Opu işlemine geri sayı başladı :)

8 yımurta toplandı 4ü döllenmiş bıgün aradılar 3. güne kadar gelişirler mi korkuyorum açıkçası
İnsallah canım korkma herşey Allah tan bir yumurtası toplanıpta tutanın var Rabbim ol derse herşey olur

İnşallah inşallah olur yarın transfer olcak 10.30 da nasıl heyecanlıyım :KK54:dualarınızı bekliyorum kızlar
Hadi gözün aydın canım benden iyisin valla ohh hadi insallah tutunur bebişin birlikte sayarız günleri

bugün transferim gerçekleşti 2 embriyo konuldu inşallah 28 kasımı beklemek kaldı inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım

bugün transferim gerçekleşti 2 embriyo konuldu inşallah 28 kasımı beklemek kaldı inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım
Hadi bakalım günler çabuk geçer insallah pozitif sonucu alırsın agır işler yapma hatta çalışmıyorsan bırak ev pis kalsın yat dinlen dua et . Sonradan sunu yapmasaydım tutardı deme pişman olma canm sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi

Hadi bakalım günler çabuk geçer insallah pozitif sonucu alırsın agır işler yapma hatta çalışmıyorsan bırak ev pis kalsın yat dinlen dua et . Sonradan sunu yapmasaydım tutardı deme pişman olma canm sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi
saol canım iş yerinden 2 gün izin verdiler haftasonuyla 4 gün kalkmıyorum saolsun kayınvalidem geldi pzt iş başı o zamanda çok yormicam kendimi inşallah olur Tedbir bizden tevfik Rabbimden..

Slm kızlar.Nasılsınız?neler yapıyorsunuz?ben transfer için 2.adetimi bekliyorum.ilaçlarımı aldım.adetle beraber kullanmaya başlıycam.sonrada dr kontrolum var.ona göre transferim olucak.

Slm kızlar.Nasılsınız?neler yapıyorsunuz?ben transfer için 2.adetimi bekliyorum.ilaçlarımı aldım.adetle beraber kullanmaya başlıycam.sonrada dr kontrolum var.ona göre transferim olucak.
Selam canım bende yasmin kullaniyorum 3 tane kaldı sonra adetimle kontrole gitcem ve bi problem olmazsa transfer olacak

Selam canım bende yasmin kullaniyorum 3 tane kaldı sonra adetimle kontrole gitcem ve bi problem olmazsa transfer olacak
Bende 2. adetimle pazartesi günü gittim transfer için malesef kirt çıktı. yasmin verdi bitince gidicem tekrar

Kızlar bana iğne ve hap verdi dr um.adetimin 2.günü başlıycam.yumurta baskılayıcı ilaçlar.size vermedilermi?

Back
X