Op.Dr.Tevfik Sozen Ulus Liv Hospital'da

merhaba efnan sen tevfik hoca hakkında cok bilgi sahibisin galiba ona mı ameliyat oldun?
istanbulun her yerinde liv hospital'ın reklamları var o yüzden dikkatimi çekti.
Tevfik hoca dediginiz nasıl biri
adına bakılırsa kelli felli bi adam olsa gerek

Merhaba canım;evet ben de Tevfik beye ameliyat oldum. Su anda 7.ayimdayim. Burnum cok dogal ve bir o kadar da hoş oldu. En önemlisi de estetik yaptirdigim hiç belli olmuyor. Resimlerime bakabilirsin bu arada.
Tevfik beyi ben netten buldum gittim görüştüm bayağı bi güven verdi bana. Bir hafta sonra da ameliyat oldum. Resmen evrim geçirdim sanki. Ameliyat oldugumu bilmeyenler son günlerde bayağı guzellestigimi söylüyorlar. Yani o kadar guzel ve dogal bir burna sahip oldum.

ben sitede yeniyim. aslında mayıs ayından beri okuorum ama yeni yeni yazmaya başladım o yüzden fotograflara bakamya yetecek mesaj sayısına ulaşamadım. sişmdilik sadece öok küçük olarak konu başlıklarında görebiliyorum

Haklısın canım fotolara bakman icin 25 mesajı tamamlaman lazım. Neyse hem muhabbet ederiz hem de bu arada mesaj sayini doldurmuş olursun.

insanlar mesajlarında bir çok isimden bahsetmiş.
aslında belli başlı doktorlar öne çıkıyor ama tam anlamadım kimi doktorun sanki adamları var format halinde
onların ağzından çıkmış yorumlar yapıyorlar.
hoş o tür mesajları okuya okuya ameliyat süreci ve yapılması gerekenler hakkında çok şey öğrendim ama
insanda güvensizlik hissi uyandırıyor.
ben mi çok şüpheci oldum bilmiyorum :)
neyse, ben istanbulda yaşıyorum.
burnumda eğrilk ve sol tarafta da nefes alma problemim var.
çoğu kişi geçirdiği ameliyatlardan memnun olduğunu söylüyor ama bazıları da ameliyatından doktorundan bin pişman
o yüzden yazdıkları benim baya gözümü korkuttu
bu işe başlamadan bir son mu versem bilmiyorum
senin süreç nasıl geçmişti? nerede ameliyat oldun

efnancığım bende seninle aynı fikirdeyim bende tevfik beyin hastasıyım biz tevfik beyden çok memnun kaldık eminim istanbuldaki yeni hastalarıda memnun kalacaktır çok başarılı bi doktor antepte kalmasını dilerdik ama gidiyor bizede hayatında başarılar dilemek düşer umarım istanbulda da hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz bizleri unutmayın :)

sen de mi Tevfik hocaya ameliyat oldun

Bende de kemik eğriliği,et,sinuzit ne ararsan vardı. Tevfik hoca tek bir ameliyatla beni tum bu sorunlarımdan kurtardı sagolsun. Ben Antep te yasıyorum. Tevfik hoca mecburi hizmetten dolayı Antep'e atanmıştı. Kendisi Hacettepe mezunu alanında da oldukça başarılı. Bir o kadar da samimi,güleryüzlu,espirili,cana yakın bir insan. Onunla tanıştığım icin cok sansliyim.

Âmin Gulaycim. Allah böyle başarılı doktorlari basımızdan eksik etmesin. Tevfik beyin de yolu hep açık olsun.

Cok yakışıklı olduğunu da yazmayı unutmusum. Ameliyat olan hastalar olarak fotograf paylaştığımızda walla burnumuzdan cok doktora övgüler yağıyor. :))

aynı anda hem sinusit hem burun şeklini mi değiştirdi
bu tevfik bey kbb doktoru mu

evet canım bende tevfik hocanın hastasıyım 3 ay önce ameliyat oldum
siizn ameliyatınız nasıl zor oldu mu
şişlik morarma oldu mu?
bazı kişiler göz kapaklarnın açılmayacak kadar yüzünün şiştiğini yazmış çok korktum
bir de şu tampon meselesi
kafama takılıyor.
ameliyat olduktan sonra nefes alamamak zor olmuyor mu

Cok yakışıklı olduğunu da yazmayı unutmusum. Ameliyat olan hastalar olarak fotograf paylaştığımızda walla burnumuzdan cok doktora övgüler yağıyor. :))

hadi ya yakışıklı mı??

adına ve antepden gelmesine bakınca
kara kuru bi adam hayal ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…