optikçi çocuk

Kızlar, biliyorum bana kızıcaksınız, garipsiceksiniz, saçmalıyorsun diceksiniz ama, ben sorucam yine de. Bugün, onun çalıştığı dükkanın önünden geçtim, yani gözlükçünün önünden, baktım, oda bana baktı, gördü beni, gülümsedi, bende gülümsedim ve el salladım, oda salladı, sizce bu çocuk benim hakkımda bu kız bana asılıyor mu falan diye düşünmemiştir dimi el salladım diye ? Sorum, biraz garip gelebilir, biliyorum ama size bi sorayım dedim, eve geldiğimden beri düşünüp duruyorum bunu.

kız hala ayarlayamadın mı sen bu çocuğu :))))

Sabret bitanem,
ilk adimi onun atmasini bekle.
Kendini agirdan sat, hemen herkesin ustune atlayan biri sanmasin,
Kavgada felan sen pesime dustun felan diye basina kakar erkek milleti.

cnm eger bu cocugun eger sana ilgisi olsaydi ,bu zamana kadar ne yapar ne eder bisekilde sana ulasmaya calisirdi..yada numarani isterdi...neyi beklesi ki??o erkek..sen bayansin...senden mi beklicek ilk adiimi???belkide kuzeninle arkadas diye cekiniyodur oda olabilir...
simdi seni kuzenine sormus ya bu..kac yasinda falan diye...sor bakalim kuzenine"allah allah bu beni sana niye soruyo...asiliyo mu ki bana"de sakaaya vurarak tabiki..bakalim kuzenin ne dicek...
bol sanslar güzelim...bende merak ettim simdi bunun sonunu

Konu başlığına fena güldüüm yalnız Optikçi çocuk diyince meseleyi anladım. Ya bi sevgilisi var uzun süren bi ilişki artık heyecan kalmamış, ya sevgilisi var ama gözü dışarda, ya sevgilisi yok senden hoşlanmıyo yada en son ihtimal çok utangaç Bana sorarsan hoşlansa gelir mutlaka konuşurdu. Sende ilgini belli etmişsin zaten. Daha fazla üsteleme , önemseme elinden kaçırdıgını anlarsa gerçektende hoşlanıyosa mutlaka gelir Yok hiçbiri değilse zaten hiç olmadığına sevin.

Evet canım haklısın, bende aynen senin gibi düşünüyorum. Kuzenime sorucam ama çekiniyorum, bi keresinde sormuştum, hemen lafı çocuğa mı yazıyorsun oldu, o yüzden sormak istemiyorum.

Üstelemiyorum canım zaten, evet bende düşündüm, yaa sevgilisi var, yaa benden hoşlanmadı yada ayrıldı, unutamadı eski sevgilisini diye düşünüyorum. Gözünün dışarda olduğunu sanmıyorum canım yaa, öyle bi çocuk değil, utangaç olabilir evet, kendisi de öyle bişeyler söylemişti zaten, acaba oda benim sevgilim vardır diye düşünüyor, ondan mı adım atmıyor, benden bekliyor ilk adımı, neyse zamanla görücez bakalım neler olucak, neler biticek.

rosemaryy yıne mı optıkcı cocuk

Evet canım yine o, hem dur daha bişey olmadı ki, yine mi diyorsun kız, bi olsun önce, sonra dersin. Hem bugün yine gördüm ben bunu, yanında bi arkadaşı vardı, konuşuyorlardı, bende selam verdim, oda verdi, ama konuşmadık, sonra arkadaşıyla birbirlerine bakıp gülümsediler, sonra bana baktılar, ne anlama geliyor ki bu ?

yavrum bosver bu cocugu senı ne kadar uzdu hala elde etmeye mı cabalıyorsun yazkk sana ya emegıne duygularına yazık bu erkeklerın sagı solu bellı olmaz cnm kımbılır neye gulmustr sn agırdan sat kendını hıc slm vermeseydn keske o konusmak ıstıyorsa gelsn konussun slm versın

Kız, o bu değil, ilahi yaa, çok güldürdün beni özge, çok sağol canım, bu başka bi çocuk, o diğeriyle bi ilgisi yok, o eski sevgilim canım benim, bu çocukla yeni tanıştım.

Kız, o bu değil, ilahi yaa, çok güldürdün beni özge, çok sağol canım, bu başka bi çocuk, o diğeriyle bi ilgisi yok, o eski sevgilim canım benim, bu çocukla yeni tanıştım.

hmm ıyı o zaman bak sevındım smdı cnm
bnde dedım bu kız yıne nerden gıttı buldu o delıyı :)
ıyı yapmıssın da anlat bakalım kımdır nedır neyın nesıdır

hmm ıyı o zaman bak sevındım smdı cnm
bnde dedım bu kız yıne nerden gıttı buldu o delıyı :)
ıyı yapmıssın da anlat bakalım kımdır nedır neyın nesıdır

Sağol canım, yok yok o değil canım dediğim gibi bu başka, o bitti artık tamamen. Nesini anlatayım canım, işte gözlükçüde çalışıyor, kuzenimin arkadaşı falan, çocuğun adından başka hakkında hiç bişey bilmiyorum ki.

senın dıgerıde gozlukcude calısmıyormuydu :)

Yaa kızlar, bu çocuk çok utangaç ve çekingen, ne yapmam lazım onu cesaretlendirmek için, harekete geçirmek, işaret vermek için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…