Op.Dr. Tevfik Sözen'in ellerindeki sihirli dokunuş.....

philomela

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
57
8
18
Ankara
Operasyonum 45 gün önce oldu... Hayatımı iki döneme ayırıyorum. Tevfik Sözen öncesi ve sonrası....Hayatımda resmen yeni bir ben ve yeni bir sayfa açıldı. Ona sonsuzzzz teşekkür ediyorum. Burun dıyıp geçmeyin. O kadar önemliymiş ki! Dilerim herkes benim kadar sanslı olur, aradığı doktoru bulur. Resmen duruşum , mimiklerim, bakışım, gözlerim anlam kazandı .En guzeli de yüzüme bakanların saskınlıktan donup kalması ama yüzüme gelen güzelliğin neyden oluşunu anlamayacak kadar doğal bir burna sahip olmam...Tasarım burnumdan bile cok daha güzel oluşu gerçekten beni cok mutlu etti...Forumda daha cok yan profil fotolar var ama daha ıkı ay olmamışken bile ben önden fotoları bile koyacak kadar kendimi cok iyi hissediyorum. Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara her konuda yardımcı olabilirim. Arkadaslık isteği gönderenleri eklicem. Albumum deki resimleri öncesi ve sonrası olarak görebilirler. Forumda yazılan yorumlar ve beni doğru yola ,doğru doktora ulaşmamı sağlayan arkadaşlara ( efnan, misery, Büşra,fatos, dıamond...) cok ama cok tesekkür ederim. Ve dilerim ki burnunuzu yapacak doktor sadece işinde değil karekterinde de on numara olur tıpkı Tevfik Sözen gibi...

Canım cok gecmis olsun burnun harika olmuş ömürlük olur inşallah. Doktorumuzun da ellerine saglık:)

Geçmiş olsun inş. Hep mutlu olursunuz istek gönderdim kabul ederseniz resimlerinizî görmek isterim

Efnancim tesekkur ederim... ben de sansli gruba katildim... ins herkese bu sihirli dokunus kismet olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

resimlerinize bakabilir miyim ankarada burun estetiği olmak istiyorum düşündüğüm doktorlardan biri de Tevfik Hoca

kızlar yarın tevfik hocayla randevum var.lütfen yardımcı olun daha çok az kişinin resmini görebildim

Canım beni de ekler misin resimlerini görmek isterim :)

Merhaba, ben de Tevfik hocaya muayene olmak istiyorum. Güzel burunlarınızı görebilmem için beni de ekler misiniz? Şimdiden teşekkürler :)

Tevfik bey tasarım yapıyor mu? Ya da muayene olmaya gidenlere daha önce yaptığı ameliyat fotolarını gösteriyor mu?Ameliyatlarını sadece Hacettepede mi yapıyor? Hacettepe'den başka 2 hocayı daha araştırıyorum ben, Ömer Taşkın Yücel ve Haldun Kamburoğlu

merhaba,
15 gün sonra morluk,sarılık,bant vs. herşey geçmiş oluyor mu?
yani şişlik hariç normal görüntü oluyor mu?

Ben de ameliyat oldum yaklasik bir ay once...Burnum cokkk buyuk gorunuyor... Sis deniliyor ama cik tedirginim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…