• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Operasyondaki eş :(

Ablanda simarikliklarindan vazgecsin bence aşkommmm diye konusacak durumda degip belli ki adam

Şımarıklık yapmadı Ablamda yeni iyileşti hasta idi eşiyle birkaç gün konuşmamış tebessüm ederek ben seni çok özledim sende özledin mi demiş... Yani trip atayım diye değil öyle biri zaten değil aramadan eniştemi aramaz bile... Hasta ise söylemez bile aklı kalmasın diye... Teşekkür ederiz fikriniz için hepsi değerli ablam için

Ablanız Eniştenize karşı anlayışlı olmalı.Hiç kolay şeyler yaşamıyorlar.Hele ki ortalık karıştıysa daha da zor geçiyor günleri.O yüzden trip yerine daha yapıcı şeyler konuşmalı.

Ablanız Eniştenize karşı anlayışlı olmalı.Hiç kolay şeyler yaşamıyorlar.Hele ki ortalık karıştıysa daha da zor geçiyor günleri.O yüzden trip yerine daha yapıcı şeyler konuşmalı.

Zaten eşi evlenmeden önce diyordu belki sesimi duyamayacağın Günler olacak diye.. Teşekkür ederiz fikriniz için ☺️

Bizi en çok bizim anlamamız gerekirken yaptığınız yorum çok ağır olmuş.
Ki ablam sevdiği için evlendi evlenmeden önce de eşiyle tanışırken demişti ki keşke farklı bir işi olsaydı demişti ama seviyorum o yüzden evleneceğim demişti.. yorum çok haksızca oldu ama bu platforma göze alıp yazdırdı ablam zaten.. Teşekkür ederiz değerli yorumunuz için ☺️

Ablanda simarikliklarindan vazgecsin bence aşkommmm diye konusacak durumda degip belli ki adam
Sen neden bu kadar atarlandın aybalam :KK48: Valla herkes ablanıza yeteri kadar çemkirmiş ben bu ablaya soru sormaya geldim:KK48: Ben hastanede kırığı çürüğü olan bir hastayla ilgilenmem gerektiğinde bile açtığım telefonla nasıl konuştuğumu biliyorum. Önündeki adamın çığlıkları hiçkimse ve hiçbirşeye konsantre olmana izin vermiyor. Kaldı ki enişte beyin yaşadığı can korkusu hem kendi hem görev arkadaşları için. Harbiden ablanız darlamasın lütfen.

Sen sağlıklı ol hepinizin iyi olun diyeceği yere ablanız gerçekten beni özledin mi diyemi sormuş. Yaşi 15 falan heralde. Adam ne derdinde ablanız ne derdinde. Ben olsam kızar kendine gelmesini sağlardım

Konu sahibi sen benim kardeşim misin? Ben senin ablanım galiba 😍 sureklı özleme muhabbeti en sevdigim. Allah korusun eniştenizi insallah sag Salim kavusurlar

Selam hanımlar nasılsınız? Ablam yeni evlendi yaklaşık 2.5 ay oldu, 1 yıllık ilişkiden sonra, ablam ve eniştem görev yerleri farklı bu yaz tayin olursa biraraya gelecekler. Eniştem Hakkari de askeri personel ablamı düşünür hassastır ama dün bulunduğu yerde olaylar olmuş ve yoğun şekilde çalışıyormuş bugün eniştemle konuşmuş
eniştem ;dinlenemedim beynim yorgun toparlanamadım daha demiş ki karakolda kalması için çağrılmış
ablamda : konuşurken ben seni özledim sen özlemedin mi demiş, eniştemde - özleyecek durumda değilim zor durumdayız rol mü yapayım demiş seni seviyorum modun düşmesin beni düşünme düşünsende değişmeyeck buradaki durum demiş telefonu kapatırken eniştem :) eniştem Çok doğrucu ve asker disiplini var. ablam ise çok hassas duygusal telefonu kapattıktan sonra ağlamış beni aradı sorusu şu ki? bu durumda nasıl davranmalı? Şu an eniştem psikolojik olarak yorgun anladığım kadarıyla ve ablam nasıl davranılmasını bilemiyorum diyor sizlere danışayım dedim teşekkür ederim 😍
Adam kendını gayet guzel ıfade etmıs.Ablanız keşke daha duygusal bır adamla evlenseydı .

Yaşadığı duygusal boşluğu tahmin edebiliyorum. İlk başta ablanız gibi zorlanan ama sonradan alışan yakınlarım var. Ablanız da zamanla alışacaktır. Olabildiğince anlayışlı olmaya ve empati kurmaya çalışsın

Selam hanımlar nasılsınız? Ablam yeni evlendi yaklaşık 2.5 ay oldu, 1 yıllık ilişkiden sonra, ablam ve eniştem görev yerleri farklı bu yaz tayin olursa biraraya gelecekler. Eniştem Hakkari de askeri personel ablamı düşünür hassastır ama dün bulunduğu yerde olaylar olmuş ve yoğun şekilde çalışıyormuş bugün eniştemle konuşmuş
eniştem ;dinlenemedim beynim yorgun toparlanamadım daha demiş ki karakolda kalması için çağrılmış
ablamda : konuşurken ben seni özledim sen özlemedin mi demiş, eniştemde - özleyecek durumda değilim zor durumdayız rol mü yapayım demiş seni seviyorum modun düşmesin beni düşünme düşünsende değişmeyeck buradaki durum demiş telefonu kapatırken eniştem :) eniştem Çok doğrucu ve asker disiplini var. ablam ise çok hassas duygusal telefonu kapattıktan sonra ağlamış beni aradı sorusu şu ki? bu durumda nasıl davranmalı? Şu an eniştem psikolojik olarak yorgun anladığım kadarıyla ve ablam nasıl davranılmasını bilemiyorum diyor sizlere danışayım dedim teşekkür ederim 😍

Ablanız asker eşi olmaya uygun değil kusura bakmayın. Asker, polis eşlerinin biraz daha anlayışlı olması gerekiyor. Sonuçta ortada canı var değil mi?
bu yoruma katılıyorum. adam canının belki de emrindeki erlerinin canının derdinde ablanız romantizm kovalıyor. yeri zamanı mı allah aşkına?

eşimle daha evli değilken o doğudaydı bayağı da kötüydü olduğu yer. ses tonu, yorgunluğu, hali hep değişik olurdu. ben de darlamazdım onu adam benimle mi uğraşsın canıyla mı? ablanız biraz anlayışlı olmalı.

ablam eşinin asker olduğunu bilerek evlenmiş üzgünüm ama asker ve polis eşi olmak dışarıdan göründüğü kadar kolay değil adam canının derdine düşmüş ablanda o durumdaki adamdan ilgi bekliyor iltifat bekliyor. eşim düğünümüzun ertesi günü göreve gitti 7 ay sonra geldi ve bu süreç hâlâ devam ediyor tlf da sesini duymak onun iyi olduğunu bilmek bile yetiyor ablanız baştan kabullenip evlenmiş ablanız eşine anlayış gösterecek moral verecek

ablaniz telefonu kapatinca esinden duydugu sozler icin mi aglamiş ?

ablanız daha anlayışlı olsun kafi. evlenmeden önce az çok yaşanacak zorluklara kendini hazırlamış olması gerekiyordu aslında, ama sanırım tam olarak hazır değilmiş. zamanla alışacaktır eminim ki. bana sorsanız ben yapamazdım, asker eşi olmam çok zor ama ablanız bu yola girmişse alışacağının o da farkındadır diye düşünüyorum. eniştenize de kolaylıklar diliyorum. :)

Bende asker eşiyim.Ablaniz öncelikle kendisine bir meşgale bulsun.işe girip çalışabilir spor yapabilir hobi edinebilir.Hayatini kocası üzerine kurmasın.Sonra çok üzülür.Asker adam fazla ilgi sevmez.İşi stresli olur.Anlayışlı sabırlı güler yüzlü pozitif bir eş ister.Bol dua bol sabir Anlayış yeterli.Tartışma varsa bile uzaktayken telde olmaz.yan yana gelince trip mi atar.küser mi bilemem.Ama uzaktayken hele görevdeyken asla adamın dikkatini dağılmaması gerekir.Mutluluklar dilerim

Allah baslarimizdan ekaik etmesin. Bu dunyadaki en onurlu gururlu mesleklerden biridir. Ama cok net konusacagim simdi cikar yooooo benim esim dunyalar iyisi cok melek gibidiri diyenler. Ama bir askerin 10 yildir hayatindaki esi ve genel olarak bunlarin icindeki biri olarak diyorumki normal degiller. Evlenende gidiyo kafa.gittigimiz dogu gorevleri degil evdeki davranislari adamlarin. Hep sinirli ofke kontrollero olmayan adamlar bunlar. Ne dugunlere gidebiliyosun ne cenazelere. Ailedende uzaksin hep gurbetlere. Degermi ben dunyaya bir kere daha gelsem annem babamdan uzaga gitmezdim bunlarin yasliligida var. Birakmazdim net yakina evlenirdim.askerlerin genc hali iyide olsa uzayan yillarda orta yaslari yada en kotu emeklisinde bile mutlaka sorun cikmistir.ablan kendini uzmesin yani beni seviyormu sevmiyormu kafayi yer yoksa.

birde burada aldatma hikayelerini duuyunca sanıyorki konuşmadığımızda acaba aklı başkasına kayar mı asker polisler aldatır diye genelleniyor ya ..sanırım enişteme bana belli etmese de bunu da düşünüyor. uzaklar bir de birbirlerinden. o yüzden öyle saçma soruyuda sormuştur.. çok teşekkürler..:)
Askerler cok cok nadir aldatir bu arada. Ortaya cikarsa meslekten ediliyorlar. Polisleri bilmem ama askeriyede genelde olmaz cok nadir.

Back
X