özlemd,sanırım seninle aynı zamanlarda bu operasyonu geçirmişiz.evet benim doktorum da ameliyat sonrası normal hayatıma dönebileceğimi söyledi.1 hafta lekelenme tarzında kanama oldu.normalde 1-2 gün öncesinde adet görmem gerekiyordu ama sadece azıcık kahverengi bir lekelenmem oldu ve hala adet olamadım.bu yapışıklık çok can sıkıcı bir durum.tekrar etmesinden çok korkuyorum.bu arada doktorum ameliyatın iyi geçtiğini söyledi ve bana spiral takmadı.bu da kafamda bir soru işareti olarak kaldı.spiral olmadığı için tekrar yapışıklık olmasından çok endişeleniyorum.doktorum adetin bitince gel demişti,ama ben hala adet olamadım..sanırım muayene ve sonrasında hsg çekilecek.biz aşılamayı süreyi kısaltmak için istiyoruz.yoksa histeroskopi sonrası aşılama olcak diye bir şart yok..bu arada benim histeroskopi olmamın nedeni,daha önce 8.haftada bebeği kaybetmiştim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.bu kürtajdan dolayı rahimde yapışıklık oldu..dilerim hepimiz bir an önce sağlığımıza kavuşur ve sorunsuz hamilelik yaşarız..