Arkadaşlar mrb.15 gün önce operatif histereskopi oldum.doktorum bana rahim tekrar yapışmasın diye cyclo progynova verdi ilacım bitmek üzere.fakat 15 gündür kanamam hiç kesilmedi.bazen az bazen de geri artıyor.doktorumu aradım ilacını kesemeyiz dedi doktorum adanada olduğu için istediğim zaman yanına gidemiyorum.sizce bu kanamalar normalmi?
Arkadaşlar mrb.15 gün önce operatif histereskopi oldum.doktorum bana rahim tekrar yapışmasın diye cyclo progynova verdi ilacım bitmek üzere.fakat 15 gündür kanamam hiç kesilmedi.bazen az bazen de geri artıyor.doktorumu aradım ilacını kesemeyiz dedi doktorum adanada olduğu için istediğim zaman yanına gidemiyorum.sizce bu kanamalar normalmi?
Normal. Rahat olun. Aynılarını yaşadım. Aynı ilacı kullandım. Sonlara doğru kanamanız kesilip ilaç bitince tekrar başlayacak. Bazen çok yoğun kanamanız da olabilir panik yapmayın
İlaçtan ötürü değişiyor. Ben öyle hatırlıyorum. Şimdi yaşadığınız adet kanaması değil. Tarihleriniz sonraki adet döneminde düzene girecek. Ben üst üste 3 defa operasyon geçirdiğim için 3-4 ay sürmüştü adetlerimin düzene girmesi. Şöyle bişey var yalnız bana cyclo bitimine 1 hafta kala progestan başlamıştı reglim onunla da alakalı gelmiş olabilir