• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Operasyondaki eş :(

yosunkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
227
162
23
Selam hanımlar nasılsınız? Ablam yeni evlendi yaklaşık 2.5 ay oldu, 1 yıllık ilişkiden sonra, ablam ve eniştem görev yerleri farklı bu yaz tayin olursa biraraya gelecekler. Eniştem Hakkari de askeri personel ablamı düşünür hassastır ama dün bulunduğu yerde olaylar olmuş ve yoğun şekilde çalışıyormuş bugün eniştemle konuşmuş
eniştem ;dinlenemedim beynim yorgun toparlanamadım daha demiş ki karakolda kalması için çağrılmış
ablamda : konuşurken ben seni özledim sen özlemedin mi demiş, eniştemde - özleyecek durumda değilim zor durumdayız rol mü yapayım demiş seni seviyorum modun düşmesin beni düşünme düşünsende değişmeyeck buradaki durum demiş telefonu kapatırken eniştem :) eniştem Çok doğrucu ve asker disiplini var. ablam ise çok hassas duygusal telefonu kapattıktan sonra ağlamış beni aradı sorusu şu ki? bu durumda nasıl davranmalı? Şu an eniştem psikolojik olarak yorgun anladığım kadarıyla ve ablam nasıl davranılmasını bilemiyorum diyor sizlere danışayım dedim teşekkür ederim 😍

Son düzenleme:
Hiçbirşey olmamış gibi.. Zaten yorgun olan beyin karşı tarafı her türlü anlayamayacak.. Anlayışlı olması ablanızın yararına şu durumda.

Şu an hiçbir zorum yok ama öyle tatsızım ki biri bana ıncık cıncık özleme muhabbeti yapsa bi yürü git derim, yaşam zevkim o kadar bitik.
Adam bir de zor şartlarda. Mermisi, kurşunu, ölümü, çatışması var. Savaşmanın da sevişmenin de bir yeri zamanı var.

Dedim aynısını alışacak bunlara, onun ilk sevgilisi eşi oldu fikirleriniz neler bu durumlarda nr yapmalı

İşteyken dahada önemlisi operasyondayken eşini unutsun. Onlar artık sizin hayatta tanıdığınız insan değiller. Olmuyorlar. Olmamalılar.
Yanına geldiğinde sevgisini, ilgisini, ister vıcık vıcık talep etsin ister trip atsın ister sevsin koklasın. Orasını kendi bilir.
Ama adam canının derdindeyken bir zahmet aklının kalacağı tipler, aramalar yapmasın. Bu kadar basit.

:kızgın::kızgın::kızgın:Allah seni ve arkadaşlarını korusun , ayağınıza taş değmesin inşallah deyip dua etsin .....
Ciddi ciddi adamın onlarca erkeğin arasında , çatışmadan daha yeni çıkmış , yorulmuş , üşümüş ...
Prenses ablanız az ötede nazlansın . Benim erkek kardeşim de pöh idi bir zamanlar , bizim gelin de bugün beni aramadı öhüüüü diye ağlıyordu , artık gözüm dönüp ne dediysem şimdi ağzından Allah arkadaşlarının ve senin canını sağ etsin der 🙃

Hiçbirşey olmamış gibi.. Zaten yorgun olan beyin karşı cak.. Anlayışlı olması ablanızın yararına şu durumda.

Adam kesinlikle orada eşinin nazını çekecek durumda değil 😡
Ablanıza selam söyleyin benden .ben de asker eşiyim, kesinlikle eşine darılıp gücenmesin anlayışlı davransın onun şu an tek istediği biraz anlayış ,moral.
asker eşi olarak çok konuşamadığınız uzun saatler haber alamadığınızda nasıl davranıyorsunuz ablam okuyacak ve fikre ihtiyacı var teşekkürler:)

Selam hanımlar nasılsınız? Ablam yeni evlendi yaklaşık 2.5 ay oldu, 1 yıllık ilişkiden sonra, ablam ve eniştem görev yerleri farklı bu yaz tayin olursa biraraya gelecekler. Eniştem Hakkari de askeri personel ablamı düşünür hassastır ama dün bulunduğu yerde olaylar olmuş ve yoğun şekilde çalışıyormuş bugün eniştemle konuşmuş
eniştem ;dinlenemedim beynim yorgun toparlanamadım daha demiş ki karakolda kalması için çağrılmış
ablamda : konuşurken ben seni özledim sen özlemedin mi demiş, eniştemde - özleyecek durumda değilim zor durumdayız rol mü yapayım demiş seni seviyorum demiş telefonu kapatırken eniştem :) eniştem Çok doğrucu ve asker disiplini var. ablam ise çok hassas duygusal telefonu kapattıktan sonra ağlamış beni aradı sorusu şu ki? bu durumda nasıl davranmalı? Şu an eniştem psikolojik olarak yorgun anladığım kadarıyla ve ablam nasıl davranılmasını bilemiyorum diyor sizlere danışayım dedim teşekkür ederim 😍
Adam belki canının derdindeydi, ablan biraz anlayışlı olsun.. böyle giderse ablan çok yıpranır, enişteni de yıpratır.

Ablanızın ona destek ve moral vermesi gerekir. Adam ne şartlarda çalışıyordur. Aklı başında iki cümle kurabiliyorsa ablanız şükretsin. İnsan stres ve uykusuzluktan akıl ve ruh sağlığını korusun yeter der. Romantik beklentiler yerine ilgi ve anlayış göstermeli.

Back
X