Canım banada arkadaşının söylediği gibi geldiNumaranı muhakkak isterdi diye düşündüm ama belkide çekingen biridir.
Adım atma bence ondan iyice emin olmadan
buna benzer bişey geldi başıma, okuyunca çok hoşuma gitti :))
benimki eczacıda çalışıyo. annemin sürekli gittiği bi eczanede. çocukla arası baya iyi annemin.
ayten abla senin kızın vardı di mi falan demiş. ben okuyodum o zaman memleketimde değildim.
gelince gelsin buraya falan diyomuş anneme.
sonra ben okulu bitirdim geldim falan. bi kaç kez gerçekten ilaç almak için gittim eczaneye.
aynen senin dediğin gibi ilgilenmeler, hoşgeldin nasılsınlar falan :))
hoş çocuk allah için.
annemden numaramı falan almış. benden isteyemedi :))
bi kaç kez aradı ama işin ilginç yanı hiç görüşelim falan demedi. belki de cesaret edemedi bilmiyorum.
aramızda bişey olmadı yani kaldı öyle o mesele.
yani numara istemek öyle kolay bişey değil bence :)) kesin isterdi falan demiş kuzenin ama belki de çocuk çalıştığı ortamda cesaret edemedi böyle bişeye. numara istememesi sevgilisi oldugunu göstermez ki...
ya oraya gidince işlem için numaranı söylemek falan gerekmiyo mu hiç? öyle bir anda numaranı söyledikten sonra "benim de böyle bi numaram var işte" falan deyip işi şakaya vurabilirsin. eşek değilse anlar :))
Karşılaşmışsınız sence ilgisi varmıydı sana karşı ? Eğer ki ilgisi olduğundan eminsen sende ona karşı ilgili olduğunu gösterebilirsin.
O gösteriyor da sen göstermiyorsan senden yana korkusu olabilir derim.
Ama emin değilsen dur bekle derim belki sevgilisi vardır.
Sen zor durumda kalabilirsin.
Öncelikle hayatında biri olup olmadığını öğren. Kuzenin erkek mi ? Şahsen benim kuzenlerim olsa çocuğa söyleyeceklerinden korkmam , kuzenin seni küçük düşürmek istemez ki . Ama sana kızıp kızmayacağını sen bilirsin. Ben dayımın oğluna bir arkadaşını sorsam ki aynı yaştayızdır kuzenlerimin hepsiyle sanane kızım koparttırma kafanı derler soruma cevap vermezler
Aslına bakarsan baktın ki sevgilisi yok at adımı ne kaybedersin ki. Bak o sormuş seni kuzenine , sende kuzenin ağzından anlamayacağı şekilde laf alabilirsin. Mesela işte bir şekilde laf aç , konuyu bu çalışanlar nasıl kız arkadaşlarına zaman ayırıyorlar anlamıyoruma getirip senin arkadaşına da yazık hep eczane de sevgili yapmaya zaman bulamıyordur dersen dalga geçer gibi bişey söyler muhakkakArtık kıvırtma işi sana kalmış .
Beni düşündüren sadece karşılaştığınız da falan numara istememiş olması. Ona da 2 şekilde açıklama getirebiliyorum tatlım ya çok çekingen senden emin olamıyor sen kendini belli edemiyorsun , yada biri var onun hayatında.
Tavsiyem hayatında biri olup olmadığını öğrenip ona göre bir plan yapman
randomlife senin eczacı hiç de çekingen değilmiş . Annenden numara isteyebilen biri nasıl çekingen olabilir ki anlayamadım vallahi.
tatlım numaranı istememesi çok normal... nasıl isteyebilir ki bi düşün daha adını bile bilmiyor. komik olurdu yani.. bence o da senden emin olamıyordur. belki çıktığın filan olduğunu bile düşünüyor olabilir tıpkı senin gibi.. sen gene muhabbet etmeye devam et. biraz daha samimiyeti arttır. aslında facebooktan onu bi bulsan işin çok kolaylaşıcak.. ne yap et, adını soyadını filan öğren cnm
Kuzenine yaşını sorduğuna göre adını da öğrenmiştir bence :)
Bir haber olursa yaz he
Bir kere kuzenime sordum oda çocuğa yetiştirdi çocuğa mahcup oldum demişsiniz ne sordunuz çocuk hakkında sevgilisi varmı kaç yaşında nasıl biri vs..
birde şu ihtimal var kuzeniniz çocuğa sizin onu sorduğunu söyleyince sizin onunla ilgilendiğini anlamıştır ya kaçan kovalanır taktiğini uyguluyordur yada sizden hoşlanmadığı için muhabbeti ilerletmek istemiyordur
ya ben de merak ettim yok mu gelişme :) ama bayram ya kapalıdır optikçiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?