optikçi çocuk

Kızlar bugün telefonda kuzenimle konuştum.Burhan seni sordu geçen gün bana dedi.Burhan kim dedim.Gözlükçüde çalışan sana gözlük satan arkadaşım yok mu hani o işte dedi adı burhan onun dedi.Ne sordu dedim.Yaşını falan filan sordu dedi.Bu çocuğun amacı ne sizce ? Kuzenime soruyor herşeyi.Ona sorarak emin mi olmaya çalışıyor ? Bilgi mi topluyor hakkımda ? Benimle konuşmuyor da.

begenisi varsa madem ki kuzenini tanıyormus onu araya sokarak adım atabilir.

Son düzenleme:
begenisi varsa madem ki kuzenini tanıyormus onu araya sokarak adım atabilir.

Bilemiyorum canım bende ne yapmaya çalıştığını.Yok çok fazla gitmiyorum zaten arada bi gidiyorum.Bekliyorum canım.Ama inşallah bi adım atmaya çalışıyordur.

Kızlar ben bu çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabilirim ? Kuzenine sor ağzını ara falan demeyin öyle birden bire soramam kuzenime gidip çocuğa söylemesini istemiyorum.

facebook adresini biliyorsan ekle bence canım, eğer hoşlanıyorsa devamı gelir zaten.

konunu okudum baştan sona... bence optikçi çocuğun sana ilgisi var :) yaşını filan sorduğuna göre merak ediyor seni...

kuzeninin facesinden baksan belki çıkar ismi... onun dışında dükkanın önünden sık geçmeye çalış... yada birşey sormak için dükkana gir...(şu gözlüğün fiyatı ne kadar, deneyebilir miyim vs..)

benim aklıma gelenler bunlar tatlım... hadi kolay gelsin sana :)

Teşekkür ederim canım okuduğun için. İnşallah öyledir yaa inan ki çok istiyorum öyle olmasını.Sık geçiyorum zaten canım.O dediklerini sordum canım çoktan başka da bişey kalmadı soracak.

Kızlar bugün gözlükçüye gittim. Çocuk karşıladı falan beni arkadaşım gözlük alcak fiyatlarını sorucaktım dedim.Oda ilgilendi söyledi falan böyle böyle diye.Sonra çocuğa dedim benden bıkmadınız mı dimi dedim gülümseyerek oda yok estağfurullah neden bıkalım olur mu öyle şey dedi.Bende son zamanlarda çok geldim yaa ondan dedim.Yok aksine memnun oluyoruz falan dedi. :)

Kızlar yolda karşılaştık bugün onunla. Merhaba dedi. Bende merhaba naber falan dedim. İyi senden dedi. Bende iyiyim bende falan neyse görüşürüz sonra dedim. O da görüşürüz dedi. Tam gidiyordum ki arkamdan seslendi. Şey gözlük almaya gelmediniz dedi. Bende arkadaşımın durumu biraz sıkışıkmış bayramdan sonra gelicez yada öbür ay fiyatlarını sormuştum ama kusura bakma dedim. Yok önemli değil dedi. Güldü falan. Bende hoşçakal görüşürüz dedim ve gittim. O da aynı şekilde. Bu çocuk hoşlanıyor mu acaba benden ?

Son düzenleme:
Kızlar bugün gözlükçüye gittim. Ama gitmek için gerçekten bi sebebim vardı. Gözlüğümün camı çıktı onu yaptırmak için gittim. Merhaba kolay gelsin dedim. O da merhaba hoşgeldin dedi. Hoşbulduk nasılsın dedim. İyiyim sen falan dedi. Sonra dedim böyle böyle gözlüğümü verdim. Biraz otur bekle dedi. Oturdum bekledim bi süre. Sonra yaptı getirdi gözlüğümü. Konuştuk falan biraz. Sonra iyi bayramlar sana teşekkür ederim görüşürüz dedim. O da aynılarını söyledi. Tokalaştık. Gittim sonra. Nası anlıcam ben bu çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını ? Sevgilisinin olup olmadığını ? Kuzenine sor demeyin soramam çünkü gidip hemen ona yetiştirir. Çocuğun havalara girmesini istemiyorum beni soruyormuş falan diye. Arkadaşıma anlattım. Kızım onun sevgilisi var bence yoksa şimdiye kadar numaranı isterdi adını sorardı o bence seni arkadaş olarak görüyor dedi. Çok moralim bozuldu. Ne yapayım ben şimdi ? Bi akıl verin yaa lütfen.

Canım banada arkadaşının söylediği gibi geldi Numaranı muhakkak isterdi diye düşündüm ama belkide çekingen biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…