Opu işlemine geri sayı başladı :)

Canım geldim hastaneden hersey güzel dedi doktor. Bunlar bekledigimiz şeyler zaten o yüzden transferi 1 ay sonraya attık dedi. Bir miktar su toplama olabilir bol su ve hareket dedi canım. O sislik de yumurtaymis :)
Bak boşuna evham yaptın canım . İnsallah zamanla geçer canım

Bunlar minicik canım normal sivilce gibi değil. Isirik gibi birsey kırmızı nokta nokta alnimda sadece
Anladım canım pek bilgim yok bu konuda bana bi zararı olmadı

Kızlar ne yapıyorsunuz hiç sesiniz solugunuz çıkmıyor. Ben adet oldum yarın doktora gidiyorum . İnsallah rahim normal kalınlıgına ulaşırda transferim yapılır . Nar yemeyede basladım hayırlısı bakalım. Siz ne durumdasınız hangi aşamadasınız

Merhaba canım.Hadi bakalım inş transferin gerçekleşir.benimde 9 yumurtam donduruldu.beklemedeyim.2.adetimi görünce gidicem bende transfer için inşallah.daha var...

Merhaba canım.Hadi bakalım inş transferin gerçekleşir.benimde 9 yumurtam donduruldu.beklemedeyim.2.adetimi görünce gidicem bende transfer için inşallah.daha var...
Ben bugun muayneye gittim ve malesef adetten kalma kist oluşmuş birazda büyüktü ve bu ay hiç sökülemedim damla damla geliyor. Yasmin verdi 21 gün sonra adet olunca görüşelim dedi. Şimdi korkuyorum acaba geçermi bir dahaki adete ya nerden çıktı anlamadım

Kizlar benim de Allah nasib ederse bu pazar veya pazartesi opu olacak. Cok heyecanliyim. Bu arada bu orgalutran igne cok acitiyomus yav bu ne ilerde daha agirlari olacak demeyin sakin

Geçer canım merak etme.Hepimiz beklemediğimiz bir sıkıntı ile karşılaşabiliyoruz malesef.halledilmeyecek bir şey deil.öyle düşün.vakti zamanı var demekki.inş tekrar gittiğinde sorun çözülmüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…