1 gece hastanede yatarsın dedi ? Hastanede yatmazsam bir şey ödemem di mi ? Sadece ameliyat parası, ek bir şey olur mu ? Tevfik Beye sorayım bunu :))))
Yine de bir ara sor Tevfik beye. Gerek yok derse yatmazsin sen de.
Aynen Öyle.. Bencede yatmaya gerek yokBen sevmem öyle evim dışında başka yerde yatmayı
Ameliyatın başarılı geçerse ağrın sizin da olmazsa niye yatasinki. Sor bakalım hocaya ne diyecek.
merhaba efnan sen tevfik hoca hakkında cok bilgi sahibisin galiba ona mı ameliyat oldun?
istanbulun her yerinde liv hospital'ın reklamları var o yüzden dikkatimi çekti.
Tevfik hoca dediginiz nasıl biri
adına bakılırsa kelli felli bi adam olsa gerek
Merhaba canım;evet ben de Tevfik beye ameliyat oldum. Su anda 7.ayimdayim. Burnum cok dogal ve bir o kadar da hoş oldu. En önemlisi de estetik yaptirdigim hiç belli olmuyor. Resimlerime bakabilirsin bu arada.
Tevfik beyi ben netten buldum gittim görüştüm bayağı bi güven verdi bana. Bir hafta sonra da ameliyat oldum. Resmen evrim geçirdim sanki. Ameliyat oldugumu bilmeyenler son günlerde bayağı guzellestigimi söylüyorlar. Yani o kadar guzel ve dogal bir burna sahip oldum.
ben sitede yeniyim. aslında mayıs ayından beri okuorum ama yeni yeni yazmaya başladım o yüzden fotograflara bakamya yetecek mesaj sayısına ulaşamadım. sişmdilik sadece öok küçük olarak konu başlıklarında görebiliyorum
ben sitede yeniyim. aslında mayıs ayından beri okuorum ama yeni yeni yazmaya başladım o yüzden fotograflara bakamya yetecek mesaj sayısına ulaşamadım. sişmdilik sadece öok küçük olarak konu başlıklarında görebiliyorum
Kızlar İstanbul'daki başarılı doktorlara bir yenisi daha eklendi.Bu Gaziantep icin bir kayıp ama İstanbul icin müjdeli bir haber bence.Tevfik hoca zaten mecburi hizmetten dolayı Antep 'teydi.Hacettepe 'de aldığı egitim, bilgi ve deneyimleri ile artık İstanbullulara hizmet verecek. Ulus Liv Hospital sitesinden Dr. Tevfik Sozen'in ozgecmisi,aldığı egitimler,katıldığı kongreler ,aldığı ödüller hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ben ve arkadaslarim bir Antepli olarak Tevfik hocadan cok memnun kaldık. Israrlarımıza rağmen malesef onu Antep'te kalmaya ikna edemedik. İnşallah gittiği yerde de Antep'teki kadar sevilir ve takdir edilir. Ne diyelim "yolunuz hep açık olsun hocam.Allah sizin gibi başarılı doktorlari basımızdan eksik etmesin. "
efnancığım bende seninle aynı fikirdeyim bende tevfik beyin hastasıyım biz tevfik beyden çok memnun kaldık eminim istanbuldaki yeni hastalarıda memnun kalacaktır çok başarılı bi doktor antepte kalmasını dilerdik ama gidiyor bizede hayatında başarılar dilemek düşer umarım istanbulda da hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz bizleri unutmayın :)
insanlar mesajlarında bir çok isimden bahsetmiş.
aslında belli başlı doktorlar öne çıkıyor ama tam anlamadım kimi doktorun sanki adamları var format halinde
onların ağzından çıkmış yorumlar yapıyorlar.
hoş o tür mesajları okuya okuya ameliyat süreci ve yapılması gerekenler hakkında çok şey öğrendim ama
insanda güvensizlik hissi uyandırıyor.
ben mi çok şüpheci oldum bilmiyorum :)
neyse, ben istanbulda yaşıyorum.
burnumda eğrilk ve sol tarafta da nefes alma problemim var.
çoğu kişi geçirdiği ameliyatlardan memnun olduğunu söylüyor ama bazıları da ameliyatından doktorundan bin pişman
o yüzden yazdıkları benim baya gözümü korkuttu
bu işe başlamadan bir son mu versem bilmiyorum
senin süreç nasıl geçmişti? nerede ameliyat oldun
efnancığım bende seninle aynı fikirdeyim bende tevfik beyin hastasıyım biz tevfik beyden çok memnun kaldık eminim istanbuldaki yeni hastalarıda memnun kalacaktır çok başarılı bi doktor antepte kalmasını dilerdik ama gidiyor bizede hayatında başarılar dilemek düşer umarım istanbulda da hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz bizleri unutmayın :)
Bende de kemik eğriliği,et,sinuzit ne ararsan vardı. Tevfik hoca tek bir ameliyatla beni tum bu sorunlarımdan kurtardı sagolsun. Ben Antep te yasıyorum. Tevfik hoca mecburi hizmetten dolayı Antep'e atanmıştı. Kendisi Hacettepe mezunu alanında da oldukça başarılı. Bir o kadar da samimi,güleryüzlu,espirili,cana yakın bir insan. Onunla tanıştığım icin cok sansliyim.
aynı anda hem sinusit hem burun şeklini mi değiştirdiBende de kemik eğriliği,et,sinuzit ne ararsan vardı. Tevfik hoca tek bir ameliyatla beni tum bu sorunlarımdan kurtardı sagolsun. Ben Antep te yasıyorum. Tevfik hoca mecburi hizmetten dolayı Antep'e atanmıştı. Kendisi Hacettepe mezunu alanında da oldukça başarılı. Bir o kadar da samimi,güleryüzlu,espirili,cana yakın bir insan. Onunla tanıştığım icin cok sansliyim.
Âmin Gulaycim. Allah böyle başarılı doktorlari basımızdan eksik etmesin. Tevfik beyin de yolu hep açık olsun.
siizn ameliyatınız nasıl zor oldu muevet canım bende tevfik hocanın hastasıyım 3 ay önce ameliyat oldum
Cok yakışıklı olduğunu da yazmayı unutmusum. Ameliyat olan hastalar olarak fotograf paylaştığımızda walla burnumuzdan cok doktora övgüler yağıyor. :))
Cok yakışıklı olduğunu da yazmayı unutmusum. Ameliyat olan hastalar olarak fotograf paylaştığımızda walla burnumuzdan cok doktora övgüler yağıyor. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?