Bak boşuna evham yaptın canım . İnsallah zamanla geçer canımCanım geldim hastaneden hersey güzel dedi doktor. Bunlar bekledigimiz şeyler zaten o yüzden transferi 1 ay sonraya attık dedi. Bir miktar su toplama olabilir bol su ve hareket dedi canım. O sislik de yumurtaymis :)
İyi canım masallahKızlar şimdi beni aradılar.22 tanesi döllendi dediler.
İyi canım 8 tane hadi gözün aydınSağol canım rahatladım valla adetim geleçek. Hastaneden aradilar 8 tanesi 5. Güne gelmiş dondurdular
Niye herşeyin kötüsünü düşünüyosun :)))İyi bari inş cözulurken bozulmazlar :)
Hiç sorma bebeğim kanimda var herhalNiye herşeyin kötüsünü düşünüyosun :)))
Sağol kuzummm :)İyi canım 8 tane hadi gözün aydın
İnş geçer canım ama doktordan duyunca rahatladim :)Bak boşuna evham yaptın canım . İnsallah zamanla geçer canım
:)))Hiç sorma bebeğim kanimda var herhal
Canım iğneler sivilce yapar mı ya benim alnimda mini mini sivilceler çıktı iğnelerden sonra
Ne ignesi kullanıyosun canmCanım iğneler sivilce yapar mı ya benim alnimda mini mini sivilceler çıktı iğnelerden sonra
Kullandığım ilaçlar canım Orgalutran puregon fln. Şuan kullanmıyorum da hala sivilceler varNe ignesi kullanıyosun canm
Anladm canım opudan sonra adet olunuyor ya belki adet olursunKullandığım ilaçlar canım Orgalutran puregon fln. Şuan kullanmıyorum da hala sivilceler var
Bunlar minicik canım normal sivilce gibi değil. Isirik gibi birsey kırmızı nokta nokta alnimda sadeceAnladm canım opudan sonra adet olunuyor ya belki adet olursun
Anladım canım pek bilgim yok bu konuda bana bi zararı olmadıBunlar minicik canım normal sivilce gibi değil. Isirik gibi birsey kırmızı nokta nokta alnimda sadece
Merhaba canım.Hadi bakalım inş transferin gerçekleşir.benimde 9 yumurtam donduruldu.beklemedeyim.2.adetimi görünce gidicem bende transfer için inşallah.daha var...Kızlar ne yapıyorsunuz hiç sesiniz solugunuz çıkmıyor. Ben adet oldum yarın doktora gidiyorum . İnsallah rahim normal kalınlıgına ulaşırda transferim yapılır . Nar yemeyede basladım hayırlısı bakalım. Siz ne durumdasınız hangi aşamadasınız
Ben bugun muayneye gittim ve malesef adetten kalma kist oluşmuş birazda büyüktü ve bu ay hiç sökülemedim damla damla geliyor. Yasmin verdi 21 gün sonra adet olunca görüşelim dedi. Şimdi korkuyorum acaba geçermi bir dahaki adete ya nerden çıktı anlamadımMerhaba canım.Hadi bakalım inş transferin gerçekleşir.benimde 9 yumurtam donduruldu.beklemedeyim.2.adetimi görünce gidicem bende transfer için inşallah.daha var...
Geçer canım merak etme.Hepimiz beklemediğimiz bir sıkıntı ile karşılaşabiliyoruz malesef.halledilmeyecek bir şey deil.öyle düşün.vakti zamanı var demekki.inş tekrar gittiğinde sorun çözülmüş olurBen bugun muayneye gittim ve malesef adetten kalma kist oluşmuş birazda büyüktü ve bu ay hiç sökülemedim damla damla geliyor. Yasmin verdi 21 gün sonra adet olunca görüşelim dedi. Şimdi korkuyorum acaba geçermi bir dahaki adete ya nerden çıktı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?