolayı Antep 'teydi.Hacettepe 'de aldığı egitim, bilgi ve deneyimleri ile artık İstanbullulara hizmet verecek. Ulus Liv Hospital sitesinden Dr. Tevfik Sozen'in ozgecmisi,aldığı egitimler,katıldığı kongreler ,aldığı ödüller hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ben ve arkadaslarim bir Antepli olarak Tevfik hocadan cok memnun kaldık. Israrlarımıza rağmen malesef onu Antep'te kalmaya ikna edemedik. İnşallah gittiği yerde de Antep'teki kadar sevilir ve takdir edilir. Ne diyelim "yolunuz hep açık olsun hocam.Allah sizin gibi başarılı doktorlari basımızdan eksik etmesin. "

Çok tatlı biri... Keşke gitmese...

Keske canım, ama Antep'te ameliyat olmak isteyenler olursa gelip gidebiliyormus. En azından bu iyi bir haber bence...

O harika haber zaten. Mesela ben hemen olamıyorum, bizim sigorta Fransada var, buraya gelmesini bekliyoruz. O gerekli hani... Onu bekliycez, kendisi de dedi, fazla acele etme onu bekleyelim ben gelip gidicem diye.. Ama birazdan arayacam kendisini.. Ben 18m daha. 20 Nisanda 19 olcam. Hani ben bugüne kadar hep 18 yaş ve altı uygulamasından faydalandım hastanelerde.. Acaba bunda da faydası olur mu ? O zaman o gitmeden olmuş olurummmmmmmmmmmmm :))

Sigortan ne zaman gelecek ,birkaç ay surermi gelmesi?

Sigortan ne zaman gelecek ,birkaç ay surermi gelmesi?

Abla bilemiyorum işte.. Aylardır çabalıyorum getirtebilmek için. Evraklarla falan hep ben ilgileniyorum. Haber beklliyoruz. En son evrakları yolladım, henüz haber gelmedi... İnş gelicek iştee. Ama şu 18 yaş ve altı uygulamasını merak ediyorum ben. Hani devletten sigortalı oluyo ya 18 ya ve altı.. Ondan faydalanamam mı acaba ? Sadece hastane masrafının bir kısmı için ama.. Medical Parkta olucağım için özel hastane baya masraf. Sigorta lazım...

Bi araştır canım netten.

Eminim canım Tevfik hoca bu konuda da muhakkak yardımcı olur sana

Abla ben şimdi netten baktım da faydalanamıyorum sanırım. 18 yaşının altındakilere fayda sağlıyomuş o sistem. Ben yıl olarak 19 oldum ama ay olarak halen 18'im. 18'in altında olsaydım olurdu da malesef 18'i bitirmek üzereyim, yani sigortayı beklemem gerekiyo (

Meltemcim sen bayağı sanslisin bence gider ayak buldun başarılı doktoru:)))gerçi gidip gelebiliyormus ama ordaki işlerin yoğunluğuna da bağlı bu..daha Tevfik hoca Liv Hospital'da goreve başlamadan simdiden randevu alanlar varmış.

ne şansı abla.. Sigorta çıktı başıma ya ( Şansızım

ne şansı abla.. Sigorta çıktı başıma ya ( Şansızım

Öyle deme canım yaa.biliyorum sabirsizlaniyorsun biran önce ameliyat olmak icin ama herseyde bir hayir vardır. Ha bir ay önce ha bir ay sonra. Onemli olan guvenebilecegin doktoru bulmak. Sen de onu buldun iste gerisi cok kolay. Burda insanlar aylarca guvenebilecekleri bir doktor arıyorlar. Unutma sabrın sonu selamettir:))

Çok güzel söylemişsin Abla :) Haklısın.. Zaten olmadı, yaşımı doldurmuşum, artık ya bir işe giricem hemen sigorta yapacaklar, ya da Fransadan sigorta gelmesini bekliycem... Ona da karar vermem lazım Maaşı yüksek iş aranıyor

İse girsen bile hemen baslatiliyormu sigorta?

Sigorta olmadan ne kadar fark ediyor hastane masrafları. Cok bi fark yoksa öyle yap o zaman. İs bulmayla uğraşma. İs yerinden Hemen izin alamazsın ameliyat olacak olsan

500 tl falan fark olurmuş. Mesela 500se 1 gece, sigorta yok diye 1000 oluyomuş.. Ben anneme anne boşver beklemeyelim diyorum ama o illa bekleyelim acele etme diyo.. Anneler işte :))

500 tl falan fark olurmuş. Mesela 500se 1 gece, sigorta yok diye 1000 oluyomuş.. Ben anneme anne boşver beklemeyelim diyorum ama o illa bekleyelim acele etme diyo.. Anneler işte :))

Canım cok fark yokmuş. Hem sana sunu söyleyeyim hastanede yatmana gerek yok ki. Ben ameliyattan 1-2saat sonra eve geldim. Şart degil yatman. Zaten ağrı kesicini falan vuruyorlar çıkarken ki zaten dayanılmayacak bir ağrın da olmuyor

1 gece hastanede yatarsın dedi ? Hastanede yatmazsam bir şey ödemem di mi ? Sadece ameliyat parası, ek bir şey olur mu ? Tevfik Beye sorayım bunu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…