Opu işlemine geri sayı başladı :)

Insallah yoktur canim kistin ama ucreti pek anlayamadim ya ne icin ucret istediler ki. Sagol canim heyecan yok simdilik :)
Bende anlamadım.Birşeyler gevelediler işte...Ben sinirlenince dr umu aramışlar hemen.Dr umda beni aradı.Özel hastahanelerin sağı solu belli değil işte.Elimiz mahkum biliyorlar..Sonumuz hayırlı olsun inşallah canım

Bende anlamadım.Birşeyler gevelediler işte...Ben sinirlenince dr umu aramışlar hemen.Dr umda beni aradı.Özel hastahanelerin sağı solu belli değil işte.Elimiz mahkum biliyorlar..Sonumuz hayırlı olsun inşallah canım

Aminz canim benim haklsin valla ben para odemeye gidince sormustum tamamen bittimi diye evet bitti daha odemeniz yoktur demisti bakalim cikarticaklarmi

Ayyyyy çok heycanlııııı hadi gözün aydın kuzummmm :) Kaç tane embriyo konulacak ?
:-) bi tane yavru . Yani doktor oyle dedi. Insallah iyi haberlerle doneriz ya dua edin banada simdi beni de heyecanlandirdin :)))

Dualarımmm seninle canımmm benimmm al kuzunu gel yarın sonrada pozitifi göreceğiz inşallaaaaaaahhhhhh :dua:
Insallahhh kuzum benim cumlemizin pozitif olsun saglikli bi hamilelik yasayalim Allah in izniyle

Cuma gunu yumurtalar sedasyonla toplanacak .nedir bu sedasyon neler hissediliyor ? Biraz nezle olmuşum sedasyon sırasında nefes almam zorlasacak mi iyice sedasyon alanlar bana anlatabilir mi acaba

1. Kızlar yarin benim opu günüm .Dun ki e2 değerim 2155 di. Hormondanmidir nedir bir usuyorum bir terliyorum. Sanki biraz zor nefes aliyorum. Üstelik panik atagim var ve anesteziden nefret ederim.yillar once bir ameliyatta nefes kesintisi yasamistim ondan sonra hep anesteziden korkar oldum. Opuda doktor sedasyon verilcegeini soyledi. Allah askina nedir bu sedasyon nefesim kesilecek mi neler hissedecegim. Nezle olmam sonucu nefes almam iyice mi zor olacak. Bana bir el atin cok streese girdim

Az önceDüzenleŞikayet EtFavori
    + Çoklu AlıntıCevapla
< Önceki12345

Merhaba elif bu tedavinde sonucun ne oldu ins kucagina almissindir evladini

Back
X