Opu işlemine geri sayı başladı :)

Yani transfer olmadan önce bizim yumurtlama olmasın kendiliğinden die verdi ilaçları.

Bana adetin 2. Günü yasmin başlattı doktor kist olmasin diye bakalım kontrol nasıl gececek
Aslında en doğru olanını yapmış. Benim doktor vermedi bende o an akıl edemedim söylemeyi o yüzden transfer ertelendi.

Aslında en doğru olanını yapmış. Benim doktor vermedi bende o an akıl edemedim söylemeyi o yüzden transfer ertelendi.
Bakalım canım inş kist falan varsa gitmiştir 3 tane hapim var bitince kaç gün sonra gelir acaba adetim

Bakalım canım inş kist falan varsa gitmiştir 3 tane hapim var bitince kaç gün sonra gelir acaba adetim
Ben ekim ayında kullanmıştım canım bittikten 4 gün sonra gelmişti. genelliklede 7 gün içerisinde geliyor

Ben ekim ayında kullanmıştım canım bittikten 4 gün sonra gelmişti. genelliklede 7 gün içerisinde geliyor
İnşallah bi problem çıkmaz bakalım ama sonuç negatif olacak gibi geliyor bana daha transfer olmadan ilk denemem ama bilmiyorum öyle hissediyorum.

İnşallah bi problem çıkmaz bakalım ama sonuç negatif olacak gibi geliyor bana daha transfer olmadan ilk denemem ama bilmiyorum öyle hissediyorum.
Öyleee düşünme canım bu işin en önemli şeyi pozitif olmak ve morelleri yüksek tutmaktır. Olumlu düşün ki olumlu olsun felsefesine çok inanırım ben. Sende güzel düşün lütfen karamsar olma

Kızlar selam.2 gündür lekelenme tarzında bişey oödu.kahverengiydi.şimdi kırmızı.ama böyle akma şeklinde deil.sildikçe gelio.2.adetime daha vardı 20 gün.sizce bu ne olabilir?dr u arıycamda yarın.birde size danışmak istedim

Birde söylemwyi unuttum.benim tüp bebek tedavisine başlamadan öncede bu tarz ara kanama oluyordu bazı aylar.yani sanırım buda onlardan biri.ama insan başka bişey olabilirmi die korkuyor

Birde söylemwyi unuttum.benim tüp bebek tedavisine başlamadan öncede bu tarz ara kanama oluyordu bazı aylar.yani sanırım buda onlardan biri.ama insan başka bişey olabilirmi die korkuyor
Yasmin kullaniyormusun canim belki ondandir

Kullanmıyorum canım.dr a sordum zaten.tedavi ile ilgili kullandığımız ilaçlar yapıyor böyle ara kanama dedi.normalmiş.kesildi zaten
Iyi canim sevindim kotu biseycikmasinda

Dykdyk Dykdyk canim nbr nasilsin. Son durumlar nasil hangi asamadasiniz

Canımm iyiyimm sağol sen nasılsın dün doktora gittimm bi kist sorunum vardı çok şükür geçmiş. Transfer için ilaçlara iğneye başladımm sonundaaa sen ne durumdasın :)
Cok sukur canim benim. Ertelenmesinde bile hayir vardir benimde ertelenmisti gecen ay transferim ama bu ay cok sukur herseyi atlattik ilaclar vs derken yarin transferim var :spor:

vahiba vahiba ne yaptin canim son durumun nedir
Merhaba canım.Hastane ile görüştüm.Malesef böyle bi uygulamaları varmış.Ben çıkışınca 700 tl oldu ücret.Mecbur vericem işte..Başka çaremde yok.Adetimde gecikti.Bir an önce olup dr a gitmek istiyorum transfer için.İnş kist falan yoktur.Seninde şimdiden transfeein hayırlı olsun canım.Heyecanlısındır.Bebiş haberleriyle dönersin umarım

Merhaba canım.Hastane ile görüştüm.Malesef böyle bi uygulamaları varmış.Ben çıkışınca 700 tl oldu ücret.Mecbur vericem işte..Başka çaremde yok.Adetimde gecikti.Bir an önce olup dr a gitmek istiyorum transfer için.İnş kist falan yoktur.Seninde şimdiden transfeein hayırlı olsun canım.Heyecanlısındır.Bebiş haberleriyle dönersin umarım
Insallah yoktur canim kistin ama ucreti pek anlayamadim ya ne icin ucret istediler ki. Sagol canim heyecan yok simdilik :)

vahiba vahiba hee simdi aklima geldi canim dondurulmuslari cozdururken para istemislerdi dimi ben sana yarin haber vericem insallah bizden istemezler .

Back
X