Öpmek ve koku :)

evet bencede her zaman temkinli olmakta fayda var
ama her zamanda şüpheyle yaklaşıp bi çuval incirde berabt edilebilir
o yüzden canım bunlar güzel şeyler tadını çıkar doya doya zaten gerçek aşksa ki bana ööle geldi devamı ve dahası gelecektir
kaderiniz bir olsun inş..

Kesinlikle dikkatli oluyorum canım ama onların lafınada inanıp bi çuval incirini berbat edemem dediğin gibi :)
Daha 5 günlük bir tanışma o yüzden korkuyorum bana dediki hayatıma hoşgeldin,Allah aramızdaki bu muhabbetmi ömür boyu daim kılsın inş dedii. Amiin canım inş dedim :) Hiç aklımda yokken aşık olduum :) Amiiin :)

Bi insanı seviyosan ve 'O' anın bitmesini hiç istemiyosan böyle bi harekette bulunursun, öyle bişey ki anlatamadım ki :69: Hakkınızda hayırlısı olur İnşallah Canım.. Çok tatlıdır o ilk günler, tatlı heyecanlar :103: Tadını çıkar :34:

Şuan bulundugum harekete bnde anlam veremedmm :) Amin canım hayırlısı :)

Kesinlikle dikkatli oluyorum canım ama onların lafınada inanıp bi çuval incirini berbat edemem dediğin gibi :)
Daha 5 günlük bir tanışma o yüzden korkuyorum bana dediki hayatıma hoşgeldin,Allah aramızdaki bu muhabbetmi ömür boyu daim kılsın inş dedii. Amiin canım inş dedim :) Hiç aklımda yokken aşık olduum :) Amiiin :)

Allahım daha güzel günler yaşatsın inş daha güzel konularını okuyalım canım :16:
aşk güzel yaaa bak şimdi haykırasım geldi benim de :9:

Annem önce koklar sonra öper çok sevgiden ileri geliyor. Erkek arkadaşımda bazen öyle yapar. :10:

ah ah anılarım canlandı. bunlar guzel seyler. kıymetını bılmek lazım..:31:

Ben kıymet biliyoruum canım ama arkadaşlarım hemen güvenmemem gerektigini falan söylüyor ya çok bunaldım tam mutluyum derken çevremdekilrin yorumundan üzülüyrm :S :43: Amaa seviyoruum ben onuu :69:

Ben de okumuştum bir erkek muhabbetinde erkek severse koklayarak içine çeke çeke öpermiş umarım samimidir ve darısı başımıza :))

ah ah cumartesi günü benimkide beni aynen kokumu icine cekerek öptü :16:

hic bitmesin böyle öpücükler :16:

oy oyy öpülmenin en güzel anı seni böyle misss gibi içine çekerek hissederek öpmesi huhuvvvv :))

belli değil o da bende yoğun çalışıyoruz ama ben genelde onun boş zamanlarına uyuyorum cnm..siz?

aynen bizde öyle. bende genelde onun bos zamanlarina uyuyorum :) yasin kac bu arada? nezamandir cikiyorsunuz?

Back
X