Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında en doğru olanını yapmış. Benim doktor vermedi bende o an akıl edemedim söylemeyi o yüzden transfer ertelendi.Bana adetin 2. Günü yasmin başlattı doktor kist olmasin diye bakalım kontrol nasıl gececek
Bakalım canım inş kist falan varsa gitmiştir 3 tane hapim var bitince kaç gün sonra gelir acaba adetimAslında en doğru olanını yapmış. Benim doktor vermedi bende o an akıl edemedim söylemeyi o yüzden transfer ertelendi.
Ben ekim ayında kullanmıştım canım bittikten 4 gün sonra gelmişti. genelliklede 7 gün içerisinde geliyorBakalım canım inş kist falan varsa gitmiştir 3 tane hapim var bitince kaç gün sonra gelir acaba adetim
İnşallah bi problem çıkmaz bakalım ama sonuç negatif olacak gibi geliyor bana daha transfer olmadan ilk denemem ama bilmiyorum öyle hissediyorum.Ben ekim ayında kullanmıştım canım bittikten 4 gün sonra gelmişti. genelliklede 7 gün içerisinde geliyor
Öyleee düşünme canım bu işin en önemli şeyi pozitif olmak ve morelleri yüksek tutmaktır. Olumlu düşün ki olumlu olsun felsefesine çok inanırım ben. Sende güzel düşün lütfen karamsar olmaİnşallah bi problem çıkmaz bakalım ama sonuç negatif olacak gibi geliyor bana daha transfer olmadan ilk denemem ama bilmiyorum öyle hissediyorum.
Öylemi?Tamam ozaman bende merak ediyordum.tşk ederim cvp içinAslında en doğru olanını yapmış. Benim doktor vermedi bende o an akıl edemedim söylemeyi o yüzden transfer ertelendi.
Yasmin kullaniyormusun canim belki ondandirBirde söylemwyi unuttum.benim tüp bebek tedavisine başlamadan öncede bu tarz ara kanama oluyordu bazı aylar.yani sanırım buda onlardan biri.ama insan başka bişey olabilirmi die korkuyor
Kullanmıyorum canım.dr a sordum zaten.tedavi ile ilgili kullandığımız ilaçlar yapıyor böyle ara kanama dedi.normalmiş.kesildi zatenYasmin kullaniyormusun canim belki ondandir
Iyi canim sevindim kotu biseycikmasindaKullanmıyorum canım.dr a sordum zaten.tedavi ile ilgili kullandığımız ilaçlar yapıyor böyle ara kanama dedi.normalmiş.kesildi zaten
Saol canımIyi canim sevindim kotu biseycikmasinda
Canımm iyiyimm sağol sen nasılsın dün doktora gittimm bi kist sorunum vardı çok şükür geçmiş. Transfer için ilaçlara iğneye başladımm sonundaaa sen ne durumdasın :)Dykdyk canim nbr nasilsin. Son durumlar nasil hangi asamadasiniz
Cok sukur canim benim. Ertelenmesinde bile hayir vardir benimde ertelenmisti gecen ay transferim ama bu ay cok sukur herseyi atlattik ilaclar vs derken yarin transferim varCanımm iyiyimm sağol sen nasılsın dün doktora gittimm bi kist sorunum vardı çok şükür geçmiş. Transfer için ilaçlara iğneye başladımm sonundaaa sen ne durumdasın :)
Merhaba canım.Hastane ile görüştüm.Malesef böyle bi uygulamaları varmış.Ben çıkışınca 700 tl oldu ücret.Mecbur vericem işte..Başka çaremde yok.Adetimde gecikti.Bir an önce olup dr a gitmek istiyorum transfer için.İnş kist falan yoktur.Seninde şimdiden transfeein hayırlı olsun canım.Heyecanlısındır.Bebiş haberleriyle dönersin umarımvahiba ne yaptin canim son durumun nedir
Insallah yoktur canim kistin ama ucreti pek anlayamadim ya ne icin ucret istediler ki. Sagol canim heyecan yok simdilik :)Merhaba canım.Hastane ile görüştüm.Malesef böyle bi uygulamaları varmış.Ben çıkışınca 700 tl oldu ücret.Mecbur vericem işte..Başka çaremde yok.Adetimde gecikti.Bir an önce olup dr a gitmek istiyorum transfer için.İnş kist falan yoktur.Seninde şimdiden transfeein hayırlı olsun canım.Heyecanlısındır.Bebiş haberleriyle dönersin umarım