- Konu Sahibi mayflowers
-
çok teşekkür ederim zeynep....şuan o kadar stresliyim ki sana anlatamam büyük ihtimalle haftaya salı günü olucamacı falan duymayacağımı biliyorum ama şu ayılıp bayılmak yokmu nasıl bir duygu onu hiç bilmiyorummm beni strese sokan kısmıda en çok o ayılırken kendine kolay geldinmi? mide bulantısı kusma falan oluyormu? ayılmak zor mu? sen ne için histeroskopi olmuştun?[/QUOT
rica ederim..bayılma işini fazla kafana takma..birşey hissetmiyorsun,uyuyorsun gibi..ayılırken de çok kolay kendime geldim..uyandırırken isminle sesleniyorlar..derin bir uykdan uyanmış gibi hissediyorsun..ben de ne mide bulantısı ne de kusma oldu..zaten bu yüzden ameliyat öncesi aç susuz gidiyorsun..ayıldıktan sonra da 2 saat kadar bişey yemiyorsun.zaten açlık tokluk hissetmiyor insan..ben, 2008'de bebeğin kalp atımının durması nedeniyle kürtaj olmuştum-ki kürtajın hatalı olduğuna inanıyorum..bundan sonrasında yapışıklık oluşmuş onun için histeroskopi oldum..tekrar geçmiş olsun.
kızlar benim kardeşim mayısta bursa da operatif histeroskopi oldu 2 kürtaj yüzünden yapışıklıklar varmış. operasyon sonrasında balon takıldı ilaç kullandı ama yine adet göremedi şimdi yine his. yapalım deişm doktor. ama kardeşim kendi doktoruna gitmiş tekrar ve o da his. gerek yok hsg yapalım 2 aylık spral takalım demiş. kardeşimin hiç bebeği yok histeroskopiden sonra kısa süreli spral takılan var mı çok endişeliyiz
merhaba arkadaşlar
1,5 ay önce bende histeroskopi oldum, hiç bir rahatsızlığım olmadı zor bir ameliyat değil sanırım... ben en çok bu operasyonun bebeklerimin tutunmasında faydası olacak mı onu merak ediyorum...
ben yücel beye bu konuda güveniyorum inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir gebelik geçiririm inşallah...
yücel bey ameliyat sonrası yaptığı operasyonu gösteren bir CD veriyor ve yaptığı tüm işlemleri izliyorsunuz.. içiniz rahat olsun gerek olmasa yapmaz bana göre...
ben 3 bebek kaybettim.. 2. gebeliğimde daha 3,5 haftalıkken kanamalarım başladı bebişim 8,5 haftaya kadar dayanabildi... 4,5 haftalıkken kanamalar nedeniyle ayrıntılı ulturosona girdim ve oradaki ulturosonu yapan doktor.. bebek çok üste yerleşmiş hem senin rahmin V şeklinde bu gebeliğin yakından takip edilmesi gerek dikkat edin demişti... ama ne ben nede kadın doğum doktorum bunu anlamadı dikkate almadı ....
üçüncü bebeğimide kaybettikten sonra (1 yıl geçti üzerinden) 1,5 au önce yücel bey e gittim histeroskopi önerdi tereddütsüz tamam dedim... yeni reglimde geçtiği için 3-4 gün sonra hemen yapıldı histeroskopi... ve yücel beyde bu V şeklinin farkına varmış ve o V olan kısmı almış.. CD de hepsi görünüyor... keşke 2. bebeğimde ultrosonu yapan doktorun V şekli uyarısını diğer doktorumda anlasa ve görseydi ve 3. bebişimide kaybetmeseydim... Yücel bey işinde uzman bence güvenin kendisine ... bir de ultrosonda herşey net değil histeroskopi çok daha farklı teknoloji ilerledikçe bundan faydalanmak gerek...
zeynep 2. histeroskopi ye karar vermişsin için rahat olsun canım.. benim bir arkadasım 2 kez ameliyat olmuş ve 8 yıldır özlemle beklediği bebeğine kavuşmuş.. 2. ameliyattan 1 ay sonra hamile kalmış doğal yollarla ve bebeği 10 aylıkken 2. bebeğini Dünya ya getirdi....
histeroskopi ile ilgili birşey sormak isterseniz seve seve cevaplarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?