Op.Dr.Tevfik Sozen Ulus Liv Hospital'da

aynı anda hem sinusit hem burun şeklini mi değiştirdi
bu tevfik bey kbb doktoru mu

Evet canım kendisi kbb uzmanı. Geçenlerde kontrol icin gittiğimde İsviçre den bir hastası gelmişti dikişlerini aldırıyordu. Ona da aynı anda hem kepçe kulak hem de burun estetigi ameliyati yapmış.

bende hiç morarma olmadı biraz şişkinlikler oldu ama doktorumuz donmuş bezelye önerdi onu uygulayınca şişlikler hemen geçti korkma bence
tampondan da korkma korkacak kadar değil benim ameliyattan sonra nefes alma problemim olmadı hiç olduktan hemen sonra rahat nefes alıp verebiliyodum

Evet canım kendisi kbb uzmanı. Geçenlerde kontrol icin gittiğimde İsviçre den bir hastası gelmişti dikişlerini aldırıyordu. Ona da aynı anda hem kepçe kulak hem de burun estetigi ameliyati yapmış.

aynı anda bir kaç ameliyat
olması iyi aslında anestezi işi de gözümü korkutan
konulardan. o yüzden herşeyi iyice araştırmak istiyorum
ama okudukça da daha da gözüm korkuyor.

doğru olan ne bi türlü karar veremeyecegim
galiba bn bu burun ameliyatını hicbir zman olamayacagım

hoca 1978 doğumlu imiş
2003 de hacettepeden mezun olmuş.
o kadar da genç değilmiş.
ben de sizin anlattığınızdan 26 -27 sanmıştım.
malesef sitesinde fotografını göremedim
şu mesaj sayısını halledersem efnanın fotograflarında hocanın resmi varmış.
merak ettim doğrusu:)

hadi ya yakışıklı mı??

adına ve antepden gelmesine bakınca
kara kuru bi adam hayal ediyor :)

Canım mecburi hizmet icin Antep teydi. Hacettepeden geldi kendisi.
Biz fotograf paylaştığımızda kızlar "60yasinda kelli felli bir adam zannediyorduk Tevfik isminden dolayı "diye yazmislardi. Hatta biri "bu nasil Tevfik "demişti cok gülmüştük.
Canım sen antepten gelmesine bakma. Başarılarına ,yaptigi burunlara bak. Ben bir tane bile olumsuz yorum almadım burnum hakkında. Benim gibi pimpirikli ve mukemmeliyetci birini memnun etmek zor olsa gerek. Ama bunu Tevfik hoca başardı.

vakit baya geç olmuş arkadaşlar size iyi geceler ben araştırmalarıma devam edeyim yardımınız için teşekkürler

valla bravo kendisine. belli ki çok güzel olmuş bu saatte memnuiyetini belirtiyorsun
şu fotografları bi görebilsem merak ettim burnunu da hocayı da
senin burnun nasıl zor muydu?

benim fotolarda da var canım mesaj sayısını halledersen bak

Yok canım ne 26si.yaptigi islere bakınca ne kadar başarılı olduğunu göreceksin zaten. Ben sahsen genc doktorlari tercih ederim. Çünkü onların bilgileri daha taze olur

gülay senin nasıl bir burnun var dı
nefes alma problemin varmıydı

valla bravo kendisine. belli ki çok güzel olmuş bu saatte memnuiyetini belirtiyorsun
şu fotografları bi görebilsem merak ettim burnunu da hocayı da
senin burnun nasıl zor muydu?

Tabi canım ona olan vefa borcumu bu sekilde oduyorum. Daha 25olmadimi mesajların. Hadi tamamlayalım da sen de gor doktorumuzu.
Benim burnum zor bir burunmus ameliyatım 4 saat surmuş kiz kardesim söylemişti. Ama her halde doktorumun tecrubesinden kaynaklanıyor ne morarma ne sislik olmadı. Hafif bi sararmalar oldu goz çevremde onlarda birkaç gun sonra gecti zaten.

bazı doktorların ameliyatı cok kısa sürüyormuş bazılarının ki ise 3 saat civarında
onu da anlamadım kısa mı sürmeli uzun mu sürmeli
bu işin tek bi doğrusu yok galiba da
sanki çok kısa sürünce bana baştan savma olacakmış gibi geliyor
o da beni korkutuyor

Bana da kısa sürmesi itici geliyor. Alel acele olurmu burun isi bu. Sonuçta sagligimizdanda olabiliriz.

Öyle düşünme sakın neden vazgecesinki?onemli olan yola doğru doktorla çıkmak. Tevfik hoca da bu konuda uzman olduguna göre bence sen tevfik bey istanbula gelir gelmez git görüş.Hem kafanda soru işareti de kalmamış olur.

Ya çok yakışıklı çooooookkkkk !! :)) Genç duruyo canım, ben bekar sanmıştım ama evli ve 2 çocuğu varmış, yaşını sorduğumda aldığım cevap karşısında çok şaşırdım, spor yapıyo, sigara içmiyo ondan genç duruyo herhalde.. Bildiğin 26-27 yaşında duruyo... Senin burnuna baktığında var olan her hatayı söylüyo... Alanında çok çok çok iyi.. O güler yüzü falan zaten yetiyo... Burada çalıştığı fiyat çok iyi ama Liv'de fiyat baya yükseltilmiş.. O kadar alçak gönüllü ki fiyat çok düşürün diye ısrar ediyomuş baya.. Öyle yani.. Bul o adamı :))

Kiz maşallah diyin simdi doktora nazar degdireceksiniz. Allah im onu bütün kötülüklerden korusun. Maddiyata gercekten hiç ama hiç önem vermiyor. Yani bu isi sırf para kazanmak icin degil de guzel burunlar yaparak insanları mutlu etmek icin yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…