- Konu Sahibi mayflowers
-
merhabalar.ben de iki defa başarısız tüp bebek denemesi geçirdim.umut tüp bebek merkezinin hastasıyım.doktorum şimdi bana histeroskopi olması gerektiğini söyledi .ancak ben tüp bebek için denkleştirdiğim ksıtlı mali gücüm var.hanımlar bana yazarsanız sevinirim daha uygun fiyatlarla histeroskopi yaptıracagım yerler biliyor musunuz tavsiye edermisiniz.lutfen bana yardım edin
mrb..geçmiş olsun öncelikle..sendeki rahim içi zar değil öyle bişe yok zaten rahim içi perde o.uterin septum..hiteroskopide alıyorlar onu.bende de vardı yeni oldum,tüplerin ikiside kapalı olduğu için laparoskopide oldum onlarıda açtılar..herşey normal yani..evet hastaneye yatma olayı beni de sıkmıştı lavman falan ama ameliyattan sonra kovsalar da gidemezdim sondalar falan zor olmuştu,ertesi gün iyi oldum sonuca değdi..Merhabalar, ben haftaya cuma operatif histeroskopi olacağım, Uterus Septus denilen Rahim İçi Zar diye bilinen bir oluşum mevcut bende, epey de ilerlemiş, bunun alınması gerekiyor ki hamile olduğumda düşük olmasın. Eskişehir Tıp Fakültesi'nde ameliyatım olacak. Doktorum ameliyat öncesi tetkikler için 1 gün önceden hastaneye yatmam gerektiğini bildirdi, ameliyat günü de taburcu olabilirsin dedi. Operasyondan 15 gün sonra rahime su verilecekmiş ki yapışma olmasın, spiral takılmayacağını da söyledi doktor. 1 gün önceden hastanede kalma işi beni çok rahatsız etti, ben kendimi yatış olmayacak diye hazırlamıştım, çok kıl biir kişi olduğum içim nevresimimi yastığımı alıp gitmeyi düşünüyorumOperasyon için çok endişeliyim, umarım sıkıntı yaşamam, merak ettiğim bir soru var, operasyon sırasında laparoskopi de oluyor mu ve de operasyondan önce lahman yapılıyor mu? Konu ile ilgili olarak bilgili ve de deneyimli arkadaşlar yorumlarınızı rica ediyorum...
mrb..geçmiş olsun öncelikle..sendeki rahim içi zar değil öyle bişe yok zaten rahim içi perde o.uterin septum..hiteroskopide alıyorlar onu.bende de vardı yeni oldum,tüplerin ikiside kapalı olduğu için laparoskopide oldum onlarıda açtılar..herşey normal yani..evet hastaneye yatma olayı beni de sıkmıştı lavman falan ama ameliyattan sonra kovsalar da gidemezdim sondalar falan zor olmuştu,ertesi gün iyi oldum sonuca değdi..
hiç korkma desemde boş o stres oluyor,ben korkmadım meraktan ne olacak diye,ameliyatın sabahsa yaşadın ben 11.30 da girdim öldüm açlıktan gece 12 den sonra bişey yemiyosun 2 defa lavman yapıyosun gece 12 de birde sabah 6 da ben sabaha kadar tuvalete gittiğim için 2.lavmanı yapmadım..onuda yapacak biri olsun yanında kendin yapamıyosun..benim histeroskopi hiç hesapta yoktu laparoskopi yaparken görmüşler..ameliyat sonrası kalmayı kafana takma ben yalvardım dr ameliyat öncesi çıkmak için sonra haklıymış dr dedim.yalnız ameliyattan karın ağrısıyla uyanıyosun ağrı kesici verince tekrar uyuyosun,inan kuş gibi oluyosun o yük sırtından gidiyor..sonda olmaması mümkün değil ilk başta yürüyemiyosun,hem daha iyi oluyor tuvalate gitme derdin yok..şimdiden çok geçmiş olsun nerde ve paralı mı oluyosun bu arada..merhabalar, çok teşekkür ederim. Ameliyat öncesi tetkikler için dün hastanedeydim, doktor ile görüştüm, çok rahatladım, sondalık bir durum olmayacakmış, yatış için ise gece izinli olarak çıkartabileceklerini söylediler, ama net değil tabi, anestezi doktoruna bağlı. Cuma ameliyatım var, çok korkuyorum, bir an öce bitse de kurtulsam.
hiç korkma desemde boş o stres oluyor,ben korkmadım meraktan ne olacak diye,ameliyatın sabahsa yaşadın ben 11.30 da girdim öldüm açlıktan gece 12 den sonra bişey yemiyosun 2 defa lavman yapıyosun gece 12 de birde sabah 6 da ben sabaha kadar tuvalete gittiğim için 2.lavmanı yapmadım..onuda yapacak biri olsun yanında kendin yapamıyosun..benim histeroskopi hiç hesapta yoktu laparoskopi yaparken görmüşler..ameliyat sonrası kalmayı kafana takma ben yalvardım dr ameliyat öncesi çıkmak için sonra haklıymış dr dedim.yalnız ameliyattan karın ağrısıyla uyanıyosun ağrı kesici verince tekrar uyuyosun,inan kuş gibi oluyosun o yük sırtından gidiyor..sonda olmaması mümkün değil ilk başta yürüyemiyosun,hem daha iyi oluyor tuvalate gitme derdin yok..şimdiden çok geçmiş olsun nerde ve paralı mı oluyosun bu arada..
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...oldum, bitti, kurtuldumsabah 07:30 da maliyathaneye alındım, 09:00 da bayılttılar beni, 1,5 saatlik bekleyiş çok zor ve de dayanılmaz oldu benim için. gülerek neşe içinde uyandım, ağrım ve de bulantım vardı, söyledim hemen, yarım saate hepsi geçti, aynı gün akşam taburcu oldum. ilk gün çok kanamam oldu, şimdi ise su geliyor sürekli, çok açık pembe gibi rengi var. arada bir sancım oluyor, bir de hiç geçmeyen baş ağrım var. ama çok iyiyim, gerçekten korkulacak birşey yokmuş. bu arada lavman yapmadım. sonda vardı tabi ama ne takıldığını ne de çıkartıldğını biliyorum, neden biliyorsun dersen, hemşire ameliyat öncesi gerekecek tüm malzemeleri verdi, içinde sonda da vardı
osmangazi üniversitesi tıp fakültesinde oldum ameliyatı. önce doktorun muayenehanesine gittim, orada muayene oldum ve ameliyat gününü belirledik. gittiğim doktor prof. ve bu işte gerçekten uzman, sadece iyi bir cerrah değil, çok da insancıl ve hasta psikolojisinden anlayan anlayışlı bir hoca, ameliyata kendisinn girmesini istediğim için tabiki ücretli oldu. sadece histereskopi oldu, laparoskopi olmadı bende.
kızlar ben de perşembe günü histereskopi olacağım, ertesi gün işe gidebildiniz mi?
tüm histereskopi olan arkadaşlara geçmiş olsun. ben de dün oldum uzun araştırmalardan sonmra mustafa bahçecide karar kıldım. fiyatlar biraz yüksek ama heryerde öyle. önce muayene oldum mustafa beye.muayene ücreti 300. hemen ertesi güne alalım dedi, zaten benim de niyetim buydu. benim problemim polipti, ara kanama ve gebe kalamama şikayetim vardı. 1275 histereskopi ücreti 150 de çıkan polipleri patolojiye yollayacaklar onun ücreti. şu anlık 1 750 gibi oldu ama mart sonu tekrar muayene gideceğim artı 300 olacak.geçmiş olsun,ertesi gün zor olur bir-iki gün en azından, dinlenmen gerek..vücut ve psikolojin için..kanama da oluyor biraz..ama illaki gitmek istiyorm dersen gidebilirsin,rapora gerek duymuyorlar doktorlar..
loneliness,bir şey sormak istiyorum,ameliyatın bahçeciemi yapıldı yoksa umut'tamı?bahçecideki dr.bana histeroskopinin orada yapılamadığını umut'ta yapıldığını söylemişti.aklım karıştı yani..
çok geçmiş olsun canım,kurtuldun bitti..seninki benimkinden hafif geçmiş,benim laparoskopiden galiba..baş ağrın yaşadığn stresten,ağrı kesiciyle geçer..sonuç bşarılıydı umarm yazmamışsın..sadece perde vardı değilmi..kaç yıllık evliydin yaş kaçtı bu arada..burd doç.girince ameliyata 1000tl prof. Ne kadar merak ettim..şimdi hamilelik için engel kalmadı dimi dr söyledimi artık normal yolla kalabilirsin diye..bana ameliyat sonrası ilk onu söylemişti,ağlamştm sevinçten..acil şifalar..
kızlar ben de perşembe günü histereskopi olacağım, ertesi gün işe gidebildiniz mi?
biraz geç oldu amaBen ertesi gün gidemedim işe, ameliyatım cuma günüydü, pazartesi işe gittim ama öğlene kadar durabildim, öğleden sonra tekrar eve geçtim. Bol bol dinlen ve de en önemlisi üşütme, ağrılar oluyor ve de su geliyor sakın korkma normal şeyler. çok geçmiş olsun...
histeroskopi nasıl oluyor zor bi operosyonmu korkuyorum cvp yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?