operatif histereskopi

nill85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
296
76
98
Muğla
Arkadaşlar mrb.15 gün önce operatif histereskopi oldum.doktorum bana rahim tekrar yapışmasın diye cyclo progynova verdi ilacım bitmek üzere.fakat 15 gündür kanamam hiç kesilmedi.bazen az bazen de geri artıyor.doktorumu aradım ilacını kesemeyiz dedi doktorum adanada olduğu için istediğim zaman yanına gidemiyorum.sizce bu kanamalar normalmi?

Normal. Rahat olun. Aynılarını yaşadım. Aynı ilacı kullandım. Sonlara doğru kanamanız kesilip ilaç bitince tekrar başlayacak. Bazen çok yoğun kanamanız da olabilir panik yapmayın

ama benim adet tarihim 4 hazirandı ben adet olmadımmı yani şimdi acaba
İlaçtan ötürü değişiyor. Ben öyle hatırlıyorum. Şimdi yaşadığınız adet kanaması değil. Tarihleriniz sonraki adet döneminde düzene girecek. Ben üst üste 3 defa operasyon geçirdiğim için 3-4 ay sürmüştü adetlerimin düzene girmesi. Şöyle bişey var yalnız bana cyclo bitimine 1 hafta kala progestan başlamıştı reglim onunla da alakalı gelmiş olabilir

canım sana bişey sorsam sen cylo yu bir kutumu kullandın doktor bi kutu daha verirmi acaba
Bana 1 kutu vermişti. Onun bitmesine 1 hafta kala progestan başla demişti. İlaçlar bitince adet başlangıcında kontrol için randevu almıştım.

benimki farklı o zaman bana adetin bitince gel dedi şuan kanamam öle bir attıki ayakta gezemiyorum 23 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…